2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Düzenli mi diye beklediğimiz sancıda, bebek hareket ederken olabilir mi? Benim bebeğim hareket ediyor, arada da sancı oluyor

Düzenli mi diye beklediğimiz sancıda, bebek hareket ederken olabilir mi? Benim bebeğim hareket ediyor, arada da sancı oluyor
ayni seyi bende cozmeye calismistim, bebegin toplanmasiyla ayni anda oluyor sanci. daha dogrusu bende belime kasilma giriyor, bebek (cogunda) toplaniyor, hep birlikte sanciyor, baski oluyor.

oyle dedi burdaki kizlar:) duzensiz sancilarla devam ediyorum bende bakalim hayirlisi:)

merhaba kızlar yazamadım pazaretsi biliyorsunuzn propess ile doğumum başlayacaktı,pazar gecesi sancım başladı ama artık 40+2 olduğum için strese girmemek için zaman falan tutmadım, ama gece 3 te sancı aralığım 3 dk dı, önemsememdim uykusuzluktan dedim ve uyuyabildiğim kadar uyudum. sabah gittik 8.30 da sancım oldukca düzenli çıkınca dr um hemen muayene etti ve bingo 3 cm açıklık var. propess vermeden hemen takibe aldı ve hstane odamda
saat başı açılmam oldu saat 11.30 gibi açılmam 6-7 cm oldu ve saat 12 yi geçince sancılarım 1 dk da gelmeye başladı cm dediler dayanamıyorum lütfen epidural yapın dedim dr ve ebeler birazdan alıyoruz doğum haneye dediler ,
inanmadım ama gercekten aldılar ve doktorum inanılmaz desteği ile minik
kızımızı 19 agustos 2019 (40+2)
saat 13.40 da normal doğumla
da kucağımıza aldık, her doğum farklı ilk kızımda suyum gelmişti bu doğumda doktorum keseyi
patlattı , 3100 gr 49 cm dogdu.
ancak cocuk dr sütün yetmiyor diyerek mama ver dedi, ona sinir oldum 3100 gr dogdu bugun 2810 gr olmuş (48 saat sonra) saat bası emziriyorum umarım gerek kalmaz sağdım iki gögsü de.... benden haberler böyle

madallah cnm.
%10 kilo kaybi normal dedi bana dr.lar. 310 g kaybetmesi normal senin. 2790 g yapar o da.

Slm güzel anneler nasılsınız girip okuyamiyorum yazışmaları o kdr yoğun geçiyor ki günler telde arayanlara bike çoğu cvp veremiyorum sonradan dönüş yapabiliyorum ancak biz bayram girince araya bursa dan izmire geldik annemle şuan izmirdeyiz iki kişi inanın ev işlerini yetiştirip yapamıyoruz bu sipalar yüzünden hiç durmuyorlar biri susuyo derken öteki başlıyor bn sabah 6 ya dek 2 saat ya uyuyorum ya uyuyamiyorum sabah annem aliyor artık 3 -4 saat uyuyorum öyle eylül 10 gibi donucez ama bakım napicam nasıl olacak hiç bilmiyorum tek başıma kalınca Allah doğum yapmayanlari tek avazda kurtarsın bebislerine sağlıkla kavuştursun doğum yapanlara ise Sağlıkla bebislerini büyütmeyi nasip etsin kolaylık versin

Artık her gece bir öncekinden daha zor geçiyor. Kaç kere uyandım Allah bilir. Mide yanmaları sürekli uyandırıyor. Her kalktığımda inşallah sabah olmuştur diyorum ama saat daha 3 Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı biran önce doğum nasip etsin. Hızlı bir açılma ve fırt diye doğum sağlıklı bebek sağlıklı anne AMİN

Hayırlı olsun Emzirdiktan hemen sonra mı sagiyorsunuz ve ne kadar çıkıyor. Sagdiginizi ne zaman ve nasıl veriyorsunuz

Al benden de o kadar. Uyuyabilsem sonrasında güzel olcak ama 3 ye uyanıp sabah 6 lara kadar yatak da dönüp duruyorum.

Kızlar suyum geldi Dua edin bize. Ben de edicem hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza doğan bebeklerimize de Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
Ahhhh gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah Allahım bizlere de nasip et
Böyle yazmak

bende 4e uyananlardanim acikmisim kalktim bisiler yedim ictim. asiri heyecanli bi film actim, cunku neden tekrar yatip uyuyayim ki

Al benden de o kadar. Uyuyabilsem sonrasında güzel olcak ama 3 ye uyanıp sabah 6 lara kadar yatak da dönüp duruyorum.
yatakta donerken karnima kalca/belime asiri kramplar sancilar giriyo. komfor icin kalkmam gerekiyo artik..
Allahim, bu hamileligimin son gecesidir insallah..

Kızlar suyum geldi Dua edin bize. Ben de edicem hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza doğan bebeklerimize de Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
Hadi gozun aydin canim, Allah saglik sihhayle evladina kavustursun. Rabbim guc kuvvet versin sana insallah

kizlarrr herkese selam ikinci cocugumu sagsalim kicagima aldim sukur hersey yolunda kisa olarak dogumumu anlatayim sezeryan randevum zaten belliydi tam saatinde hastanedeydik beni sanci odasina aldilar burda herkese sanci ( dogum odasi ) tek kisilik yani normal dogum yaparsan odada tek basinasib doktorlarla ordan seni tek kisilik odana goturuyorlar butun kontroller yapildiktan sonra anneye ve bebege nese benide o odaya aldilar tansiyon ve diger testlerim yapildi bu arada butun ameliyatima giricek olan hemsireler ve doktor kim varsa tek tek yanina gelip hem operasyonu anlatiyor hemde sorulara cevap veriyorlar birde oda da sizinle birlikte girdiginiz andan odaya bebegi dogurup yada sezeryan olup diger kalicaginiz odaya gecinceye kadar olan bir hemsire oluyor bence cok guzel bisey cunku ilk dakikadan beri yaninizda olan birine guven duyuyorsunuz nese benim saatim geldi sezeryan odasina alindim spinal olucagi icin one egilip bekliyorsun omurilikten igne vuruyorlar ben hic aci cekmedim hersey cok basitti ve hizliydi yaklasik 1 dk sonra bacaklarimi hissedememeye basladim yaklasik 10 dk sonra oglumu gordum tam bir mucize Allah isteyen herkese nasip etsin sonra dikislerimi kapatilar yaklasik hersey 1 saat surdu sonrasinda soylemek istedigim cok agrim olmadi nedense ilk sezeryanim cok acimisti bas donmesi yada bas agrisi da simdilik yasmadim 12 saat oldu bile suan odamizdayiz hersey yolunda tek emzirmekle ilgili bazi derrtlerim var ins onunda ustesinden gelicem bebek 3800 kg 52 cm Allahim bekleyen herkese kolay dogumlar nasip etsin ben hormonlarim yuzunden dogumdan bir gun once uyuyamadim cok korkuyordum benim gibi hisseden bir anne varsa hic korkmayin inaninki sezeryan artik doktorlar icin cok kolay bir operasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…