2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
La havle.. Ya rabbim şu faydasız kesimi bizden uzak tut yaa.. Allah sabır versin sana canım bari kızına demese saçma sapan şeyler hadi sen biliyosun saçmaladığını kadının.. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini herşey yolunda ve hızla ilerler inşallah bi avazda

Amin canım hepimiz sağlıkla kolayca alalım inşallah tek tesellim doğumdayken kızım daysında kalacak. Doğumdan sonra da gidecekmiş. içim rahat olacak en azından.

Kızlar ben şimdi doktordan gelsim anneme kahvaltı yaptım birazdan eve geçicem.
Doktorla görüşme sonucumuz.
Takibi açılma hala 1 cm (ne bekliyosam)
Suyu normal
Hareketleri normal
Nst iyi
3900 kg
En geç 41+5 e kadar belirtirim 2 eylülde ben seni öyle yada böyle doğurtucam dedi son mu yani dedim daha ne istiyosun kreşemi başlasın çıkınca dedi valla kadın haklı. Yarın kendi doktorum izne ayriliyo. Beni başka bi doçente devretti aradı durumumu anlattı pazartesi ona gel dedi. Artık haftada 2 gün kontrole gelmen lazım dedi. Ve en önemlisi bebek hareketlerini iyi takip et plates topunda otur ve yaylan. Suyun gelir kanaman gelir bebek hareket etmezse hemen geliyosun asla beklemiyorsun dedi. Inşallah ben gelmeden sen doğurursun dedi.
He bi de bebek iri olduğu için normal doğum olursa bile zor bir doğum olucak dedi. Kafası daha iyiymiş duruş olarak ama hala kanala girmemiş büyük sancıyla girebilir dedi.

Yani kısaca beklemeye devam.

Bugün kontrolü olan diğer hamileler ne durumda? elaide

İnşAllah kendi sancınla hemencecik kucağına alırsın o güne kalmadan..

benim de 5 gun bitti canim pihti cok nadir geldi onda da acaba kotumu diye korktum
renk.yine adet rengine döndü
Canım benim de normal doğum. 1 haftadan sonra acısı geçti dikişlerin. Renk olarak da değişiyor kanama bazen açık bazen koyu ilk hafta pıhtılı geliyordu. Senin kaç gün oldu doğum yapalı?

Kizlar ben az önce döndüm kontrolden. Bebegin suyu yeterli, plasentasi saglikli. Kalp atislari vs de sorun yok hamdolsun. Acilmam hala hic yok. Kilosu 3600, gecen hafta ile ayni, ben yeterli buluyorum acikcasi, dogumda cok zorlamaz insallah
Rahim tamamiyle yumusak, bebek kanalda. Ama aciklik olmadigi icin kimildama sansi var bebegin. Bu kontrolu baska bir doktor yapti, buda pazartesiye kadar bekleme taraftari. Su anda 40+5iz, ozaman 40+10 oluyoruz. Hizlandirmak icin neler yapabilirsiniz diye sordum, eger aciklik olsadi parmaklariyla döneceklerdi icerde, ama maalesef mumkun degildi bugun. Haricinde ne yapabilirsiniz diye sordum, karanfil ve bademyagi karisimi verdi. Bir tampona 5 damla uygulayip, 6 saatten 6 saate degistiricem tamponu. Umuyorummmm biraz kiprasmaya sebeb olur

haberler iyi yani, ama dogum gorunmuyo ufukta...

Merakımı mazur görün bir makalede uzun boylu kadınların gebeliklerinin daha uzun sürdüğü yazıyordu, bu zamanı gelip doğuramayan anneler acaba uzun boylu mu
Yok yaaa biz bir ara boylarımızı yazmıştık B Bluemom44 oldukça uzun boyluydu.
Ben 1,67 yim de I ikuayko 1.60 ım falan diyordu. Çok uymadı bu hipotez bize

tovbe Yarabbim tovbe tovbe. iyi katlaniyosunuz boyle kaynanalara vallahi cinnet gecirirdim ben herhalde.
Allah sabir versin iyiki erken gidiyomus haaaydi gule gule.

sende de haberler guzel canim, hic strese girme bosuna. kilosu gayet iyi, benimki kucuk yediklerim ona yaramiyo bizim toplam enerjimize ancak yetiyo herhalde
Hadi bakalim hayirlisiyla kendi sancinla gelir insallah

Daha fazla anlatirsan kaynanana dalmaya gelicem simdi burdan ucarak

Sağlıkla kucağına al inşallah canım bir an önce bu bekleyiş bitseydi iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…