2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
Ayyy masallah canim Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsinminik kuzuyu gunumuz ayniydi sende kurtuldun darisi ben ve tum bekleyenlere insallah

Kizlar lohusa kanamasi yasayan pek yok heralde iliskiden bahsedildiginengore... Benim hala devam ediyor adet gbi nerdeyse

benim 38 gun surdu, kan bitti vucudumda resmen. Ne sansli kadinlar var, oyle dogurduktan 2 hafta sonra iliski filan. Biz esimle "devrem" modunu actik

Geçmiş olsun bence göz doktoruna tekrar götürün. Hem ilacını değiştirir hem de göz yaşı kanallarında tıkanıklık varsa acilsin diye masaj yapmanızı ister gösterir size

normal digum muysu canim senin benimde.dikislrr baya aciyo daha
bide kanamanin rengi acilmisti yine kan rengine dondu acaba normamiki
Yok seseryan canim valla suan hala normal kan rengi fidiyo doktorun dedigi bazen azalir bazen cogalir normal diyo bazen kesiliyo basen yeni basliyo

kizlarr bugun 11.30’da yani tr saatiyle 6.30da sezeryan olucam duygusallik hat safhada bende oglumu evde birakicam iki yasinda hem ona uzuluyorum hemde bana bisey olursa napar bensiz diye baktikca duygulaniyorum sanirim bu hormonlar beni ele gecirdii cook stresli ve gerginimm hemen olsa da bitse keskeee Ata’mi kucagima alsam Efe’cim abi olsa

Ne kadad guzel canim bak maratonun sonuna geldin cok kolay gececek sakin kotu dusunme neden sana bisey olsun tam tersi simdi guzellikler yeni basliyo

Günaydın kızlarrrr
Bu gece de doğuramadım
Bu sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diyecek. Hele şu nst şimdiden biliyorum ne kadar temiz çıkıcak ama bi umut belki şancı çıkar diye ümitsiz de değilim yani

Eşim sabah işe giderken diyo ki askm sancın var mı yoo diyorum sonra yürürken bi duruyorum falan askm sancın mı geldi diyo yav yok yok

Bana da 2 hafta önce sezeryan demişlerdi bende çok ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum ama tamamen hormonlardan ve şeytanın vesvesesi. Bol bol oku emin ol her durumda Allaha emanetiz ❤❤❤ ne güzel 2 çocuklu bir anne olacaksın. Düşünüyorum da keşke bende şuan 2.yi yada 3.yü yapıyo olsaydım ❤❤❤ hiç korkma dualarımız seninle ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…