2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
9 ay tatildik 3 ay ben.kapatırım dükkanı hopaa
Bir senemiz çöp diyorum bana inanmiyorsunuz
benim 38 gun surdu, kan bitti vucudumda resmen. Ne sansli kadinlar var, oyle dogurduktan 2 hafta sonra iliski filan. Biz esimle "devrem" modunu actik
Gel sarilalim, ölümüne kankayiz!
Adamlar da ne yapacağını şaşırdı. Artık ne kadar beklemiyorsa hic sanci mi o falan da demiyor bana

Geçmiş olsun bence göz doktoruna tekrar götürün. Hem ilacını değiştirir hem de göz yaşı kanallarında tıkanıklık varsa acilsin diye masaj yapmanızı ister gösterir size
Cay uyguladm bıraz daha ıyı sabah aksam taze cay demı uyguluycam bakalım nasıl olacak masaj enerdı

Kizlar lohusa kanamasi yasayan pek yok heralde iliskiden bahsedildiginengore... Benim hala devam ediyor adet gbi nerdeyse

Ben doğum yapalı 1hafta oldu canım.Normal doğum yaptım,hala kanamam kırmızı şekilde adet gibi devam ediyor.3 4 dikişim var ve çok fena sızlıyor,ağrıyor hala geçmediDoktor 40 gün ilişki yasak dedi.Ben 3aya kdr uzatablrm o derece canım acıyorAllah yardımcımız olsun.

Canım ben normal doğum yaptım

Amin canim benim de devam tuvalette bile yaniyo

Kızlar ayrıntılarını yazarım ama 14.41 itibari ile bizim minik adam normal doğum ile kendi sancılarım ile 3440 gram olarak doğdu
oy masallah canimmm gozunuz aydin olsun guzellikler icinde bereketle buyutun anali babali insallah sen nasilsin canim?

ay cok heyecanli!!! Allah saglik sihhatle kavustursun, tatli duygusalliklar bunlar, bikac saat sonra ona bi kardes takdim edeceksiniz insallah

Son düzenleme:
Bu gidişle biz son 3 e kalıcaz
yahu gene siz gununuzu gecirmediniz, ben bugün bildiginiz 40+5 oldum!

doktoruma gidecektim hasta oldugu icin arayip randevuyu iptal ettiler. hastane ye gidip orda kontrol olucam, onlarda cok yogunmus. umrumda degil kontrolumu yaptiricam, dun aksam saatlerce sanci cektim (siddetli ve duzenli degildi, okadar temizligin azizligine ugradim galiba). asagilarda acilma var mi yok mu ogrenmem lazim. bebegim hareketli ama yine de insan cok rahat edemiyo gun bukadar gecince..

sorma.

sabah sabah bi snap atiyim de mesaj atacak olan on trilyon kisiye ‘hayir bu gecede dogurmadim’ demek zorunda kalmiyim.
Sosyal medyaya hic yazmiyorum, kafam rahat o konuda. Herkes yaziyor ariyor dogdu da soylemedin mi diye
36+larda doguracaktik kız, simdiye kirki cikacakti neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…