2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah darısı bize

Günaydın taze anneler ve hamileliğinin son günlerini yaşayan Ağustos anneleri
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Gunaydin kizlar :) ben 16 agustos cuma gunu sezeryan ile kizimi kucagima aldim ❤ Allah hepimizin yardimcisi olsun bundan sonrasinda da dogum yapacak arkadaslara kolayliklar diliyorum herkesii opuyirum
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Sabaha karşı benimki de öyle oluyor yatarak emzirmeyi denedin mi?

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah ,

Gözünğz aydın canım, mücizeni sağlıkla büyüt Geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun inşallah canım ya kolaylık versin.. İlk zamanlar çok zor gerçekten bi de senin iki tane.. Ama düzenini kuracaksındır sen de..

Allah kolaylik versin canim tahmin edebiliyorum kolay degil

Maşallah
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah bundan sonrası daha güzel olacak artık gözünüz aydın

Dün gece resmen sabah olmadı
Tek başınıza dışarı çıkmayın diyen arkadaştan Allah razı olsun çok doğru valla. Tüm gece düşündüm suyum gelse ben naparım heycan panik yapar mıyım diye.
Bi de ben sağdan sola, soldan sağa dönerken varya mahfoluyorummmmmm sizde bu kadar zorlanıyo musunuz çıldırıcam

Ben bayadir donerken uyanıyorum. Gobegimi tutup ceviriyorum falan. Bir de son zamanlarda altına ince yastik koymaya basladim, koymayinca yana düşüp aciyor sanki.
Ayyy takvimim gitmiş
Guleeee guleeee sanaaaa yolunnn acik olsunnnn (kimindi bu şarkı? )
Bizi dogurdu sanacaklar

elaide ses ver

Canim ben onu telaslandirmak amaciyla soylemedim aslinda fakat cidden bir anda gelince bi sok oluyosun bide kanli gelmisti benim hani Allah korusun disarda tek olsaydim o markete gitseydim guya hava almak icin esimin telefon hatirliyorum sessizdeydi isten aramasinlar diye onu yanina koyduydu ben de o uyanmadan gidip gelim demistim... Ee arasam acanda olmicak yuruye yuruye nasil gelicem velhasil boyle

Sabaha karsi benmki de durmuyo emzirdijten sonra gogsume yatiriyorum bende oturur sekikde oyle uyuyoruz 1 saat kadar

Sabaha karsi benmki de durmuyo emzirdijten sonra gogsume yatiriyorum bende oturur sekikde oyle uyuyoruz 1 saat kadar
Bizde de ayni Ateacherlady bugun zaten ekseriyetle bi huzursuzlugu var gazdan hic uyumuyo suanda da ha uyandi ha uyanacak daha bes dakika oldu yatali guya tirnaklarini hafif kesim dedim yuzunh cirmalamis eldivenleri atip atip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…