Ayy ben Pert.. Daha da bişey yapmam yarın da yatarım fullBence bi kahveyi hakettikgaza geldik geldik evler miss gibi oldu ama bebişler de tık yok. Yarın yeni işler bulmamız lazım kendimize şimdi
e benim canim yok mu, ilk aydan itibaren her kontrolde vajinal muayeneeeeSanci manci yok. Acilma ve kanala girdi mi diye vajinal bakayim diycek de ben sıkıldım artık her hafta baskasinda vajinal muayne. Gerci ayni kişi de olsa sıkıldım.
Koridorda beklerken kocama dedim hatta, insanlar neden ikinciyi yapiyor? Su ana kadar yasadiklarima göre ben yapmam ikinciyi. Cevap bile vermiyor bana
Bence bi kahveyi hakettikgaza geldik geldik evler miss gibi oldu ama bebişler de tık yok. Yarın yeni işler bulmamız lazım kendimize şimdi
Ayy ben Pert.. Daha da bişey yapmam yarın da yatarım fullkahve de iyi gider he kim kalkıp yapacak şimdi tek de içmeyi sevmiyorum
Getirdi bizi gaza iku kendi yok ortalıktaay kizlar vallahi mahvoldum. kendi odamin camlarini da sildim, hazir baslamisken koca dolabin aynalarinida. yemek yapilcak dahaaapaspas bekliyooo
vallahi yapicam bi kahve oturup icicem arwien dogru diyo. zeytinli yarin bende yaticam, biz neyin gazina geldik Allah askina
Ilki 6.5 ikincisi 2.5 tan 3 benimkilerin. 6.5 evet biraz büyük ama digerlerini görünce onunda farklı beklentileri oluyor.3 cocukta ilki biraz buyumus olmuyor mucesaretli annelerden tecrubeleri dinlemek istiyorum
Sut fiskiriyor sanki ... kufur var burda bebek ememiyor bunlar.anca.emir yarim.saat en az meme basina selale sanki suursuzKizlar bir sey soracagim sizin bebeler 15 dakka bir memeyi 15 dakka diger memeyi emebiliyorlarmi benimki o kadar uzun sure ememiyor yarim saat nasil emsin cocuguuuuum
3 kurali cnm hemsirenin bana dedigi.3-3-3 veya 4-4-4 kurali deniyor, farkli yerlerde 3 ve 4 yaziyor o sebeple 3e uysak daha risksiz gibi
3 saat disarda
3 gün dolapta
3 ay nofrostta
E gece yazmislar gaz verenimiz yok diye, yoksa bi iki haftadir ben de sakindim yani yazmiyodum
Nstdeyim, yine kalbim kadar temiz bi sayfa alicam elime sonunda.
1 saatte bir besle cnm gunduz. gece de 3 saati gecmesin. o sekilde sarilik gerilemeye basladi biz de..dr.da nasil yaptiysan oylr devam et beslemeye dedi.Bazen 1.5 saatte bazen 2 saatte bir + mama takviyesi
yok cnm. 10dk emiyr. 20dknsonra tekrar ayni memeye.Kizlar bir sey soracagim sizin bebeler 15 dakka bir memeyi 15 dakka diger memeyi emebiliyorlarmi benimki o kadar uzun sure ememiyor yarim saat nasil emsin cocuguuuuum
fazlasini sagip dolaba at cnm.Sut fiskiriyor sanki ... kufur var burda bebek ememiyor bunlar.anca.emir yarim.saat en az meme basina selale sanki suursuz
Sagacak seviyeye geliriz insallah canim3 kurali cnm hemsirenin bana dedigi.
1 saatte bir besle cnm gunduz. gece de 3 saati gecmesin. o sekilde sarilik gerilemeye basladi biz de..dr.da nasil yaptiysan oylr devam et beslemeye dedi.
yok cnm. 10dk emiyr. 20dknsonra tekrar ayni memeye.
fazlasini sagip dolaba at cnm.
