2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah canim cok guzel bi doğum olmus darisi bekleyenlere
benim ikinci dogum daha zor oldu birden
Yaaa herkes ikinci daha kolay olacak diyor ben yürüyemiyorum çünkü bu aralar,38+3 deyim,çok sıcak,dışarıya çıkamıyorum,20 aylık da çocuğum var evde, baya evde bekliyorum,doğuramıcam derken,ikinci bu kolay olur diyorlar...

Hadi ya denedin yani, ona rağmen tık yok
Ben de bir ümit işte. Abdest aldım ne kadar okunması gereken sure, dua, ayet varsa okudum. Ama kaç saat oldu ot hala açılmadı

Aaaaa ben de öyle yapayım madem. Yarın çıartayım suyunu alayım. Sarımsı bir su oldu.

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Çok güzel bir doğum hikayesi, o çatın dar sezaryen olacaksın diyen doktor ne tepki verdi acaba böyle güzel bir normal doğum yapınca.
Doğum hikayenizi lütfen herkese anlatın, özellikle çatın dar, normal yapamazsın diye korkutulan hamilelere özellikle anlatın. Çatının dar olup olmadığı önceden anlaşılmıyor, dar denilen çatılar doğum sırasında normal boyutlara gelip açılıyorlar, sizin doğumunuzda buna çok güzel bir örnek

Dogum yapmayanlar size tek ama tek verecgim tavsiye benim suyum geldiginde resmen bardaktan bosanircasina geldi ve kan da geldi ustumde elbise vardi her yer su oldu... Ve biraz acilmam olsun diye 10 dakkaya markete gitmeyi dusunuyodum eger markete tek gitseydim mazallah yollarda o su gelecekti dusunmek bile istemiyorum o ani... O yuzden bi yere gidecekseniz de yaninizda yorenizde biri olsun o anki o sok ve panikle insan cok kotu oluyo

Canım benım 3 lt su bırden geldı ve hastaneye gıdene kadar hasta bezı almıstım allahtan onu taktık ve doguma gıdene kadar yıne vardı cunku su geldın mı sızıntı degılse sureklı gelıyor ve engel olamıyorsun. Bende dogum yapmayanlara onerık uc tanede olsa su gelmesı ıhtımalıne hasta bezı bulundurun benım ısıme cok yaradı depend alcaktm bıan hasta bezını almak gelmıstı ıcımden demek kı bosa degılmıs

Ayy masallah ne guzel bi dogum hayirli olsun inşallah. Kacinci cocugunuz?

Teşekkür ederim ilk çocuğum.

Evet burda arkadaşların yazdığına göre diğer ülkelerde çatı muayenesi yapılmıyormuş bile doğumdan önce. Doğum anında da bir sıkıntı olursa sezaryene geçilir zaten. Normal doğum isteyenler çatım dar diye vazgeçmesinler. Makul bir süre beklemek lazım

Benim doktorum da hiç çatı muayenesi yapmadı. 38. Haftada doğum yaptım nst ye doğum yaptığım gün girdim. Oysa hep kasılmalarım vardı sadece ritmik değildi. Bizim doktorlar işleri biraz daha akışına bıraksa daha iyi olacak sanki. Senin doğumun da örnek niteliğinde. Maşallah güle güle büyüt kuzunu

Tek ssvd miz sanki ben çıkardım çocuğu gurura bak

Canim dogumunu hqngi hastanede ve hangi doktora yaptin cok merak ettim ozelse ozelden yazabilirsin

Kızlar benim kızım 5 günlük oldu bugun şimdi vajinasinda kanlı akinti gördüm böyle bir durum yaşayan oldu mu kız bebeklerde
Korkma bi kaç gün sürecek zaman zaman turuncu kalıntılar da göreceksin çok yoğun akıntılarda hepsi hormonlardan kaynaklı imiş anneden geçen hormonları atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…