2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
normal digum muysu canim senin benimde.dikislrr baya aciyo daha
bide kanamanin rengi acilmisti yine kan rengine dondu acaba normamiki
Canım benim de normal doğum. 1 haftadan sonra acısı geçti dikişlerin. Renk olarak da değişiyor kanama bazen açık bazen koyu ilk hafta pıhtılı geliyordu. Senin kaç gün oldu doğum yapalı?

Gunaydin kizlar mutsuz uyandik oglumun burnu tikanmis hem akinti geliyordu hemde hirilti biraz akti simdi gecti gibi sabah 6 daki emzirmemde bir sikinti yoktu sabah akiyordu hasta mi oldu acaba bugun kontrolumuz var dua edin kizlar hasta olmasin zaten dusuk kilo ile dogdu cok uzgunum o kadar dikkat ettim aman ruzgar degmesin usumesin diye

Sosyal medyaya hic yazmiyorum, kafam rahat o konuda. Herkes yaziyor ariyor dogdu da soylemedin mi diye
36+larda doguracaktik kız, simdiye kirki cikacakti neredeyse
ya yok biktim herkese yetismekten, hem seviyorum ilgilenmelerini sormalarini, hem valla bikiyorum.

lohusalarin yazdigi mesajlara bak. bizim tek derdimiz ‘doguramadik’, onlar sutuydu bokuydu uykusuydu sariligiydi yalanci memesiydi kucagi sevmesiydi anoooyy anoy

hafif bi urkmuyo degilim.

Hawalarda bi sicak binsoguk sinir oldum catlicam sinirden bi kisa kolllu giyiyo ulan diyorum usurmu hadi uzun bu sefer terliyo ama hawada sogudu

Benim dikişler şişti herkeste oluyomu şişlik
Bi doktora göster bence canım yanma da var diyosun. İçin rahat etsin. Belki rahatlatıcı bir şey yapar. Gerçi şimdi baktım daha 2 gün olmuş doğum yapalı ağrıması şiş olması normal canım ya sadece dikişler değil komple şişti benim de zamanla indi şişlikler.

Gelmeyin kızlar tünelin unu b...k bir yere çıktı

Hawalarda bi sicak binsoguk sinir oldum catlicam sinirden bi kisa kolllu giyiyo ulan diyorum usurmu hadi uzun bu sefer terliyo ama hawada sogudu
Ben hic kisa kollu falan giydirmedim hep uzun battaniyesinde cunku hava ankarada cok soguk bende usuyorum buyuk ogluma uzun giydiriyorum 2 gundur

Benımde aynı bebek suan hırıltılı gece olunca uyuyamıyor bebek bu gecer dıyorlar bende ılac vermek ıstemıyorum hava sıcak hasta olmaları normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…