Teşekkür ederim canim. Bana izin aktarma gibi bir belge dediler ama onlarda tam bilmiyor. Aile bildirim formu nerden alınıyor.Doğum raporunda zaten miadı geçmiş gebelik diye yazıyor, hatta kaçıncı hafta kaçıncı günde doğurduğunuzda yazıyor. Ben rapor ve aile bildirim formundan başka ekstra bişey vermedim
Sut fiskiriyor sanki ... kufur var burda bebek ememiyor bunlar.anca.emir yarim.saat en az meme basina selale sanki suursuz
Yani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika3 kurali cnm hemsirenin bana dedigi.
1 saatte bir besle cnm gunduz. gece de 3 saati gecmesin. o sekilde sarilik gerilemeye basladi biz de..dr.da nasil yaptiysan oylr devam et beslemeye dedi.
yok cnm. 10dk emiyr. 20dknsonra tekrar ayni memeye.
fazlasini sagip dolaba at cnm.
Benimki sarılık yüksekken 5dk birini emip uyuyakalıyorduKizlar bir sey soracagim sizin bebeler 15 dakka bir memeyi 15 dakka diger memeyi emebiliyorlarmi benimki o kadar uzun sure ememiyor yarim saat nasil emsin cocuguuuuum
aynen adami uyandiramiyorum uyaninca da zar zor.emiyor bizde caniz onlar da can.sut zaten az varla yok arasiYani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika
sutun masallah baya fazla canım hep mi.oleydi bizim.daha az tatlim.insallah gelicek bizim Allahimmm.herkese.bol.sut versinBenimki sarılık yüksekken 5dk birini emip uyuyakalıyorduşuan da tekini emiyor 60-70cc/ml kadar sonra uyuyor . Kalanını sağıyorum
dun bakti sariligi yok dedi senin hesap ama 3. Gun belli olmaz dedi 5.gün kontrolü yarin dediki kan alırız bakariz kandan bakiliyor ama benim.bildiğimKızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Dünkü çocuk doktoru 3 kurali dedi kullanirken buzdolani.rafındaki olani sıcak suya daldir cikar metodu ile isitip vermek buzluktaki oda sıcaklığında kendi eriyip isincakmis3-3-3 veya 4-4-4 kurali deniyor, farkli yerlerde 3 ve 4 yaziyor o sebeple 3e uysak daha risksiz gibi
3 saat disarda
3 gün dolapta
3 ay nofrostta
E gece yazmislar gaz verenimiz yok diye, yoksa bi iki haftadir ben de sakindim yani yazmiyodum
Nstdeyim, yine kalbim kadar temiz bi sayfa alicam elime sonunda.
kandan bakliyr cnmKızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Seninkiler de küçükmüş benim büyük 8 ikinci 5 yaşında kendi işlerini görüyorlar yardımcı bile oluyorlar bana kendi çaplarındaIlki 6.5 ikincisi 2.5 tan 3 benimkilerin. 6.5 evet biraz büyük ama digerlerini görünce onunda farklı beklentileri oluyor.
Benimki memeyi hiç bırakmk istemiyor yarım saati geciyodur ben yorulunca bırakıyorum aglamazsa tabi ağlarsa devammYani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika
Maşallah bol sütlü olsunBenimki memeyi hiç bırakmk istemiyor yarım saati geciyodur ben yorulunca bırakıyorum aglamazsa tabi ağlarsa devamm
Süt genelde 3. günden sonra fazlalaşıyor, ilk günler az gelmesi normal, sonra bebek ne kadar çok emerse o kadar artıyor.aynen adami uyandiramiyorum uyaninca da zar zor.emiyor bizde caniz onlar da can.sut zaten az varla yok arasi
sutun masallah baya fazla canım hep mi.oleydi bizim.daha az tatlim.insallah gelicek bizim Allahimmm.herkese.bol.sut versin
dun bakti sariligi yok dedi senin hesap ama 3. Gun belli olmaz dedi 5.gün kontrolü yarin dediki kan alırız bakariz kandan bakiliyor ama benim.bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?