2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
meraba canim, biz burdan bisii soyleyemeyiz elbette:) randevun yarinmis az biraz daha sabir. Allah razi olsun insallah sonuclarin pozitifdir ve sende saglikla hayirla evladina kavusursun.

Kızlar ben bu Meryem ana eli otunu dua ile suya koymayı düşünüyorum. Sancılarım var ama periyodik değil. Belki fayda olur diye düşündüm
yaaa noldu biliyomusun.
ben gecen hafta carsamba sancilaninca suya koydum. eve geldikten sonra cikarmiim dedim. sonraki gunlerde cikarmaya korktum, sonucta okudum ufurdum bide ictim o sudan. su anda hala suda, cikarirsam bebek hic gelmez diye korkumdan. benim ot yapraklanmis

yeniden sancim, gercek sancim, tutarsa bi baska otu daha suya koymayi dusunuyorum.

Aradan bi saat gecince hep silik cizgi cikiyo canim

Arkadaşlar doğum başlasın diye rezene çayı falan içen var mı ? Ben açıklık artsın diye tarçınli su yada rezene içmeyi düşünüyorum

Gözün aydın maşallah
Gözün aydın çektiğine değdi maşallah

Ayy masallah ne guzel bi dogum hayirli olsun inşallah. Kacinci cocugunuz?

Işte çatı darlığı ancak dogum zamanı belli olur öncesi değil P Pisay doğuramazdı öyle olsa idi Sezeryan icin doktorlar herşeyi yapıyor Ya nst iyi,su iyi ,hareketi iyi ise beklenir .Düzenli kontrolle beklenir.Allah kolaylık versin dogum bekleyen hamilelere çömel kalk yapin ve cinsellik, ılık duş, dua ,pozitiflik önemli

Canım ben suyundan içmek için bigun koyduk suya okuduk falan sonra gecesine çıkardım sudan kapandı hemen suyundan da sabah bir akşam bir bardak toplam 3 bardak falan içmişimdir bı gün sonra falan gece suyum sancim gelince annemi çağırdım tekrar suya koydurup okutup öyle çıktım evden bence sende öyle yap dogumhanede de her defasında üçer yudum olcak şekilde üç kere içtim toplamda

evde tek basina lohusa da bugun 2.ci gundu. yoruldum be ya... gunduz zaten tektikte gece de tek olmak zorladi anacim azcik. yemek bulasik camasir cocuklar derken amannnn arkadas. sarhos gibi yurumeye basladim.. iyiki yarin gece geliyor esim de cok uzamayacak bu durum.

meraba canim, biz burdan bisii soyleyemeyiz elbette:) randevun yarinmis az biraz daha sabir. Allah razi olsun insallah sonuclarin pozitifdir ve sende saglikla hayirla evladina kavusursun.
Amin cnm sadece cok gecikip bu sekilde olmasi moralimi bozdu oyuzden marakimi gidermeye calisiorum yinede ts ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…