- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
160 la bekliyoreMerakımı mazur görün bir makalede uzun boylu kadınların gebeliklerinin daha uzun sürdüğü yazıyordu, bu zamanı gelip doğuramayan anneler acaba uzun boylu mu
La havle.. Ya rabbim şu faydasız kesimi bizden uzak tut yaa.. Allah sabır versin sana canım bari kızına demese saçma sapan şeyler hadi sen biliyosun saçmaladığını kadının.. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini herşey yolunda ve hızla ilerler inşallah bi avazda40 +4 den selamlar sevgiler
Bu gün kontrolüm vardı sancı yok. Herşey iyi görünüyor. Geçen cumartesi nişanım gelmişti. Cuma günü yatış verdi cumartesi suni sancı hayırlısı bakalım. Cumaya kadar yüksek tempo yürümeye devam dedi Dr. Sıcak duş birde. K. Validem de erkenden geldi bebek doğunca da gidicekmiş günü varmış iptal edemezmiş. Ay güle güle şimdi de ihtiyacım yoktu ki. doğumla ilgili nekadar kötü anısı varsa anlatıyor. Hamile görünce etlerim liğme liğme oluyor niye hiç korkmuyorsun sen diyor töbe yarabbim deliricem. Hamile kadına söylenir mi böyle şeyler. Kızıma annen seninle çok ilgileniyor bebek doğunca zor artık dedi. Sen abla oluyorsun büyüdün artık annen onla ilgilenecek diyor. Okadar üzüldüm ki anlatamam çocuk dibimden ayrılmıyor birkaç gündür. Bütün gün telefonda bütün sülaleye ayrıntı veriyor nişanı geldi bu gün biraz daha kanaması olmuş nst de bukadar sancı oldu falan filan. Herkes akıl veriyor falanca var ebeymiş çocuğun kalbi her an durabilirmiş son hafta olduğu için diyen bile oldu. Bizim ülkemizde ciddi anlamda kadın terörü var arkadaşlar erkekleri sevin onlar daha günahsız
Amin canım hepimiz sağlıkla kolayca alalım inşallah tek tesellim doğumdayken kızım daysında kalacak. Doğumdan sonra da gidecekmiş. içim rahat olacak en azından.La havle.. Ya rabbim şu faydasız kesimi bizden uzak tut yaa.. Allah sabır versin sana canım bari kızına demese saçma sapan şeyler hadi sen biliyosun saçmaladığını kadının.. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini herşey yolunda ve hızla ilerler inşallah bi avazda
39+6 dayım ve 1.58im
Boyum 165 cm. Standart Türk kadınıyım ne uzun ne kısa ilk doğum 41+1
Bu da 41 e doğru gidiyor.
Ben aslında uzun olacaktım vitaminsiz kaldım
Haydaa bu araştırma bildiğin fake o zaman160 la bekliyore
İnşAllah kendi sancınla hemencecik kucağına alırsın o güne kalmadan..Kızlar ben şimdi doktordan gelsim anneme kahvaltı yaptım birazdan eve geçicem.
Doktorla görüşme sonucumuz.
Takibi açılma hala 1 cm (ne bekliyosam)
Suyu normal
Hareketleri normal
Nst iyi
3900 kg
En geç 41+5 e kadar belirtirim 2 eylülde ben seni öyle yada böyle doğurtucam dedison mu yani dedim daha ne istiyosun kreşemi başlasın çıkınca dedi valla kadın haklı. Yarın kendi doktorum izne ayriliyo. Beni başka bi doçente devretti aradı durumumu anlattı pazartesi ona gel dedi. Artık haftada 2 gün kontrole gelmen lazım dedi. Ve en önemlisi bebek hareketlerini iyi takip et plates topunda otur ve yaylan. Suyun gelir kanaman gelir bebek hareket etmezse hemen geliyosun asla beklemiyorsun dedi. Inşallah ben gelmeden sen doğurursun dedi.
He bi de bebek iri olduğu için normal doğum olursa bile zor bir doğum olucak dedi. Kafası daha iyiymiş duruş olarak ama hala kanala girmemiş büyük sancıyla girebilir dedi.
Yani kısaca beklemeye devam.
Bugün kontrolü olan diğer hamileler ne durumda?elaide
tmm canim demk renk de yogunlukda degisebikidYok seseryan canim valla suan hala normal kan rengi fidiyo doktorun dedigi bazen azalir bazen cogalir normal diyo bazen kesiliyo basen yeni basliyo
Canım benim de normal doğum. 1 haftadan sonra acısı geçti dikişlerin. Renk olarak da değişiyor kanama bazen açık bazen koyu ilk hafta pıhtılı geliyordu. Senin kaç gün oldu doğum yapalı?
