2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kocalar da aynı model oldu artık, bi tane de ben de var

Benim sadece şişti canım ağrı yanma falan yok şimdilik şükür şişmesi normal yani o zaman buz koyuyorum sürekli zaten doktor dedi onuda

Gelmeyin kızlar tünelin unu b...k bir yere çıktı
Beybi şavır yapsaydın böyle olmazdi.
Hediyeler vs dagitilacaklar hazirliklar işe yaradi mi bosa mi kasmisiz kendimizi diyosun?
Yazık ya valla aynen benimki de gitmeden soruyo sancı var mı diye kızıyorum ya uyandırma beni artık diye mesaj atıyor gün içinde sancı yok mu biraz bile mi yok bizden önce onlar sıyırmasın aman
Bize kadar da mi yok?

Kızlar şimdi ben 15 gündür mama veriyorum sarılık için 2 3 güne bırakacaz mamayı 2 3 gündürde mamayı azalttım günde 2 3 kere veriyodum 2 gündür günde 1 kere vermeye başladım ama çocuk doymamaya başladı midesi iyice genişledi heralde mama vermemek için sürekli emziriyorum sürekli emmek istiyo oda mamayı bırakınca zorlanacaz sanırım

Sertlesme arada oluyo ama canımı yakmıyor tas gıbı oluyo gogus altımdakı bolüm. Dr um cok beklemeye gerek yok dıyo canım. Yanılma payı da olabilir ama yine de sezeryan daha ıyı dıyo. Erkek bebek ya bas cevresı buyuk oluyomus. Bakalım hayırlısı ınsallah canım ya

Aynen hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah

40 +4 den selamlar sevgiler
Bu gün kontrolüm vardı sancı yok. Herşey iyi görünüyor. Geçen cumartesi nişanım gelmişti. Cuma günü yatış verdi cumartesi suni sancı hayırlısı bakalım. Cumaya kadar yüksek tempo yürümeye devam dedi Dr. Sıcak duş birde. K. Validem de erkenden geldi bebek doğunca da gidicekmiş günü varmış iptal edemezmiş. Ay güle güle şimdi de ihtiyacım yoktu ki. doğumla ilgili nekadar kötü anısı varsa anlatıyor. Hamile görünce etlerim liğme liğme oluyor niye hiç korkmuyorsun sen diyor töbe yarabbim deliricem. Hamile kadına söylenir mi böyle şeyler. Kızıma annen seninle çok ilgileniyor bebek doğunca zor artık dedi. Sen abla oluyorsun büyüdün artık annen onla ilgilenecek diyor. Okadar üzüldüm ki anlatamam çocuk dibimden ayrılmıyor birkaç gündür. Bütün gün telefonda bütün sülaleye ayrıntı veriyor nişanı geldi bu gün biraz daha kanaması olmuş nst de bukadar sancı oldu falan filan. Herkes akıl veriyor falanca var ebeymiş çocuğun kalbi her an durabilirmiş son hafta olduğu için diyen bile oldu. Bizim ülkemizde ciddi anlamda kadın terörü var arkadaşlar erkekleri sevin onlar daha günahsız

Merakımı mazur görün bir makalede uzun boylu kadınların gebeliklerinin daha uzun sürdüğü yazıyordu, bu zamanı gelip doğuramayan anneler acaba uzun boylu mu

Boyum 165 cm. Standart Türk kadınıyım ne uzun ne kısa ilk doğum 41+1
Bu da 41 e doğru gidiyor.
Ben aslında uzun olacaktım vitaminsiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…