3 gunde sagma kivamina gelmiyo zaten canim gun gctikce sutun articK bebis hepsini bosaltamicak agri sizi sut damlamasi sislik kizarma vs olabilir anlarsin sen zatenAynen gıdıklıyorum falan ayaklarını.
Bir de hanımlar kızımın daha bu köhne dünyadaki üçüncü günü.Her fırsatta emziriyorum ama daha hiç öyle sağma ihtiyacı duymadım. Sağmam gerektiğinde bunu anlar mıyım, bana şu an normal geliyor göğüslerim ama.
3 gunde sagma kivamina gelmiyo zaten canim gun gctikce sutun articK bebis hepsini bosaltamicak agri sizi sut damlamasi sislik kizarma vs olabilir anlarsin sen zaten ❤
Daha önce de söylemiştim şimdi de yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum doğuma ne kadar dinlenmiş enerjik gidersen o kadar rahat olursun lütfen hiç bir iş yapma artık sadece egzersizlerini belli bı ölçüde yapbeni siz gazladiniz kendi kendimin falan degil! ay yok ben bugün kesinlikle doguramam her yanim agri icinde. dipköse tüm evi temizledim, banyolar (disardan) camlar dahil. ayaklarim sizim sizim sizliyo. yemegi bile koydum ocaga. bide yemegi koyarken sen tut yere bi ton pirinc dökbidaha supurge makinesini cikardim.
Cok zorlama kendini, bel ağrısı kötü. Hamilelik zaten zorluyor sen de üstüne gitme omur iliginin.
İmza omur iliginde sorun olan biri
beni siz gazladiniz kendi kendimin falan degil! ay yok ben bugün kesinlikle doguramam her yanim agri icinde. dipköse tüm evi temizledim, banyolar (disardan) camlar dahil. ayaklarim sizim sizim sizliyo. yemegi bile koydum ocaga. bide yemegi koyarken sen tut yere bi ton pirinc dökbidaha supurge makinesini cikardim.
iyi sukur haberler guzel. suyu gitgide azaliyo ama bebislerimizin, her kontrolde yine de emin ol kordon meselesinden. hayirlisiyla sancin baslar insallah en kisa zamanda
kolay gelsin, yilmak yok temizlige devam. yapmadik is birakmadik ben @Arwien I ikuayko ve @Zeytinliii. neden? cunku hamilelik basimiza vurdu. kolay gelsin canim
Kız iku bizim günümüz aynı seninleEvvet, ilk doğumunda acilmasi olmayip hatta kanala girmeden suni ile doguranlar, sizi piste alalimelaide ve ben icin K ktphncanne sen de aportta bekle
Yok 3.günden sonra artmaya başladı, pompanın çok faydası oldu ve humana çay. 2gün ara vermiştim azalma olmuştu bugun içince bariz fark gözüküyor tavsiye ederimaynen adami uyandiramiyorum uyaninca da zar zor.emiyor bizde caniz onlar da can.sut zaten az varla yok arasi
sutun masallah baya fazla canım hep mi.oleydi bizim.daha az tatlim.insallah gelicek bizim Allahimmm.herkese.bol.sut versin
dun bakti sariligi yok dedi senin hesap ama 3. Gun belli olmaz dedi 5.gün kontrolü yarin dediki kan alırız bakariz kandan bakiliyor ama benim.bildiğim
Humana basladim inşallah ise yararYok 3.günden sonra artmaya başladı, pompanın çok faydası oldu ve humana çay. 2gün ara vermiştim azalma olmuştu bugun içince bariz fark gözüküyor tavsiye ederim
Sen stres etme canm ucuncu dorduncu gun goguslerın bıle sıser hoşaf duket süreklı bırde süreklı meme bebısın agzında olsun bebek uyardıkca süt gelıyor. Benımde hastaneden cıktıgımda sutum yoktuHumana basladim inşallah ise yarar
Rica ederim canim insallahOh çok rahatladım, teşekküler ♥ inşallah öyle bol sütümüz olur
Aminnn kuzum insaalahSen stres etme canm ucuncu dorduncu gun goguslerın bıle sıser hoşaf duket süreklı bırde süreklı meme bebısın agzında olsun bebek uyardıkca süt gelıyor. Benımde hastaneden cıktıgımda sutum yoktu
gun gecmiyo dakka gecmiyo be tatlim. enerjim yerinde olunca da duramiyorum, cocugun gelecegi de yok diyerekten bastiriyorum valla.Daha önce de söylemiştim şimdi de yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum doğuma ne kadar dinlenmiş enerjik gidersen o kadar rahat olursun lütfen hiç bir iş yapma artık sadece egzersizlerini belli bı ölçüde yap
Evvet, ilk doğumunda acilmasi olmayip hatta kanala girmeden suni ile doguranlar, sizi piste alalimelaide ve ben icin K ktphncanne sen de aportta bekle
Ellerine saglik super olmus iste. Dinlenme ve bekleme moduna gecelim bakalim. Gece uzun.Ben bütün evi sildim. Yeminle her odayi en az iki su sildim bugün halıları yıkamaya gönderdim bayadır ellemiyodum bu gripten e sıcaklardan cam kapı hep açık bütün ev toz dolmuş. Bi de yemek yaptım valla pilim bitti karnım çok kasiliyo ama ciddiye almıyorum sonuçta seninde sürekli kasiliyo sonuç hepimizin tırt
Kandan da bakılıyor ama doktor kandan bakmaya gerek görmemişti bizim tenine değdirdiği bir alet ile baktı. Eğer onda yüksek çıksa kan alacaktı. Bir de gözlerinin akı sarı gibi oluyor yani sarılık varsa göz burun şakak civarından başladığı için gözle bakınca da anlaşılıyorKızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Sizde sayacak kadar bisiler oluyor yine, ben saymiyorum bile öyle bir hissizlikSancılara aldandım Ilk önce 5 dk da bir sancım vardı. Sonra 10 dk da bire düştü bi süre 10 dk da bir devam etti heyecan yaptım acaba mı dedim ama sonra 20 dk aralık perken yalan oldu yine.
heveslenmiştim yaaa
Benim de 38+2 ve aynı şeyleri yaşıyorum bugün nstde sancim vardı ben hissetmiyordum aynı zamanda bebek hareketsiz çıktı,biseyler yedim tekrar nst çekildi bu sefer 20-30arasina düştü . Feyk atti resmenBen doğum sancısını çekmiştim bundan 20 ay önce ama,sanki belimden vuruyordu. Şuan 38+2 deyim,bir kaç gündür vajinaya bir şey saplanıyormuş gibi bir sancı giriyor arada, bazen de karnım taş gibi oluyor, kasılıyor sanırım, düzenli değil ama, düznli olmasını beklediğim sancılar bunlar mı acaba?
Muhtesemm harika masallah hayirli olsun kuzu vurdun.goluuu tebrikler gozunuz aydinKızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
Bende humana içiyorum kesinlikle çok fayda ediyor bişe rezene canım mutlaka 1 fincan içiyorum.Humana basladim inşallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?