Yok yaaa biz bir ara boylarımızı yazmıştıkMerakımı mazur görün bir makalede uzun boylu kadınların gebeliklerinin daha uzun sürdüğü yazıyordu, bu zamanı gelip doğuramayan anneler acaba uzun boylu mu
Sans pek kahve yapcak tipe benzemiyor olsa olsa kahve yanina cikolata olur sanki
tovbe Yarabbim tovbe tovbe. iyi katlaniyosunuz boyle kaynanalara vallahi cinnet gecirirdim ben herhalde.40 +4 den selamlar sevgiler
Bu gün kontrolüm vardı sancı yok. Herşey iyi görünüyor. Geçen cumartesi nişanım gelmişti. Cuma günü yatış verdi cumartesi suni sancı hayırlısı bakalım. Cumaya kadar yüksek tempo yürümeye devam dedi Dr. Sıcak duş birde. K. Validem de erkenden geldi bebek doğunca da gidicekmiş günü varmış iptal edemezmiş. Ay güle güle şimdi de ihtiyacım yoktu ki. doğumla ilgili nekadar kötü anısı varsa anlatıyor. Hamile görünce etlerim liğme liğme oluyor niye hiç korkmuyorsun sen diyor töbe yarabbim deliricem. Hamile kadına söylenir mi böyle şeyler. Kızıma annen seninle çok ilgileniyor bebek doğunca zor artık dedi. Sen abla oluyorsun büyüdün artık annen onla ilgilenecek diyor. Okadar üzüldüm ki anlatamam çocuk dibimden ayrılmıyor birkaç gündür. Bütün gün telefonda bütün sülaleye ayrıntı veriyor nişanı geldi bu gün biraz daha kanaması olmuş nst de bukadar sancı oldu falan filan. Herkes akıl veriyor falanca var ebeymiş çocuğun kalbi her an durabilirmiş son hafta olduğu için diyen bile oldu. Bizim ülkemizde ciddi anlamda kadın terörü var arkadaşlar erkekleri sevin onlar daha günahsız
sende de haberler guzel canim, hic strese girme bosuna. kilosu gayet iyi, benimki kucuk yediklerim ona yaramiyo bizim toplam enerjimize ancak yetiyo herhaldeKızlar ben şimdi doktordan gelsim anneme kahvaltı yaptım birazdan eve geçicem.
Doktorla görüşme sonucumuz.
Takibi açılma hala 1 cm (ne bekliyosam)
Suyu normal
Hareketleri normal
Nst iyi
3900 kg
En geç 41+5 e kadar belirtirim 2 eylülde ben seni öyle yada böyle doğurtucam dedison mu yani dedim daha ne istiyosun kreşemi başlasın çıkınca dedi valla kadın haklı. Yarın kendi doktorum izne ayriliyo. Beni başka bi doçente devretti aradı durumumu anlattı pazartesi ona gel dedi. Artık haftada 2 gün kontrole gelmen lazım dedi. Ve en önemlisi bebek hareketlerini iyi takip et plates topunda otur ve yaylan. Suyun gelir kanaman gelir bebek hareket etmezse hemen geliyosun asla beklemiyorsun dedi. Inşallah ben gelmeden sen doğurursun dedi.
He bi de bebek iri olduğu için normal doğum olursa bile zor bir doğum olucak dedi. Kafası daha iyiymiş duruş olarak ama hala kanala girmemiş büyük sancıyla girebilir dedi.
Yani kısaca beklemeye devam.
Bugün kontrolü olan diğer hamileler ne durumda?elaide
Daha fazla anlatirsan kaynanana dalmaya gelicem simdi burdan ucarak40 +4 den selamlar sevgiler
BenCanım valla ilk gün eve gelince bakmıştım nerden nereye dikiş diye başkada bakmadım
Ben silerken farkediyorum cnm şiş olduğunu sende olmadı demekkiAzıcık ucundan da yok hiç yok
Ewet canim benim dun hep sariydi simdi baktim yune adet kanmasi gbi olmustmm canim demk renk de yogunlukda degisebikid
Sağlıkla kucağına al inşallah canım bir an önce bu bekleyiş bitseydi iyiydimKizlar ben az önce döndüm kontrolden. Bebegin suyu yeterli, plasentasi saglikli. Kalp atislari vs de sorun yok hamdolsun. Acilmam hala hic yok. Kilosu 3600, gecen hafta ile ayni, ben yeterli buluyorum acikcasi, dogumda cok zorlamaz insallah ♥
Rahim tamamiyle yumusak, bebek kanalda. Ama aciklik olmadigi icin kimildama sansi var bebegin. Bu kontrolu baska bir doktor yapti, buda pazartesiye kadar bekleme taraftari. Su anda 40+5iz, ozaman 40+10 oluyoruz. Hizlandirmak icin neler yapabilirsiniz diye sordum, eger aciklik olsadi parmaklariyla döneceklerdi icerde, ama maalesef mumkun degildi bugun. Haricinde ne yapabilirsiniz diye sordum, karanfil ve bademyagi karisimi verdi. Bir tampona 5 damla uygulayip, 6 saatten 6 saate degistiricem tamponu. Umuyorummmm biraz kiprasmaya sebeb olur
haberler iyi yani, ama dogum gorunmuyo ufukta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?