- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
https://www.anneysen.com/makaleler/kiz-bebeklerde-akinti-normal-mi_239Kızlar benim kızım 5 günlük oldu bugun şimdi vajinasinda kanlı akinti gördüm böyle bir durum yaşayan oldu mu kız bebeklerde
Linkin sonu ne kadar iğrenç bitiyor kim yazdıysa gereksiz
Bilemedim canım ya benim kız da olmamıştı önemli bişey değildir inşallahKızlar benim kızım 5 günlük oldu bugun şimdi vajinasinda kanlı akinti gördüm böyle bir durum yaşayan oldu mu kız bebeklerde
Nasilmis sonu bi bakayimLinkin sonu ne kadar iğrenç bitiyor kim yazdıysa gereksiz
Ewet cok gereksiz olmus onun neyini eklemis anlamadimLinkin sonu ne kadar iğrenç bitiyor kim yazdıysa gereksiz
Şancı arası hareket olabilir tabiiDüzenli mi diye beklediğimiz sancıda, bebek hareket ederken olabilir mi? Benim bebeğim hareket ediyor, arada da sancı oluyor
Kiz bebeklerde anneden gecen hormonlar yuzunden olur derler hemen korkma canim doktoruna sorabilirsen sorKızlar benim kızım 5 günlük oldu bugun şimdi vajinasinda kanlı akinti gördüm böyle bir durum yaşayan oldu mu kız bebeklerde
ayni seyi bende cozmeye calismistim, bebegin toplanmasiyla ayni anda oluyor sanci. daha dogrusu bende belime kasilma giriyor, bebek (cogunda) toplaniyor, hep birlikte sanciyor, baski oluyor.Düzenli mi diye beklediğimiz sancıda, bebek hareket ederken olabilir mi? Benim bebeğim hareket ediyor, arada da sancı oluyor
olabiliyo canim korkma benim ilkmkizda olmustuKızlar benim kızım 5 günlük oldu bugun şimdi vajinasinda kanlı akinti gördüm böyle bir durum yaşayan oldu mu kız bebeklerde
madallah cnm.merhaba kızlar yazamadım pazaretsi biliyorsunuzn propess ile doğumum başlayacaktı,pazar gecesi sancım başladı ama artık 40+2 olduğum için strese girmemek için zaman falan tutmadım, ama gece 3 te sancı aralığım 3 dk dı, önemsememdim uykusuzluktan dedim ve uyuyabildiğim kadar uyudum. sabah gittik 8.30 da sancım oldukca düzenli çıkınca dr um hemen muayene etti ve bingo 3 cm açıklık var. propess vermeden hemen takibe aldı ve hstane odamda
saat başı açılmam oldu saat 11.30 gibi açılmam 6-7 cm oldu ve saat 12 yi geçince sancılarım 1 dk da gelmeye başladı cm dediler dayanamıyorum lütfen epidural yapın dedim dr ve ebeler birazdan alıyoruz doğum haneye dediler ,
inanmadım ama gercekten aldılar ve doktorum inanılmaz desteği ile minik
kızımızı 19 agustos 2019 (40+2)
saat 13.40 da normal doğumla
da kucağımıza aldık, her doğum farklı ilk kızımda suyum gelmişti bu doğumda doktorum keseyi
patlattı , 3100 gr 49 cm dogdu.
ancak cocuk dr sütün yetmiyor diyerek mama ver dedi, ona sinir oldum 3100 gr dogdu bugun 2810 gr olmuş (48 saat sonra) saat bası emziriyorum umarım gerek kalmaz sağdım iki gögsü de.... benden haberler böyle
Hayırlı olsunmerhaba kızlar yazamadım pazaretsi biliyorsunuzn propess ile doğumum başlayacaktı,pazar gecesi sancım başladı ama artık 40+2 olduğum için strese girmemek için zaman falan tutmadım, ama gece 3 te sancı aralığım 3 dk dı, önemsememdim uykusuzluktan dedim ve uyuyabildiğim kadar uyudum. sabah gittik 8.30 da sancım oldukca düzenli çıkınca dr um hemen muayene etti ve bingo 3 cm açıklık var. propess vermeden hemen takibe aldı ve hstane odamda
saat başı açılmam oldu saat 11.30 gibi açılmam 6-7 cm oldu ve saat 12 yi geçince sancılarım 1 dk da gelmeye başladı cm dediler dayanamıyorum lütfen epidural yapın dedim dr ve ebeler birazdan alıyoruz doğum haneye dediler ,
inanmadım ama gercekten aldılar ve doktorum inanılmaz desteği ile minik
kızımızı 19 agustos 2019 (40+2)
saat 13.40 da normal doğumla
da kucağımıza aldık, her doğum farklı ilk kızımda suyum gelmişti bu doğumda doktorum keseyi
patlattı , 3100 gr 49 cm dogdu.
ancak cocuk dr sütün yetmiyor diyerek mama ver dedi, ona sinir oldum 3100 gr dogdu bugun 2810 gr olmuş (48 saat sonra) saat bası emziriyorum umarım gerek kalmaz sağdım iki gögsü de.... benden haberler böyle
Al benden de o kadar. Uyuyabilsem sonrasında güzel olcak ama 3 ye uyanıp sabah 6 lara kadar yatak da dönüp duruyorum.Artık her gece bir öncekinden daha zor geçiyor. Kaç kere uyandım Allah bilir. Mide yanmaları sürekli uyandırıyor. Her kalktığımda inşallah sabah olmuştur diyorum ama saat daha 3Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı biran önce doğum nasip etsin. Hızlı bir açılma ve fırt diye doğum sağlıklı bebek sağlıklı anne AMİN
Ahhhh gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar suyum geldi Dua edin bize. Ben de edicem hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza doğan bebeklerimize de Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
bende 4e uyananlardanimArtık her gece bir öncekinden daha zor geçiyor. Kaç kere uyandım Allah bilir. Mide yanmaları sürekli uyandırıyor. Her kalktığımda inşallah sabah olmuştur diyorum ama saat daha 3Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı biran önce doğum nasip etsin. Hızlı bir açılma ve fırt diye doğum sağlıklı bebek sağlıklı anne AMİN
yatakta donerken karnima kalca/belime asiri kramplar sancilar giriyo. komfor icin kalkmam gerekiyo artik..Al benden de o kadar. Uyuyabilsem sonrasında güzel olcak ama 3 ye uyanıp sabah 6 lara kadar yatak da dönüp duruyorum.
Hadi gozun aydin canim, Allah saglik sihhayle evladina kavustursun.Kızlar suyum geldi Dua edin bize. Ben de edicem hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza doğan bebeklerimize de Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?