2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bulaşık makinası boşaltıldı dolduruldu.
Orta renkliler yıkandı asıldı.
Kedinin bakımları yapıldı.
Dip köşe (koltuklar dahil) süpürge ve vileda yapıldı.
Yeter sanırım bugünlük. Klima karşısında yayıldım kaldım
Ama hala tık yooooook

tmm canum sagol zaten o kdr cikmisti atiyim buzluga insalh

Valla benimde ikinci sanki kolay olacak yada birinci cok zor bir bebekti ama nasil ozlemisim bebek kokusunu keske bir yerde saklayip cikarip koklayabilsek

ay biz ancak birbirimizi gaza getiririz, bukadar vücuda yüklenip bebegi getirecek degiliz ya

yerleri supurdum, balkondaki canavar camlari disardan sildim ama kendi odaminkileri silemiicem fena oldu belim.

biraz dinlenip yerleri paspas yapip birakicam. ay neyime guveniyosam yaa kiz I ikuayko hep senin yüzünden

Ayyy ewin balkonu harika valla ne guzelmis tam keyif yapmalik

Iki cocukla cikiliyor mu peki ben onuda merak ediyorum ikiside bebek sanirim bir daha evden disari cikamiycam
Ben 3 çocukla bile çıktım fena sayılmazdı ilk denemelere göre ilki 6,5 ikinci 2,5 yaşında biri daha 11 günlük ama iki küçüklerimi tek başına doktora bile götürdüm bugün. bir süre sonra düzene oturuyor ikisiyle herşeyi yapıyordum bakalım bunu üçlü yapabilecekmiyim zaman gösterecek

3-3-3 veya 4-4-4 kurali deniyor, farkli yerlerde 3 ve 4 yaziyor o sebeple 3e uysak daha risksiz gibi
3 saat disarda
3 gün dolapta
3 ay nofrostta
E gece yazmislar gaz verenimiz yok diye, yoksa bi iki haftadir ben de sakindim yani yazmiyodum
Nstdeyim, yine kalbim kadar temiz bi sayfa alicam elime sonunda.

Benim suan biri 2.5 digeri 6 gunluk hayal etmeye calisiyorum ama yok yani mumkun gozukmuyor hayal gucum almiyor bakalim nasil olcak ben bu korkuyla 6 ay evde otururum

Evet yoksa gercekten insan bunalima girer heralde devamli evin icinde... Fakat ucunu birdrn zaptetnekte zor olmali
Deneyip görücem artık olmadı evde takılırım napiym bebekle bir yerlere gitmek biraz düşündürüyor ama evde kalınca da sürekli çok bunalıyorum diğerlerinden biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…