2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Daha çok yenisiniz bebiş çektikçe gelecektir hiç stres yapma canım

Teşekkür ederim canim. Bana izin aktarma gibi bir belge dediler ama onlarda tam bilmiyor. Aile bildirim formu nerden alınıyor.
Bu izin aktarma değil aslında, fazladan izin vermiş oluyorlar, bana onlar yeterli dediler, ben de tekrar sormadım.
Aile bildirim formunu google yazarsan çıkıyor ya da kurumdaki birinden istersin mail atarlar sana.

Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Dogduktan sonra hafiften sararmaya basliyor once gozlerinin beyazi burnu alni sarariyor ama tam degerini bir cihazla yada kanla bakiliyor

Kendi kendimizin gazına geldik ben bıraktım valla. Şimdi Pazar’a gideceğim eşimle. Alışveriş yapıp gelelim. Bu akşamki yürüyüşü yapmış sayılırım herhalde. Daha da çıkmam sahile falan.

Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
yüzünden de anlasiliyo, gozlerinden de. sarilik olan bebegin gozunun icindeki beyazlik sariya dönüyor.

Yani 30 dakika 5 gunluk bebe nasil emsin 10 dakka emiyo uyuyor yarim saat sonra uyaniyor bir 10 dk daha emiyor vercen o doktorlara al emzir bakalim 30 dakika

AY EVET ÇIĞLIK ATCAM. Şapşirella hemen uyuyor, dürtüyorum çimdiriyorum tık yok. Bi de uyuyor mesela, iki saat sonra uyandırmaya çalışıyorum, büyükler kızıyor o nerden çıkmış diye.

AY EVET ÇIĞLIK ATCAM. Şapşirella hemen uyuyor, dürtüyorum çimdiriyorum tık yok. Bi de uyuyor mesela, iki saat sonra uyandırmaya çalışıyorum, büyükler kızıyor o nerden çıkmış diye.
sallah sen buyukleri.
altini soy bezi ac kalkiyrlar genelde cnm

e benim canim yok mu, ilk aydan itibaren her kontrolde vajinal muayeneeee
olur mu oyle sey, baksinlar tabiki. hadi haber bekliyoz
Bu doktorun hem eli hafif hem nazik bir kadın.
Boynunda evet kordon var ama vajinale engel durumda degil, daha dikkat edilecek sadece. 41e kadar bekleyecegiz, gelmezse önce suni en son sezeryan, doktor da vajinal dogumdan yana.
Cati vs bir engel göremedi (3u de doguramazsin demedi zaten), 3.600 falan dogar dedi.
Maksimum 9 günüm var yani.
Getirdi bizi gaza iku kendi yok ortalıkta
Ayol size de yaranilmiyor! Once gaz verenimiz yok diyosunuz sonra ben suçlu oluyorum.

sallah sen buyukleri.
altini soy bezi ac kalkiyrlar genelde cnm

Aynen gıdıklıyorum falan ayaklarını.

Bir de hanımlar kızımın daha bu köhne dünyadaki üçüncü günü. Her fırsatta emziriyorum ama daha hiç öyle sağma ihtiyacı duymadım. Sağmam gerektiğinde bunu anlar mıyım, bana şu an normal geliyor göğüslerim ama.

Benim gazım akşama anca işledi galiba. Şuan temizlik yapıyorum silme aşamasındayım belim ağrımaya başladı gittiği yere kadar zorlicam bakalım nolucak
Cok zorlama kendini, bel ağrısı kötü. Hamilelik zaten zorluyor sen de üstüne gitme omur iliginin.
İmza omur iliginde sorun olan biri

beni siz gazladiniz kendi kendimin falan degil! ay yok ben bugün kesinlikle doguramam her yanim agri icinde. dipköse tüm evi temizledim, banyolar (disardan) camlar dahil. ayaklarim sizim sizim sizliyo. yemegi bile koydum ocaga. bide yemegi koyarken sen tut yere bi ton pirinc dök bidaha supurge makinesini cikardim.

iyi sukur haberler guzel. suyu gitgide azaliyo ama bebislerimizin, her kontrolde yine de emin ol kordon meselesinden. hayirlisiyla sancin baslar insallah en kisa zamanda

Benim gazım akşama anca işledi galiba. Şuan temizlik yapıyorum silme aşamasındayım belim ağrımaya başladı gittiği yere kadar zorlicam bakalım nolucak
kolay gelsin, yilmak yok temizlige devam. yapmadik is birakmadik ben Arwien I ikuayko ve Zeytinliii . neden? cunku hamilelik basimiza vurdu. kolay gelsin canim

Aynen cok sasiriyolar aaah ah ilk zamanlar uyandirmak icin gidiyodum simdi uyumadigi icin uyandirmaya gerek kalmiyo

Annemin ebe olmasina cok seviniyorum bu konulara yabanci diil uyandirmama yardim ediyor

Ay öyle olacak di mi Ufff daha üçüncü günden ağlaması bile değişti, cazgırlaştı. Daha neler edecekler bize bakalım cadılar.
Kiz gun gun degisiyolar cok acayipler simdi artik memeden biraktigimda kollarini aciyo beni al gbi kucagina hayret ettim demekki hergun degisiyolar cok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…