2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya kızlar size bişey sormak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorumda 1.5 senelik evliyim ilişkide canım acıyodu biraz sezeryan doğumdan sonra bugün inanılmaz canım yandı ağladım çok zordu bu hep böyle mi devam edecek doğumdan sonra düzelir dedi herkes ama daha kötü oldum hem acı hem yanma var eşim yarın doktora götürüyüm diyo aranızda böyle olan var mı

Benim yarın kontrolüm var. 40 hafta bitiyo doktorda yarından sonra eylül başına kadar izinli. Gitmeden doğurtmak istiyo beni Suni sancı teklif ederse biraz daha bekleyelim dicem. Bence hâlâ açılma yok çünkü.
Biraz önce eşim diyo ki "sen bu evi bi tur daha silsen doğurursun tamamdır bu iş"

Ya zorlama inan.cok yorulcaksin bak hala uyumadim 4 gundur enerji.depola her an tetikteyim.suan da mizmiz agliyor

Ya yok gelmiyo işle güçle yormayla yaa vakti gelince kendi geliyo gerçekten herbişeyi deneyenler beklemeye devam ediyo hala

Ya zorlama inan.cok yorulcaksin bak hala uyumadim 4 gundur enerji.depola her an tetikteyim.suan da mizmiz agliyor
Ya yok gelmiyo işle güçle yormayla yaa vakti gelince kendi geliyo gerçekten herbişeyi deneyenler beklemeye devam ediyo hala
Valla doğru söylüyosunuz da bana da bahane oluyo aslında çünkü temizlikçi bulamadım kadınların boş günü yok. Mecbur ben yapmak zorundayım. Yarın doğursam bu evin haliylr rezil olurum valla.

Valla doğru söylüyosunuz da bana da bahane oluyo aslında çünkü temizlikçi bulamadım kadınların boş günü yok. Mecbur ben yapmak zorundayım. Yarın doğursam bu evin haliylr rezil olurum valla.
Benimkiler kirletiyor hemen ya 2 gün temiz Kalmıyo sen yap madem ama çok yormadan enerji lazım olacak ıkınırken

Bu arada doğum yapalı 27 gün oldu

Ya kendimi bu listede gördüm ya baya değişik oldum şimdi yanımda yatıyor çok bekledik bu günleri rabbim bekleyenleri hayırlısı ile kavuşturmak nasip etsin

Bu arada doğum yapalı 27 gün oldu
Daha erken değil mi ya 40 İn çıkmasını beklemek en çok bu konuda işe yarıyor vücut tam iyileşmiş sayılmıyor daha ağrı sızı olması ya da hissizlik durmumunun olması normal bence.. Biraz daha zaman.. İlerki zamanlarda da devam ederse o zmn görünebilirsin bi doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…