Oo hadi inşallah kız sancı varsa koy hızlandırıyormuş açılmayı güzel haberlerle inşallahKızlar ben bu Meryem ana eli otunu dua ile suya koymayı düşünüyorum. Sancılarım var ama periyodik değil. Belki fayda olur diye düşündüm
Allah anali babali buyutsun canimSabahları aç karnına 7 tane yedim genelde.
meraba canim, biz burdan bisii soyleyemeyiz elbette:) randevun yarinmis az biraz daha sabir. Allah razi olsun insallah sonuclarin pozitifdir ve sende saglikla hayirla evladina kavusursun.Merhaba bayanlar öncelikle rabbim saglikla hayirla nasil etsin yawrularnizi kolay dogunlariniz olsun bn bi kac sey sormak istiorum yasan varsa bi bilgi verebilirmi ?
Adetm 16 gun gecikti 4 gun geciktiginde kan verdim ve negatif 2.0 cikti 15 inde baslayan pembe lekelenmelerim oldu dun tamamen kesildi gec döllenme olabilir die dusundum yanliz goguslerimin uclari kirmizi beyaz olmus dolgun ve kahvelerinde sivilce gibi bisey var uclari sadece dururken bile acio 1 haftadir bu sekilde karnimda agri var arada bi gelio adet gibi doluluk var ama adet olcak gibi de degilim sari seffaf uzayan akintim var su an ve cok gelio vs 3 gun once idrar testi yaptim gecikince cikar die saate tam bakmadim tahmini 1 saat veya gecti die dusunuorum silik cizgi gordum sizce ihtimal varmi bole yasiyan oldumu gecikip ve yerlesme bu sekildemi oluo cok merak ediorum hastaneye yarin gidicem ama biraz heycan basti bugun sormsk istedim
yaaa noldu biliyomusun.Kızlar ben bu Meryem ana eli otunu dua ile suya koymayı düşünüyorum. Sancılarım var ama periyodik değil. Belki fayda olur diye düşündüm
Aradan bi saat gecince hep silik cizgi cikiyo canimMerhaba bayanlar öncelikle rabbim saglikla hayirla nasil etsin yawrularnizi kolay dogunlariniz olsun bn bi kac sey sormak istiorum yasan varsa bi bilgi verebilirmi ?
Adetm 16 gun gecikti 4 gun geciktiginde kan verdim ve negatif 2.0 cikti 15 inde baslayan pembe lekelenmelerim oldu dun tamamen kesildi gec döllenme olabilir die dusundum yanliz goguslerimin uclari kirmizi beyaz olmus dolgun ve kahvelerinde sivilce gibi bisey var uclari sadece dururken bile acio 1 haftadir bu sekilde karnimda agri var arada bi gelio adet gibi doluluk var ama adet olcak gibi de degilim sari seffaf uzayan akintim var su an ve cok gelio vs 3 gun once idrar testi yaptim gecikince cikar die saate tam bakmadim tahmini 1 saat veya gecti die dusunuorum silik cizgi gordum sizce ihtimal varmi bole yasiyan oldumu gecikip ve yerlesme bu sekildemi oluo cok merak ediorum hastaneye yarin gidicem ama biraz heycan basti bugun sormsk istedim
Gözün aydın maşallahSelam kızlar.
Doğum yaptığımdan beri pek uğrayamadım buralara. Ben de doğum hikayemi kısaca yazayım. Pazar sabah 7ye doğru tuvalete gitmek için kalktım. Nişanım geldi ve 6 dkda bir sancı başladı. Saat 8 buçuk gibi hastanedeydim ve açılmam 8cm olmuştu. @Rookiemother ’ın dediği gibi evdeyken ben de kakam var zannettimiyi ki zorlamamışım mazallah evde doğururdum çocuğu saat 9.15te de oğlumu normal doğumla anestezisiz kucağıma aldım. O arada çektiğim acıları anlatmayacam. Her şey inanılmaz hızlı ilerledi ama baya da acı çektim doğum sırasında. İyi ki normal doğum beklemişim diyorum yine de. Çünkü çatım dar diye sezaryen planlanacaktı. Ebe açıklığa baktığında şaşırdı. 8cm olana kadar hiç sancı çekmedin mi diye. Normal doğum yapabilmek için tek yaptığım aktivite hurma yemekti. Bu yüzden vicdan azabı çekiyordum. Ama anladım ki yaptığın şeylerle ilgili değil bünyeyle ilgiliymiş biraz bu işler.
3300 kg doğdu. Son ultrasonda da 3300 kg çıkmıştı.
