2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne guzel bi hikayeee masallah Sukur kavustunuz! Hayirlisiyla guzellikler icinde buyutun evladinizi insallah

masallah ohh kavustun kiz amerikali guzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah! gozunuz aydin olsuun

Gunaydin kizlar :) ben 16 agustos cuma gunu sezeryan ile kizimi kucagima aldim ❤ Allah hepimizin yardimcisi olsun bundan sonrasinda da dogum yapacak arkadaslara kolayliklar diliyorum herkesii opuyirum
Gozunuz aydin caniim cok tebrik ederiim

Ayyy takvimim gitmiş
o degilde coktan dogurmus hatunlarin takvimi duruyoya, gicik oluyorum be

Bugun artik bi cay yaptim icinde anason da var kimyon da rezene de bakalim etki edecek mi ossurmasi gereken o ama caylar bana yariyo...
kiz ben o caylari 2/3 haftadir her gun iciyorum. simdiden sut produksiyonuna yarasinlar diye. de; bebek yok

hahah kiyamam. uc dort hafta sonra ben de ayni seyleri yazicam eminim. bide bi ton misafir gelmeye basliicak. kimseyi yemekli almiicam, kendi kendime söz verdim. evim uzak diye oyle bekleselerde almiicam. ‘aksam cayina buyrun musaitim’ diicem. erken gelirlersede esime diicem firindan kiymali getirtsin ayranla yesin icsinler.

Aaaa ilk kez duyuyorum gercekten ise yariyo mu???

ay kahkahalarla okudum, esim noluyo diye sordu ona da okudum oda guldu

Ay Allah soyletmis olsun insallah dogar bugun

Bencede elaide doğurdu yoksa yazardı şimdiye kızlarr evi süpürdüm sildim toz alması kaldı snap attım doğurmadığımı anlasınlar ben bi küvete su dolduruyum belki doğururum diye
ahahah okadar moralsizim ki, agladim filan sabah sabah. yemin ederim keyfimi yerine getirdiniz (az onceki muazzam kahvalti da ise yaradi ama tabi).
tamda kuveti doldurup ekstra sicak yapip oturayim icine diyodum icimden snap i de unutmustum iyiki yazdin, millet yazmadan attim hemen

Doguma günler kala mi çıkmış ortaya anlamadım şimdiye kadar neden böyle bisey söylememiş.. bence bi sorun yoktur sanmıyorum aşık bebek geliştiği için boy ölçülerini net alamıyorlar bence ondan kaynaklıdır..4 hafta az zaman değil şimdiye kadar belli ederdi..ama tabi yine de görünmekte bi fayda var için rahat etsin..

Evet o da şaşırdı daha önceki kontrollerde yoktu hiç bişey şimdi niye böyle oldu ki ölçtü uzun uzun kısa dedi haftasına göre ama son günlerde görünsem ne olacak ki neyi değiştirebilirim.. Rabbime sığınıyorum dua ile Allah razı olsun canım..

Zeytinliii canım doktorun saçmalamasıdır o. Bunca zaman geçti bir şey yoktu da Doğum zamanı geldi olacak iş değil. Üzülme canım bence sıkıntı olmayacak hayırlı şekilde kucağına alınca göreceksin boşa endişe ettiğini inşallah

ya yok bosuna stres yapma sen. hareketliyiz, yediklerimiz bebisle kendi enerjimize yetecek kadarmis bebiste cok asiri kilo almamistir. Allahin izniyle hicbiseycikler cikmaz korkma sen

vallahi doğru belki de yine anneleri falan gelmiştir. Yada uyanır uyanmaz temizliğe girişti de bizi unuttu mu
Şaka bi yana da sağlıkla doğurmuştur inşallah ❤❤❤ elaide
doguramayanlar kulubunden ayrilamadim hala haha

Zeytinliii surda dogdu dogacak doktorun dedigine bak ya smdiye kdr belli olurdu 4 hafta az bi sure degl. Gönlünü ferah tut olcumde bi yanliklik var bnce
elaide en iyisini yaparsin lohusa kadina yemekli misafir neymis. Neyseki bana gelen giden olmadi hala. Ama tebrk için arayanlar 40in ciksin gelicez diyo heralde 40dan sonra 46lik olurum

Aminn Allah razı olsun canım ya inşallah öyledir bi an önce doğsa da içim rahatlasa.. Beklemek daha da zor gelecek artık..

ya yok bosuna stres yapma sen. hareketliyiz, yediklerimiz bebisle kendi enerjimize yetecek kadarmis bebiste cok asiri kilo almamistir. Allahin izniyle hicbiseycikler cikmaz korkma sen ♥

doguramayanlar kulubunden ayrilamadim hala haha ♥
İnşAllah yaa sağlıkla kucağımıza alırız inşallah da içimiz rahatlar

Yabeum kagit veriyor mu sana kontrolden sonra? Bu verdigiyle oncekine bir bak bakalim.
Ben bi a4 hazirlayacagim
Tebrikleri d5te kabul ediyoruz
Ve büyük bir ok

Bu zamana kadar doktor hicbi sey gorememismi ben anlamadim

Bende hala aklıma geldikçe gülüyorum eşim aramış 2. Çocuğumuz napıyo aşkım gazını çıkardın mı iyi emzirseydin diyo hahahhaha

En son 35 haftalıkken geldim herşey yolundaydı şimdi böyle diyo ben de anlamadım o da açtı eski kayıtlara baktı ama yoktu onlarda bişey normaldi herşey..
Bu kadar bi gerilik olmasi bana cok ilginc geldi ve doktorda bence bi hata var zaten dogdu dogucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…