Canım benim de normal doğum. 1 haftadan sonra acısı geçti dikişlerin. Renk olarak da değişiyor kanama bazen açık bazen koyu ilk hafta pıhtılı geliyordu. Senin kaç gün oldu doğum yapalı?
Gunaydin kizlar mutsuz uyandik oglumun burnu tikanmis hem akinti geliyordu hemde hirilti biraz akti simdi gecti gibi sabah 6 daki emzirmemde bir sikinti yoktu sabah akiyordu hasta mi oldu acaba bugun kontrolumuz var dua edin kizlar hasta olmasin zaten dusuk kilo ile dogdu cok uzgunum o kadar dikkat ettim aman ruzgar degmesin usumesin diye
Sosyal medyaya hic yazmiyorum, kafam rahat o konuda. Herkes yaziyor ariyor dogdu da soylemedin mi diye
36+larda doguracaktik kız, simdiye kirki cikacakti neredeyse
Gunaydin kizlar mutsuz uyandik oglumun burnu tikanmis hem akinti geliyordu hemde hirilti biraz akti simdi gecti gibi sabah 6 daki emzirmemde bir sikinti yoktu sabah akiyordu hasta mi oldu acaba bugun kontrolumuz var dua edin kizlar hasta olmasin zaten dusuk kilo ile dogdu cok uzgunum o kadar dikkat ettim aman ruzgar degmesin usumesin diye
Bi doktora göster bence canım yanma da var diyosun. İçin rahat etsin. Belki rahatlatıcı bir şey yapar. Gerçi şimdi baktım daha 2 gün olmuş doğum yapalı ağrıması şiş olması normal canım ya sadece dikişler değil komple şişti benim de zamanla indi şişlikler.