Bir senemiz çöp diyorum bana inanmiyorsunuz9 ay tatildik 3 ay ben.kapatırım dükkanı hopaa
Gel sarilalim, ölümüne kankayiz!benim 38 gun surdu, kan bitti vucudumda resmen. Ne sansli kadinlar var, oyle dogurduktan 2 hafta sonra iliski filan. Biz esimle "devrem" modunu actik
Adamlar da ne yapacağını şaşırdı. Artık ne kadar beklemiyorsa hic sanci mi o falan da demiyor banaGünaydın kızlarrrr
Bu gece de doğuramadım
Bu sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diyecek. Hele şu nst şimdiden biliyorum ne kadar temiz çıkıcak ama bi umut belki şancı çıkar diye ümitsiz de değilim yani
Eşim sabah işe giderken diyo ki askm sancın var mı yoo diyorum sonra yürürken bi duruyorum falan askm sancın mı geldi diyoyav yok yok
Cay uyguladm bıraz daha ıyı sabah aksam taze cay demı uyguluycam bakalım nasıl olacak masaj enerdıGeçmiş olsun bence göz doktoruna tekrar götürün. Hem ilacını değiştirir hem de göz yaşı kanallarında tıkanıklık varsa acilsin diye masaj yapmanızı ister gösterir size
Kizlar lohusa kanamasi yasayan pek yok heralde iliskiden bahsedildiginengore... Benim hala devam ediyor adet gbi nerdeyse
Canım ben normal doğum yaptımUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
Ecefur....kiz normal dogum
Platonikbaby.....erkek normal dogum
Snowmotion...erkek sezeryan
Adlinaa....kiz normal dogum
Zhrazynep....kiz normal dogum
Gaye2017....kiz sezeryan
Pratik45....kiz sezeryan
Oznurr26...kiz normal dogum
Ada_2019...kiz sezeryan
Rookiemother...erkek normal.dogum
Sekersizfistikezmesi...kiz sezeryan
Onigirichan....kiz normal dogum
Tutkuu85...erkek sezeryan
Asiltutku..Erkek sezeryan
Amin canim benim de devam tuvalette bile yaniyoBen doğum yapalı 1hafta oldu canım.Normal doğum yaptım,hala kanamam kırmızı şekilde adet gibi devam ediyor.3 4 dikişim var ve çok fena sızlıyor,ağrıyor hala geçmediDoktor 40 gün ilişki yasak dedi.Ben 3aya kdr uzatablrm o derece canım acıyor Allah yardımcımız olsun.
Bu gidişle biz son 3 e kalıcaz
Gözün aydın canım benım cok sevındımKızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
31.8ler varBu gidişle biz son 3 e kalıcaz
oy masallah canimmm gozunuz aydin olsunKızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
ay cok heyecanli!!! Allah saglik sihhatle kavustursun, tatli duygusalliklar bunlar, bikac saat sonra ona bi kardes takdim edeceksiniz insallahkizlarr bugun 11.30’da yani tr saatiyle 6.30da sezeryan olucam duygusallik hat safhada bende oglumu evde birakicam iki yasinda hem ona uzuluyorum hemde bana bisey olursa napar bensiz diye baktikca duygulaniyorumsanirim bu hormonlar beni ele gecirdii cook stresli ve gerginimm hemen olsa da bitse keskeee Ata’mi kucagima alsam Efe’cim abi olsa
Yanması normal mi acaba sadece ağrı olması gerekmiyor mu?Amin canim benim de devam tuvalette bile yaniyo
Valla hicbi fikrim yok belki de enfeksiyon vardir az birazYanması normal mi acaba sadece ağrı olması gerekmiyor mu?
hemen
Harikaaaaa hayirli ugyrlu olsunnnKızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
Beni de ekleyin ilk listede yokum sonradan geldimhemenfeliceee iki saat sonra doguracak onuda cikardim listeden
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
O Oha diyorum
smsnbbk
avenerica
Arwien
K ktphncanne
B bebegim-gel
Pineapple60
Cute2019
esrapo
keramos
G gerkebay
kaldik 14 kisi! ha gayret kizlar..dogurucaz!
bu arada; O Oha diyorum dogurdun mu, naaptin nerdesin valla merak ediyoruz seni?
yahu gene siz gununuzu gecirmediniz, ben bugün bildiginiz 40+5 oldum!Bu gidişle biz son 3 e kalıcaz
hosgeldin, pardon tatlim gözden kacirmisimBeni de ekleyin ilk listede yokum sonradan geldimdaha doguramadim
Bir avuç kaldıkhemenfeliceee iki saat sonra doguracak onuda cikardim listeden
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
O Oha diyorum
smsnbbk
avenerica
Arwien
K ktphncanne
B bebegim-gel
Pineapple60
Cute2019
esrapo
keramos
G gerkebay
E elfpeksimeti
kaldik 14 kisi! ha gayret kizlar..dogurucaz!
bu arada; O Oha diyorum dogurdun mu, naaptin nerdesin valla merak ediyoruz seni?
sorma.Bir avuç kaldık
Sosyal medyaya hic yazmiyorum, kafam rahat o konuda. Herkes yaziyor ariyor dogdu da soylemedin mi diyesorma.
sabah sabah bi snap atiyim de mesaj atacak olan on trilyon kisiye ‘hayir bu gecede dogurmadim’ demek zorunda kalmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?