2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Deneyip görücem artık olmadı evde takılırım napiym bebekle bir yerlere gitmek biraz düşündürüyor ama evde kalınca da sürekli çok bunalıyorum diğerlerinden biliyorum..
Bide millet fotograf yayinliyo bebekle sanki disarda gezerek buyuyo bebeklerbama nedense avmlerde bebekli ciftlere bakiyorum stres icindeler fakat fotograflarda sosyal medyada millete bakiyosun sanki hicbi gerginlik yok cocuk surekli uyuyo arabasinda

Oo hepsini mi sildin yere kadar bi de.. Balkon güzel ama he o koltukta yatıcan miss

Benim de kontrol perşembe kontrole giderken doğurup gelmek ümidiyle .

E gece yazmislar gaz verenimiz yok diye, yoksa bi iki haftadir ben de sakindim yani yazmiyodum
Nstdeyim, yine kalbim kadar temiz bi sayfa alicam elime sonunda.
insallahhh sancinda vardir acilmanda

Oo hepsini mi sildin yere kadar bi de.. Balkon güzel ama he o koltukta yatıcan miss
koltuklari cekip yerlere kadar sildim tabikide, uzatmali cam silecegi sagolsun. ama yinede pertim cikti. dayanamadim suyu degistiriyorum kendi odamida yapicam

Bence bi kahveyi hakettik gaza geldik geldik evler miss gibi oldu ama bebişler de tık yok. Yarın yeni işler bulmamız lazım kendimize şimdi

Maşallah tebrik ederim.

bunu kullan canim

Eklentiler

• IMG-20190820-WA0020.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 38
3 cocukta ilki biraz buyumus olmuyor mu cesaretli annelerden tecrubeleri dinlemek istiyorum
Tabi büyümüş oluyor biraz zaten sorun genelde iki küçükte oluyor mesela dün ikisinin gece ağlamaya başladığı bir an vardı tam bir felaketti bebek emmek istiyor ablası ağlamaya başlayınca WC ye yetişti yetişti yoksa yatağa kaçırıyor eşimi yataktan nasıl atıp uyandırdım bilmiyorum dışarı çıkıncada şöyle oluyor bebek için emzirme konusunda tedbirli çıkıyorum önlük oluyor yanımda bir de sling kurtarıcı bişey gezmek çok rahat oluyor, ortanca içinde evden çıkmadan WC ye götürsemde gittiğimiz yerde ilk baktığım WC nin yeri oluyor çünkü koşturarak gitmemiz gerekiyor son ana kadar söylemiyor i. Kendimi şöyle motive ediyorum bu üç cadı büyüyecek ve biz anne kız günleri yapacağız inşallah zorlukları elbette çok ama iki büyüğümün birlikte tatlı tatlı oynayışlarını gördükçe iyi ki doğmuşlar diyorum

Benim korkum mesela ciktim disari biri bebek arabasinda oburunun elinden tuttum biri aglayinca digerinim elini nasil birakcam vs vs oglum cok hareketli tek basina bile yeterince kosturuyordu beni aman bakalim tecrube esim gece kalkiyor buyuge gidip salliyor uyutuyor suyunu iciriyor falan bizimde oldu gece oyle ama gunduz esten fayda yok bizim esim cok uzun sure calisiyor

insallahhh sancinda vardir acilmanda

koltuklari cekip yerlere kadar sildim tabikide, uzatmali cam silecegi sagolsun. ama yinede pertim cikti. dayanamadim suyu degistiriyorum kendi odamida yapicam
Sanci manci yok. Acilma ve kanala girdi mi diye vajinal bakayim diycek de ben sıkıldım artık her hafta baskasinda vajinal muayne. Gerci ayni kişi de olsa sıkıldım.
Koridorda beklerken kocama dedim hatta, insanlar neden ikinciyi yapiyor? Su ana kadar yasadiklarima göre ben yapmam ikinciyi. Cevap bile vermiyor bana

Kızlar kamuda çalışıyorum ve beklenen tarihten sonra doğum yaptım iş yerine hangi belgeleri vermemiz lazim
Doğum raporunda zaten miadı geçmiş gebelik diye yazıyor, hatta kaçıncı hafta kaçıncı günde doğurduğunuzda yazıyor. Ben rapor ve aile bildirim formundan başka ekstra bişey vermedim

Allah kolaylık versin benim bebek arabası büyük ikinci kızım 6 aylıkdı eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı iş yerimden izin alamadığım için ikisiyle birlikte gitmiştim ve dönüşte bebek arabasına ikisini oturtup dönmüştüm bebek araban büyükse ikisini oturtabilirsin dururlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…