Gözün aydın çektiğine değdi maşallahevet hanimlar bende dogurdum 40 arti bes gunluk dogurfum hepiniz kader arkadasimsinz. evet dogumum.aslinda cok enteresan cok mucizeli bir sekilde gecti cok zordan birdrn kolaya gecen bir dogum oldu onceki hikayemi biliyorsunz 2c m acilma ve sncilarla ozelde yapmaya karar vermisken ozeldeki salak bir doktra rast geldim bana 42 ye kadar da bekler bebgin basi cok yukarda sezeyana donme ihtimali cok yuksek diyerek bn yapmam demesiyle bizim tekra devlet hastahanesine gondermesine vesile oldu aslinda sikayet etmek istiyorum cunku bana suyun gayet guzel hersey yolunda nst takipi yap demesiyle eve gondermesi ilgin kizlar hadtahaneye gidrken mide bulantis kusmasiyla bayilmam bir oldu hemn yukarda muyane ettler suyum bitmis cunku israrla dojtora anlatiyom sqbah kanli su gordum o nisandir allahtan takip ettigim doktor yatisimi yapyilar suniyr baslamadan muyane etti bir uzqmn 4 cm aciklihinz var ondan sonrasini 7 saatlik bir surec ama muvizevi bir surec kizlar normal yapacaklara soyluuotum dogumun kolayi zoru yokyur caninindan can giidyor kolay degil cunku benim hic halim kalmmaisti sekerim 50 dusmus gozumu zor aciyordum kv esimin yanina bir kadin bir erkek gelmis biz o kizcagaza meryem ana otu suya atik aciilirsa yarim saate doguuracak demis ve cidden ben dedikleri satte tabiri cahizse dogurdum hic bagirmayin ben hic bagiadigim icin hic kesigim dikikisim yok ve devleteki doktor ebeler bile masllah sana hic zorlamdin bizi bize guc veren allah benim yaptigim bisey yoktu rabbime sigindim nefesimle o mucizeye kavustum kormayin kizlar normal dogum inan bir sinav gelip geciyor sujurler olsun dualarim kabul oldu evladima kavustum rabim hepinize nasip etsin sizlere dua ediyorm bugun cikyik hadtahaneden
Ayy masallah ne guzel bi dogumSelam kızlar.
Doğum yaptığımdan beri pek uğrayamadım buralara. Ben de doğum hikayemi kısaca yazayım. Pazar sabah 7ye doğru tuvalete gitmek için kalktım. Nişanım geldi ve 6 dkda bir sancı başladı. Saat 8 buçuk gibi hastanedeydim ve açılmam 8cm olmuştu. @Rookiemother ’ın dediği gibi evdeyken ben de kakam var zannettimiyi ki zorlamamışım mazallah evde doğururdum çocuğu saat 9.15te de oğlumu normal doğumla anestezisiz kucağıma aldım. O arada çektiğim acıları anlatmayacam. Her şey inanılmaz hızlı ilerledi ama baya da acı çektim doğum sırasında. İyi ki normal doğum beklemişim diyorum yine de. Çünkü çatım dar diye sezaryen planlanacaktı. Ebe açıklığa baktığında şaşırdı. 8cm olana kadar hiç sancı çekmedin mi diye. Normal doğum yapabilmek için tek yaptığım aktivite hurma yemekti. Bu yüzden vicdan azabı çekiyordum. Ama anladım ki yaptığın şeylerle ilgili değil bünyeyle ilgiliymiş biraz bu işler.
3300 kg doğdu. Son ultrasonda da 3300 kg çıkmıştı.
Ilk kez duydum adaçayı olmasın oArkadaşlar doğum başlasın diye rezene çayı falan içen var mı ? Ben açıklık artsın diye tarçınli su yada rezene içmeyi düşünüyorum
İnternette ahududu,rezene ve tarçınlı su yazıyorduIlk kez duydum adaçayı olmasın o
Canım faydasini gorurse bizede yazarmisin bende gidip alayim.Suya koyulupmu iciliyor?Kızlar ben bu Meryem ana eli otunu dua ile suya koymayı düşünüyorum. Sancılarım var ama periyodik değil. Belki fayda olur diye düşündüm
Kızlar ben bu Meryem ana eli otunu dua ile suya koymayı düşünüyorum. Sancılarım var ama periyodik değil. Belki fayda olur diye düşündüm
Canım ben suyundan içmek için bigun koyduk suya okuduk falan sonra gecesine çıkardım sudan kapandı hemen suyundan da sabah bir akşam bir bardak toplam 3 bardak falan içmişimdir bı gün sonra falan gece suyum sancim gelince annemi çağırdım tekrar suya koydurup okutup öyle çıktım evden bence sende öyle yap dogumhanede de her defasında üçer yudum olcak şekilde üç kere içtim toplamdayaaa noldu biliyomusun.
ben gecen hafta carsamba sancilaninca suya koydum. eve geldikten sonra cikarmiim dedim. sonraki gunlerde cikarmaya korktum, sonucta okudum ufurdum bide ictim o sudan. su anda hala suda, cikarirsam bebek hic gelmez diye korkumdan. benim ot yapraklanmis
yeniden sancim, gercek sancim, tutarsa bi baska otu daha suya koymayi dusunuyorum.
Amin cnm sadece cok gecikip bu sekilde olmasi moralimi bozdu oyuzden marakimi gidermeye calisiorum yinede ts edermmeraba canim, biz burdan bisii soyleyemeyiz elbette:) randevun yarinmis az biraz daha sabir. Allah razi olsun insallah sonuclarin pozitifdir ve sende saglikla hayirla evladina kavusursun.
Demekki olmamasi yuksek hamileliginin hayirlisi olsunAradan bi saat gecince hep silik cizgi cikiyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?