2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktor bişey demedi ya kanamamda bitti artık olabilir diye şey ettik
anam... 40 gun yasak yavru. sezrryanda da yasak. ben de sezrryanim. ameliyatliyiz kuzu biz. erken davranmjssinjz ..
hatirlar misin daha yeni yazdim. hormonlardan dolayi genital bolge derim incelmis. dokununca cok aciyr diye. dr ilac verdi. senin de oylr bisi olabolir. bi gorun derim.

Kızlar bu sarılık ne zaman ortaya çıkıyor, nasıl tespit ediliyor. Cahilliğimi maruz görün, bugün kontrole gittik doktor karşıdan bakarak sarılık yok dedi.
Kan falan alınmıyor mu bunda
Bakınca anlaşılıyor kan alan var duruma göre oğluma bi makine vardı onu tuttu öyle baktı

Ya yok gelmiyo işle güçle yormayla yaa vakti gelince kendi geliyo gerçekten herbişeyi deneyenler beklemeye devam ediyo hala
Sancın vs varmı canım senin. Benım de 29 agustos dedi dogum için ama 24 ü muhtemelen sezeryan olcam.persembe bellı olacak. Bugun degısık bir agrı alttan gırdı ama 3 sn falan catı muayenesi de oldum ama Dr sezeryan oneriyo kılosu dan dolayı. Ben bekliyorum suan. Bisey de hissetmiyorum pek

Ayyy görüyon mu baya erken olmuş o zaman bizimkisi

Erkenmiş tatlım şimdi anladım
Cıdden cok erken. Ben tüp bebek oldum 8 Aralık aralıgı gec kasımdan berı tık yok. Yeter ki bebegim tutunsun dıye 5.hafyada dr yasak dedı ahh ben zaten korkudan yapamazdım ki. Eşimde oyle yeterkı bebegımız tutunsun. Cok sukur. Dogurayım 40 o da bekleriz. Acelesi yok yani.

Bizimde acelemiz yok canım doktor bişey demeyince bende sorun olmaz diye düşündüm

Bizimde acelemiz yok canım doktor bişey demeyince bende sorun olmaz diye düşündüm
Lafın gelısı kendim için dedım canım bız de 3 aydan sonra cok rahattı ılacları vs bıraktık normal hamılelık gibiydı ama yine de yapmadık korktuk 40 ı da fazlasıyla bekleriz gıbı gelıyo eşimde kıyamaz zor süreç geçiribce bız. Bekleriz modundayız

Bizim için bi riski olsa doktorda bilgilendirseydi bizde yapmazdık kesinlikle canım

Sancım yok daha ya kasılmalar falan oluyo arada daha tık yok ben de bekliyorum perşembe kontrol var bakalım ne diyecek doktor kilosu çok mu ki bebeğinin hayırlısı olsun inşallah sizin için nasıl uygunsa doktorunla işbirliği yap

Canım tam 38 de 4 kıloydu. 3900 dedı son an 4 dedı. Devamında da alcak sıkıntı dedı. Cekme si zor olur vs dedi. Irı bir bebek bası gobegı tombık dedı. Kasılma nasıl mesela bende olmuyo oyle bısey

Nst de hafif sancılar cıkmıs ben anlamıyorum tabı. 38 de catı muayenesi yaptı kemik yapın musaıt normal doguma dedı ama bebegın kılosu fazla dedı

Canım tam 38 de 4 kıloydu. 3900 dedı son an 4 dedı. Devamında da alcak sıkıntı dedı. Cekme si zor olur vs dedi. Irı bir bebek bası gobegı tombık dedı. Kasılma nasıl mesela bende olmuyo oyle bısey
Karnım toplanıp sertleşiyor bi süre sonra yumuşuyor kasılma böyle oluyo ama son günlerde böyle canımı yakacak kuvvette oluyor artık nefesimi kesiyor yani geçiyo sonra onun dışında iyiyim ben de sancı gelsin diye bekliyorum her an bakalım .. Bebişin kilosu çoksa belki daha iyi olur sezeryan doktorunla ortak bi sonuca varırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…