Bulaşık makinası boşaltıldı dolduruldu.
Orta renkliler yıkandı asıldı.
Kedinin bakımları yapıldı.
Dip köşe (koltuklar dahil) süpürge ve vileda yapıldı.
Yeter sanırım bugünlük. Klima karşısında yayıldım kaldım
Ama hala tık yooooook
sut dolapta 3 gun duruyordu sanirim. sagdigini 50cc lik halde dolaba atsan daha iyi olabilir. bizim hemsireler 50cc yeter demisti. ama gunduz sutu gunduz gece sutu gece verilir. hatta saatine gore bile sutun yapisi farklidir ona gore vermeye calis bebege dediler.
Kızlar nasılsınız nerdeyse dogalı oglumun gozu akıyor sarı enfeksıyon var dıye bır damla verdı doktor 19 gun oldu hala akıyor. Etkılı damla bılem ya da dogal cozum onerısı olan var mı ıcı kanlanmıs yazık
ya keske Allah daha erken nasip etseydi de ikinci daha erken olaydi diyrm simdi. cidden ikinci daha rahat oluyormus, yani bu bana gore tabiki de ..
ama taze ilk anneler simdiden bunlari dusup darlamayin kendjnizi. bebeginizle guzel zaman gecirin.
mozartin you tube dan bebekler icin olan senfonileri var. onlari bulun dinletin hergun. zeka ve beyin gelisimi icin. sonraaaa bez kitap alin. 20 gunluk olsun baslarim onla oynatmaya.
Valla benimde ikinci sanki kolay olacak yada birinci cok zor bir bebekti ama nasil ozlemisim bebek kokusunu keske bir yerde saklayip cikarip koklayabilsek
Bulaşık makinası boşaltıldı dolduruldu.
Orta renkliler yıkandı asıldı.
Kedinin bakımları yapıldı.
Dip köşe (koltuklar dahil) süpürge ve vileda yapıldı.
Yeter sanırım bugünlük. Klima karşısında yayıldım kaldım
Ama hala tık yooooook
Ben 3 çocukla bile çıktım fena sayılmazdı ilk denemelere göre ilki 6,5 ikinci 2,5 yaşında biri daha 11 günlük ama iki küçüklerimi tek başına doktora bile götürdüm bugün. bir süre sonra düzene oturuyor ikisiyle herşeyi yapıyordum bakalım bunu üçlü yapabilecekmiyim zaman gösterecek
sut dolapta 3 gun duruyordu sanirim. sagdigini 50cc lik halde dolaba atsan daha iyi olabilir. bizim hemsireler 50cc yeter demisti. ama gunduz sutu gunduz gece sutu gece verilir. hatta saatine gore bile sutun yapisi farklidir ona gore vermeye calis bebege dediler.
E gece yazmislar gaz verenimiz yok diye, yoksa bi iki haftadir ben de sakindim yani yazmiyodum
Nstdeyim, yine kalbim kadar temiz bi sayfa alicam elime sonunda.
Ben 3 çocukla bile çıktım fena sayılmazdı ilk denemelere göre ilki 6,5 ikinci 2,5 yaşında biri daha 11 günlük ama iki küçüklerimi tek başına doktora bile götürdüm bugün. bir süre sonra düzene oturuyor ikisiyle herşeyi yapıyordum bakalım bunu üçlü yapabilecekmiyim zaman gösterecek
Benim suan biri 2.5 digeri 6 gunluk hayal etmeye calisiyorum ama yok yani mumkun gozukmuyor hayal gucum almiyor bakalim nasil olcak ben bu korkuyla 6 ay evde otururum
Deneyip görücem artık olmadı evde takılırım napiym bebekle bir yerlere gitmek biraz düşündürüyor ama evde kalınca da sürekli çok bunalıyorum diğerlerinden biliyorum..