- 4 Temmuz 2015
- 339
- 1.515
- 63
İlk doğum 39+6, ikinci doğum 40+4 (nişan geldi ama indüksiyon da oldu), boy 1.60Merakımı mazur görün bir makalede uzun boylu kadınların gebeliklerinin daha uzun sürdüğü yazıyordu, bu zamanı gelip doğuramayan anneler acaba uzun boylu mu
yaptim canim beni dusundgunuz icin allah razi olsunO Oha diyorum dogum yaptı mi fikri bilgisi olan varmidir sesi.cikmadi bayadir şaşkınım Allah yardımcısı olsun.umarim iyidir hersey yolundadir
Canim Allah analı babali büyütsün insallah❤ Tam hayalimdeki dogum 2 saatte gelmiş senin bebiş ne guzel.Hurma günde ne kadar yiyordun ve tam ne kadarlıkken geldi bebiş?Selam kızlar.
Doğum yaptığımdan beri pek uğrayamadım buralara. Ben de doğum hikayemi kısaca yazayım. Pazar sabah 7ye doğru tuvalete gitmek için kalktım. Nişanım geldi ve 6 dkda bir sancı başladı. Saat 8 buçuk gibi hastanedeydim ve açılmam 8cm olmuştu.Efelihayat ’ın dediği gibi evdeyken ben de kakam var zannettim iyi ki zorlamamışım mazallah evde doğururdum çocuğu saat 9.15te de oğlumu normal doğumla anestezisiz kucağıma aldım. O arada çektiğim acıları anlatmayacam. Her şey inanılmaz hızlı ilerledi ama baya da acı çektim doğum sırasında. İyi ki normal doğum beklemişim diyorum yine de. Çünkü çatım dar diye sezaryen planlanacaktı. Ebe açıklığa baktığında şaşırdı. 8cm olana kadar hiç sancı çekmedin mi diye. Normal doğum yapabilmek için tek yaptığım aktivite hurma yemekti. Bu yüzden vicdan azabı çekiyordum. Ama anladım ki yaptığın şeylerle ilgili değil bünyeyle ilgiliymiş biraz bu işler.
3300 kg doğdu. Son ultrasonda da 3300 kg çıkmıştı.
Hayirli ugurlu olsun canim cok cok guzelevet hanimlar bende dogurdum 40 arti bes gunluk dogurfum hepiniz kader arkadasimsinz. evet dogumum.aslinda cok enteresan cok mucizeli bir sekilde gecti cok zordan birdrn kolaya gecen bir dogum oldu onceki hikayemi biliyorsunz 2c m acilma ve sncilarla ozelde yapmaya karar vermisken ozeldeki salak bir doktra rast geldim bana 42 ye kadar da bekler bebgin basi cok yukarda sezeyana donme ihtimali cok yuksek diyerek bn yapmam demesiyle bizim tekra devlet hastahanesine gondermesine vesile oldu aslinda sikayet etmek istiyorum cunku bana suyun gayet guzel hersey yolunda nst takipi yap demesiyle eve gondermesi ilgin kizlar hadtahaneye gidrken mide bulantis kusmasiyla bayilmam bir oldu hemn yukarda muyane ettler suyum bitmis cunku israrla dojtora anlatiyom sqbah kanli su gordum o nisandir allahtan takip ettigim doktor yatisimi yapyilar suniyr baslamadan muyane etti bir uzqmn 4 cm aciklihinz var ondan sonrasini 7 saatlik bir surec ama muvizevi bir surec kizlar normal yapacaklara soyluuotum dogumun kolayi zoru yokyur caninindan can giidyor kolay degil cunku benim hic halim kalmmaisti sekerim 50 dusmus gozumu zor aciyordum kv esimin yanina bir kadin bir erkek gelmis biz o kizcagaza meryem ana otu suya atik aciilirsa yarim saate doguuracak demis ve cidden ben dedikleri satte tabiri cahizse dogurdum hic bagirmayin ben hic bagiadigim icin hic kesigim dikikisim yok ve devleteki doktor ebeler bile masllah sana hic zorlamdin bizi bize guc veren allah benim yaptigim bisey yoktu rabbime sigindim nefesimle o mucizeye kavustum kormayin kizlar normal dogum inan bir sinav gelip geciyor sujurler olsun dualarim kabul oldu evladima kavustum rabim hepinize nasip etsin sizlere dua ediyorm bugun cikyik hadtahaneden
