2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım darısı bekleyenlere

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah.. Dediğin gibi öyle de böyle de geliyo bebişler sağlık olsun yeter ki darısı bekleyenlere artık inşallah

Ne guzel bi hikaye masallah!!! Darisi basimiza insallah guzelliklerle buyut insallah

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, sukur bak sende kurtuldun

Darisi basimiza

Ne guzel bi hikaye masallah!!! Darisi basimiza insallah ♥ guzelliklerle buyut insallah ♥

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, sukur bak sende kurtuldun ♥

Darisi basimiza ♥
aynen kuzum darisi sana insallah seninde kisa ve rahat olur ben o 4 cm acilmayla meryem ana otu sayesinde 2 saate tam acilma oldu darisi saba

Merhaba bayanlar öncelikle rabbim saglikla hayirla nasil etsin yawrularnizi kolay dogunlariniz olsun bn bi kac sey sormak istiorum yasan varsa bi bilgi verebilirmi ?
Adetm 16 gun gecikti 4 gun geciktiginde kan verdim ve negatif 2.0 cikti 15 inde baslayan pembe lekelenmelerim oldu dun tamamen kesildi gec döllenme olabilir die dusundum yanliz goguslerimin uclari kirmizi beyaz olmus dolgun ve kahvelerinde sivilce gibi bisey var uclari sadece dururken bile acio 1 haftadir bu sekilde karnimda agri var arada bi gelio adet gibi doluluk var ama adet olcak gibi de degilim sari seffaf uzayan akintim var su an ve cok gelio vs 3 gun once idrar testi yaptim gecikince cikar die saate tam bakmadim tahmini 1 saat veya gecti die dusunuorum silik cizgi gordum sizce ihtimal varmi bole yasiyan oldumu gecikip ve yerlesme bu sekildemi oluo cok merak ediorum hastaneye yarin gidicem ama biraz heycan basti bugun sormsk istedim

Bizim kedimiz de oyle, cok hassas. hele eşimi hiç paylaşamıyor kimseyle. Bebegi esimin kucaginda görse bacaklarına surtünüyo "bu benim babam" diye. Beni de bol bol ısırıyor sevdigim zaman. Intikam almayi hic ihmal etmez. insallah kolay alisirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…