2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz ellerini acmasin diye cift kundak yapiyorum doner durume donuyo yine elini ordan cikariyo bi geldihimde bayrak gbi tepeye kaldirmis surati da facalamis
Aynı benimkide yaaa geçen çıkarmış tek elini sadece el ama bebişlerin ufakken yaptığı meşhur bi hareket var ya bide hareket çekmiş bana al sana der gibi

uzulme canim bazi anneler biraz rahat oluyoo. sanki kendileri bu yoldan gecmemisler gibi. bende bazen anneme cok kiziyorum ama napayim sonucta anne. ust sokagimda oturuyo ama sadece bebek yikamaya geliyo sonra işim var diyip gidiyo.

Kızlar sanırım uykusuzluktan kafayı sıyırdım bu gece ben iki yastıkla uyuyorum birini kafamın altına birinede sarılarak uyurum dün gece oturmuşum yastığı almışım bi güzel emzirmişim sonra yatağa koymuşum eşimde beni izliyo eşimi uyandırmışım çocuk var dikkatli ol diye eşim de noldu demiş bende emzirdimde gazını çıkarıyom demişim eşim bakıyo bakıyo çocuk falan yok ben yastığı bebek tutar gibi tutmuşum pışpışlıyom eşim uyandırdı aşkım iyi misin dedi ben direk kucağıma baktım gece lambası açık ama ne olduğu belli değil elimde kafasını bulmayı çalışıyom çocuk olmadığını anlayınca aklımı kaybediyodum eşim sakinleştirdi sonra yaptıklarımı anlattı 1 saat güldük ya

uzulme canim bazi anneler biraz rahat oluyoo. sanki kendileri bu yoldan gecmemisler gibi. bende bazen anneme cok kiziyorum ama napayim sonucta anne. ust sokagimda oturuyo ama sadece bebek yikamaya geliyo sonra işim var diyip gidiyo.
Senin ki oz annen bi de.. Ve bu kdr yakinind oturuyo ne diyeyim Hadi benmki halam daha once dogum da yapmamis bebek de bakmamis fln. Ya ben bekarken arkadasim dogum yapti ta karsiya gidiyodum yardim etmeye yaa ne bileyim.. Valla nasilsa yapar eder diye guveniyolar herhalde amaaann alistik artik

Benim anladigim doguranin en büyük ihtiyaci ev duzenine temizligine yardim ve yemek. Bebeklere zaten bakiyor anneler en basindan itibaren ama kendilerine bakmak zor oluyor.
kesinlikle anneyi de birisi doyurmali yedirmeli icirmeli. Bebeklerden firsat kalmiyo.cogu zaman evde yemek yapamiyorum ekmek arasi,makarna gibi şeylerle gecistiriyorum. bi Cat kapi bebek gormeye gelen oluyo bazen onlarla da ilgilenmek gerekiyor. Bebek uyurken uyusan evdeki işler duruyo uyumasan pertin cikiyo.

Bizde de ayni Ateacherlady bugun zaten ekseriyetle bi huzursuzlugu var gazdan hic uyumuyo suanda da ha uyandi ha uyanacak daha bes dakika oldu yatali guya tirnaklarini hafif kesim dedim yuzunh cirmalamis eldivenleri atip atip
Normalde gece veriyordum gaz damlasini sabah 9 gibi verdim uyudu sonunda 3 saat şimdi emzirmek icin kaldirmam lazim kıyamıyorum kac saat gaz yüzünden uykusuz kaldi

Yinee her aksam gibiii bu aksam da sarhosuummm

Ayy bizdede var öyle bi tane gerci bizimki geliyor ama sabah 7 de ise gidiyor 5 te geliyor evine gece saat 12 gibi uyumaya bize geliyor gelir gelmez yatiyor sabah kalkip ise gidiyor neden kalıyor bizde anlamadim

Bu modeller hep ayni demekk ben de uyuttum ama mikir mikir suan her an uyanacak diye tirsa tirsa tost yaptm yedim. Cok ciziyo yuzunu sinirlenince saclarini tutuyo ya sonra bi de ona agliyo cani yandi diye
Vallahi yenidogan eliyle keşfedermis eldiven takma diyorlar ama çocuğun yüzü harita oldu kendindn eldivenli giydiriyorm onu çıkaramıyor

Anladim canim ne diim o zman cok cok fazla kári yok anladigim gelmesinin yine de o zman cok skisirsan diyelim yine cagirirsin

Aaa bi denim bakim... Tedavi ediyo yani baya vay be bi denim yok zaten goze cok zararliymiss.. tirnaklari kestim simdi ve hafif torpuleeim iyi oldu

Vallahi yenidogan eliyle keşfedermis eldiven takma diyorlar ama çocuğun yüzü harita oldu kendindn eldivenli giydiriyorm onu çıkaramıyor
O kendinden eldivenliler hayat kurtariyo bnde giydiriyorm ama gun icinde açıyorum elleriyle dokunsun hava alsin fln diye badiyle de kaliyo o arada iste yapacağını yapiyo

O kendinden eldivenliler hayat kurtariyo bnde giydiriyorm ama gun icinde açıyorum elleriyle dokunsun hava alsin fln diye badiyle de kaliyo o arada iste yapacağını yapiyo
Ben 2 hafta taktım eldivenleri sonra çıkardımm kestim tırnaklarını bidaha takmadım eldivenleri öğrendi mi naptı bilmiyorum maşallah çizmiyo yüzünü elleriyle keşfediyo herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…