Masallah sana canim Allah bebisini anali babalı buyutsun insallah. Meryem ama otu açılmada işe yaradı diyorsun değilmi?evet hanimlar bende dogurdum 40 arti bes gunluk dogurfum hepiniz kader arkadasimsinz. evet dogumum.aslinda cok enteresan cok mucizeli bir sekilde gecti cok zordan birdrn kolaya gecen bir dogum oldu onceki hikayemi biliyorsunz 2c m acilma ve sncilarla ozelde yapmaya karar vermisken ozeldeki salak bir doktra rast geldim bana 42 ye kadar da bekler bebgin basi cok yukarda sezeyana donme ihtimali cok yuksek diyerek bn yapmam demesiyle bizim tekra devlet hastahanesine gondermesine vesile oldu aslinda sikayet etmek istiyorum cunku bana suyun gayet guzel hersey yolunda nst takipi yap demesiyle eve gondermesi ilgin kizlar hadtahaneye gidrken mide bulantis kusmasiyla bayilmam bir oldu hemn yukarda muyane ettler suyum bitmis cunku israrla dojtora anlatiyom sqbah kanli su gordum o nisandir allahtan takip ettigim doktor yatisimi yapyilar suniyr baslamadan muyane etti bir uzqmn 4 cm aciklihinz var ondan sonrasini 7 saatlik bir surec ama muvizevi bir surec kizlar normal yapacaklara soyluuotum dogumun kolayi zoru yokyur caninindan can giidyor kolay degil cunku benim hic halim kalmmaisti sekerim 50 dusmus gozumu zor aciyordum kv esimin yanina bir kadin bir erkek gelmis biz o kizcagaza meryem ana otu suya atik aciilirsa yarim saate doguuracak demis ve cidden ben dedikleri satte tabiri cahizse dogurdum hic bagirmayin ben hic bagiadigim icin hic kesigim dikikisim yok ve devleteki doktor ebeler bile masllah sana hic zorlamdin bizi bize guc veren allah benim yaptigim bisey yoktu rabbime sigindim nefesimle o mucizeye kavustum kormayin kizlar normal dogum inan bir sinav gelip geciyor sujurler olsun dualarim kabul oldu evladima kavustum rabim hepinize nasip etsin sizlere dua ediyorm bugun cikyik hadtahaneden
normal dogummuydu canim benim de sislik vardi biraz iki gundur bi daha elle bakamadim dikkatliceBi doktora göster bence canım yanma da var diyosun. İçin rahat etsin. Belki rahatlatıcı bir şey yapar. Gerçi şimdi baktım daha 2 gün olmuş doğum yapalı ağrıması şiş olması normal canım ya sadece dikişler değil komple şişti benim de zamanla indi şişlikler.
kesinlikle canim ise yariyor herseyin basi dua benim ki bile mucizeyle dogdu cunku gercekten basi cok yukardaydiMasallah sana canim Allah bebisini anali babalı buyutsun insallah. Meryem ama otu açılmada işe yaradı diyorsun değilmi?
cok cok sag ol canimmmm benimHayirli ugurlu olsun canim cok cok guzel
7 tane yiyordum genelde sabah aç karnına. 40+1de geldi.Canim Allah analı babali büyütsün insallah❤ Tam hayalimdeki dogum 2 saatte gelmiş senin bebiş ne guzel.Hurma günde ne kadar yiyordun ve tam ne kadarlıkken geldi bebiş?
İnduksiyon ne?İlk doğum 39+6, ikinci doğum 40+4 (nişan geldi ama indüksiyon da oldu), boy 1.60
Teşekkürler
Hayalimizdeki doğumlardan biriSelam kızlar.
Doğum yaptığımdan beri pek uğrayamadım buralara. Ben de doğum hikayemi kısaca yazayım. Pazar sabah 7ye doğru tuvalete gitmek için kalktım. Nişanım geldi ve 6 dkda bir sancı başladı. Saat 8 buçuk gibi hastanedeydim ve açılmam 8cm olmuştu.Efelihayat ’ın dediği gibi evdeyken ben de kakam var zannettim iyi ki zorlamamışım mazallah evde doğururdum çocuğu saat 9.15te de oğlumu normal doğumla anestezisiz kucağıma aldım. O arada çektiğim acıları anlatmayacam. Her şey inanılmaz hızlı ilerledi ama baya da acı çektim doğum sırasında. İyi ki normal doğum beklemişim diyorum yine de. Çünkü çatım dar diye sezaryen planlanacaktı. Ebe açıklığa baktığında şaşırdı. 8cm olana kadar hiç sancı çekmedin mi diye. Normal doğum yapabilmek için tek yaptığım aktivite hurma yemekti. Bu yüzden vicdan azabı çekiyordum. Ama anladım ki yaptığın şeylerle ilgili değil bünyeyle ilgiliymiş biraz bu işler.
