2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
e benim canim yok mu, ilk aydan itibaren her kontrolde vajinal muayeneeee
olur mu oyle sey, baksinlar tabiki. hadi haber bekliyoz

Bence bi kahveyi hakettik gaza geldik geldik evler miss gibi oldu ama bebişler de tık yok. Yarın yeni işler bulmamız lazım kendimize şimdi
Ayy ben Pert.. Daha da bişey yapmam yarın da yatarım full kahve de iyi gider he kim kalkıp yapacak şimdi tek de içmeyi sevmiyorum

ay kizlar vallahi mahvoldum. kendi odamin camlarini da sildim, hazir baslamisken koca dolabin aynalarinida. yemek yapilcak dahaaa paspas bekliyooo

vallahi yapicam bi kahve oturup icicem arwien dogru diyo. zeytinli yarin bende yaticam, biz neyin gazina geldik Allah askina

Getirdi bizi gaza iku kendi yok ortalıkta

Kizlar bir sey soracagim sizin bebeler 15 dakka bir memeyi 15 dakka diger memeyi emebiliyorlarmi benimki o kadar uzun sure ememiyor yarim saat nasil emsin cocuguuuuum
Sut fiskiriyor sanki ... kufur var burda bebek ememiyor bunlar.anca.emir yarim.saat en az meme basina selale sanki suursuz

3 kurali cnm hemsirenin bana dedigi.

Bazen 1.5 saatte bazen 2 saatte bir + mama takviyesi
1 saatte bir besle cnm gunduz. gece de 3 saati gecmesin. o sekilde sarilik gerilemeye basladi biz de..dr.da nasil yaptiysan oylr devam et beslemeye dedi.
Kizlar bir sey soracagim sizin bebeler 15 dakka bir memeyi 15 dakka diger memeyi emebiliyorlarmi benimki o kadar uzun sure ememiyor yarim saat nasil emsin cocuguuuuum
yok cnm. 10dk emiyr. 20dknsonra tekrar ayni memeye.
Sut fiskiriyor sanki ... kufur var burda bebek ememiyor bunlar.anca.emir yarim.saat en az meme basina selale sanki suursuz
fazlasini sagip dolaba at cnm.

Sagacak seviyeye geliriz insallah canim

Doğum raporunda zaten miadı geçmiş gebelik diye yazıyor, hatta kaçıncı hafta kaçıncı günde doğurduğunuzda yazıyor. Ben rapor ve aile bildirim formundan başka ekstra bişey vermedim
Teşekkür ederim canim. Bana izin aktarma gibi bir belge dediler ama onlarda tam bilmiyor. Aile bildirim formu nerden alınıyor.

Yani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika

Benimki sarılık yüksekken 5dk birini emip uyuyakalıyordu şuan da tekini emiyor 60-70cc/ml kadar sonra uyuyor . Kalanını sağıyorum

Yani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika
aynen adami uyandiramiyorum uyaninca da zar zor.emiyor bizde caniz onlar da can.sut zaten az varla yok arasi
Benimki sarılık yüksekken 5dk birini emip uyuyakalıyordu şuan da tekini emiyor 60-70cc/ml kadar sonra uyuyor . Kalanını sağıyorum
sutun masallah baya fazla canım hep mi.oleydi bizim.daha az tatlim.insallah gelicek bizim Allahimmm.herkese.bol.sut versin
Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
dun bakti sariligi yok dedi senin hesap ama 3. Gun belli olmaz dedi 5.gün kontrolü yarin dediki kan alırız bakariz kandan bakiliyor ama benim.bildiğim

Dünkü çocuk doktoru 3 kurali dedi kullanirken buzdolani.rafındaki olani sıcak suya daldir cikar metodu ile isitip vermek buzluktaki oda sıcaklığında kendi eriyip isincakmis

Ilki 6.5 ikincisi 2.5 tan 3 benimkilerin. 6.5 evet biraz büyük ama digerlerini görünce onunda farklı beklentileri oluyor.
Seninkiler de küçükmüş benim büyük 8 ikinci 5 yaşında kendi işlerini görüyorlar yardımcı bile oluyorlar bana kendi çaplarında

Benimki memeyi hiç bırakmk istemiyor yarım saati geciyodur ben yorulunca bırakıyorum aglamazsa tabi ağlarsa devamm

Süt genelde 3. günden sonra fazlalaşıyor, ilk günler az gelmesi normal, sonra bebek ne kadar çok emerse o kadar artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…