2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanamam bitince bi sorun olmaz diye düşünmüştüm canım ya

Sen doğumdan sonra ilişki denedin ve canın mı yandı ben doğru mu anladım? Eğer öyleyse 40 gün lohusalikta iliski yasak hem dini olarak hem de rahim kendini 40 günde toparladığı içinmiş. Ama tabi sen bilirsin yanlış anlaşılmasın sakın. Normalde ilişki de yanma sızlama çok oluyosa mantar falan olabilir yada aşırı hassas isen tahriş oluyo olabilir. Bence de doktora git ve sakın utanma

Canım dini olarak bi yasağı yokmuş çok araştırdım bu konuyu

Dogurmadim ama bizde 40 gun yabanci programlarda 6 hafta diyorlar, erken olmus yani biraz.
Aci da ya hazirlik yeterli degildir (islanma yoksa tahris olur, surtunme kuvveti) yada dogumdan sonra bir süre hormonlar düşük oluyormus ondan da olabilir.
Bir git istersen kontrole, doktora da sorarsiniz o arada hem ne zaman daha iyi olur hem yardimci bir sey tavsiye eder mi diye.
O dogumdan sonra duzelir dedikleri de normal dogum icindir, sezeryan rahmi ve vajinayi etkileyemez bence.
Aci genelde hazirligin eksik olmasindan olur.

Hım o zaman erken olmuş haklısın canım teşekkürler ama doğumden öncede ağrılı oluyodu

Ama şöyle düşün sezeryan da olsa normal de olsa hamilelikten önce yumruk kadar olan rahim gebelikte kocaman oluyor ve kendini toparlamak için her iki doğum sonrası kasılma ve sancı yapıyor. Tabi bu durum sezeryan sonrası iliskiyi nasıl etkiler onu doktorlar bilir

Etkilemez derken onceden agrili olan sey dogumdan sonra duzelir diyenler vajinal dogumdan bahsediyordur, sezeryan o kısmı etkilemez bence demek istedim.

Bu arada doğum yapalı 27 gün oldu
Ben de 25 gun once sezaryen oldum doktor bana 2 ay iliski yasak dedi. Dogumdan sonra hormonlardan dolayi islanamama sorunu yasanabildigini duymustum arkadasimin basina geldi hatta dogumdan sonra iliskide cok cani yandigini soylemisti. Ama Tabi senin dogumdan once de sikayetlerin varmis o yuzden bilemiyorum

2 ay mı bizim doktor bişey demedi ya yarın soruyum

memeler kendi belli ediyr cnm.

Benim doktorum 40 gün ilişki yok dedi...

Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Sarılık doğumdan sonra 2 3gün içinde oluyor genelde bakıncada bariz anlaşılıyor. Değer yükseldikçe bebeğin rengi sarımsı turuncumsu bana göre şeftali rengini alıyor. Doktor anlardı canım olsa şüpheli durumlarda test yapıyorlar herhalde

Utanmana gerek yok canım henüz kaç gün oldu erken değilmi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…