Yok yaaa biz bir ara boylarımızı yazmıştık@Babylionmother oldukça uzun boyluydu.
Ben 1,67 yim de I ikuayko 1.60 ım falan diyordu. Çok uymadı bu hipotez bize
O zaman ciddiye almıyorum bu istatistiği ben vallaİlk doğum 39+6, ikinci doğum 40+4 (nişan geldi ama indüksiyon da oldu), boy 1.60
Teşekkürler
Tebrik ederim canım. Gözün aydın.Sağlıkla büyüt bebişini.Selam kızlar.
Sağlıkla gelsin bebişinkizlarr bugun 11.30’da yani tr saatiyle 6.30da sezeryan olucam duygusallik hat safhada bende oglumu evde birakicam iki yasinda hem ona uzuluyorum hemde bana bisey olursa napar bensiz diye baktikca duygulaniyorumsanirim bu hormonlar beni ele gecirdii cook stresli ve gerginimm hemen olsa da bitse keskeee Ata’mi kucagima alsam Efe’cim abi olsa
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar.
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinevet hanimlar bende dogurdum 40 arti bes gunluk dogurfum hepiniz kader arkadasimsinz. evet dogumum.aslinda cok enteresan cok mucizeli bir sekilde gecti cok zordan birdrn kolaya gecen bir dogum oldu onceki hikayemi biliyorsunz 2c m acilma ve sncilarla ozelde yapmaya karar vermisken ozeldeki salak bir doktra rast geldim bana 42 ye kadar da bekler bebgin basi cok yukarda sezeyana donme ihtimali cok yuksek diyerek bn yapmam demesiyle bizim tekra devlet hastahanesine gondermesine vesile oldu aslinda sikayet etmek istiyorum cunku bana suyun gayet guzel hersey yolunda nst takipi yap demesiyle eve gondermesi ilgin kizlar hadtahaneye gidrken mide bulantis kusmasiyla bayilmam bir oldu hemn yukarda muyane ettler suyum bitmis cunku israrla dojtora anlatiyom sqbah kanli su gordum o nisandir allahtan takip ettigim doktor yatisimi yapyilar suniyr baslamadan muyane etti bir uzqmn 4 cm aciklihinz var ondan sonrasini 7 saatlik bir surec ama muvizevi bir surec kizlar normal yapacaklara soyluuotum dogumun kolayi zoru yokyur caninindan can giidyor kolay degil cunku benim hic halim kalmmaisti sekerim 50 dusmus gozumu zor aciyordum kv esimin yanina bir kadin bir erkek gelmis biz o kizcagaza meryem ana otu suya atik aciilirsa yarim saate doguuracak demis ve cidden ben dedikleri satte tabiri cahizse dogurdum hic bagirmayin ben hic bagiadigim icin hic kesigim dikikisim yok ve devleteki doktor ebeler bile masllah sana hic zorlamdin bizi bize guc veren allah benim yaptigim bisey yoktu rabbime sigindim nefesimle o mucizeye kavustum kormayin kizlar normal dogum inan bir sinav gelip geciyor sujurler olsun dualarim kabul oldu evladima kavustum rabim hepinize nasip etsin sizlere dua ediyorm bugun cikyik hadtahaneden
İnşAllah kendi sancınla hemencecik kucağına alırsın o güne kalmadan..
Bana da doktor diyo bebeğin başı kanala girmemiş ama ben umudumu kaybetmiyorum Allah nasip ederse elbette olur ❤ sende güzel örnek oldun. Hayırlı uğurlu olsun.Inşallah ❤kesinlikle canim ise yariyor herseyin basi dua benim ki bile mucizeyle dogdu cunku gercekten basi cok yukardaydi
Evet canım normal doğum. Ben aynayla sürekli kontrol ettiğim için her aşamasından haberim varnormal dogummuydu canim benim de sislik vardi biraz iki gundur bi daha elle bakamadim dikkatlice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?