aynen adami uyandiramiyorum uyaninca da zar zor.emiyor bizde caniz onlar da can.sut zaten az varla yok arasi
sutun masallah baya fazla canım hep mi.oleydi bizim.daha az tatlim.insallah gelicek bizim Allahimmm.herkese.bol.sut versin
dun bakti sariligi yok dedi senin hesap ama 3. Gun belli olmaz dedi 5.gün kontrolü yarin dediki kan alırız bakariz kandan bakiliyor ama benim.bildiğim
Bu izin aktarma değil aslında, fazladan izin vermiş oluyorlar, bana onlar yeterli dediler, ben de tekrar sormadım.
Aile bildirim formunu google yazarsan çıkıyor ya da kurumdaki birinden istersin mail atarlar sana.
Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Kendi kendimizin gazına geldik ben bıraktım valla. Şimdi Pazar’a gideceğim eşimle. Alışveriş yapıp gelelim. Bu akşamki yürüyüşü yapmış sayılırım herhalde. Daha da çıkmam sahile falan.
Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Yani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika
AY EVET ÇIĞLIK ATCAM. Şapşirella hemen uyuyor, dürtüyorum çimdiriyorum tık yok. Bi de uyuyor mesela, iki saat sonra uyandırmaya çalışıyorum, büyükler kızıyor o nerden çıkmış diye.
AY EVET ÇIĞLIK ATCAM. Şapşirella hemen uyuyor, dürtüyorum çimdiriyorum tık yok. Bi de uyuyor mesela, iki saat sonra uyandırmaya çalışıyorum, büyükler kızıyor o nerden çıkmış diye.
Bu doktorun hem eli hafif hem nazik bir kadın.
Boynunda evet kordon var ama vajinale engel durumda degil, daha dikkat edilecek sadece. 41e kadar bekleyecegiz, gelmezse önce suni en son sezeryan, doktor da vajinal dogumdan yana.
Cati vs bir engel göremedi (3u de doguramazsin demedi zaten), 3.600 falan dogar dedi.
Maksimum 9 günüm var yani.
Bir de hanımlar kızımın daha bu köhne dünyadaki üçüncü günü. Her fırsatta emziriyorum ama daha hiç öyle sağma ihtiyacı duymadım. Sağmam gerektiğinde bunu anlar mıyım, bana şu an normal geliyor göğüslerim ama.
Kendi kendimizin gazına geldik ben bıraktım valla. Şimdi Pazar’a gideceğim eşimle. Alışveriş yapıp gelelim. Bu akşamki yürüyüşü yapmış sayılırım herhalde. Daha da çıkmam sahile falan.
beni siz gazladiniz kendi kendimin falan degil! ay yok ben bugün kesinlikle doguramam her yanim agri icinde. dipköse tüm evi temizledim, banyolar (disardan) camlar dahil. ayaklarim sizim sizim sizliyo. yemegi bile koydum ocaga. bide yemegi koyarken sen tut yere bi ton pirinc dök bidaha supurge makinesini cikardim.
Bu doktorun hem eli hafif hem nazik bir kadın.
Boynunda evet kordon var ama vajinale engel durumda degil, daha dikkat edilecek sadece. 41e kadar bekleyecegiz, gelmezse önce suni en son sezeryan, doktor da vajinal dogumdan yana.
Cati vs bir engel göremedi (3u de doguramazsin demedi zaten), 3.600 falan dogar dedi.
Maksimum 9 günüm var yani.
Ayol size de yaranilmiyor! Once gaz verenimiz yok diyosunuz sonra ben suçlu oluyorum.
iyi sukur haberler guzel. suyu gitgide azaliyo ama bebislerimizin, her kontrolde yine de emin ol kordon meselesinden. hayirlisiyla sancin baslar insallah en kisa zamanda
kolay gelsin, yilmak yok temizlige devam. yapmadik is birakmadik ben ArwienIikuayko
ve Zeytinliii
. neden? cunku hamilelik basimiza vurdu. kolay gelsin canim