- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
Ne guzel bi hikayeee masallahmerhaba kızlar yazamadım pazaretsi biliyorsunuzn propess ile doğumum başlayacaktı,pazar gecesi sancım başladı ama artık 40+2 olduğum için strese girmemek için zaman falan tutmadım, ama gece 3 te sancı aralığım 3 dk dı, önemsememdim uykusuzluktan dedim ve uyuyabildiğim kadar uyudum. sabah gittik 8.30 da sancım oldukca düzenli çıkınca dr um hemen muayene etti ve bingo 3 cm açıklık var. propess vermeden hemen takibe aldı ve hstane odamda
saat başı açılmam oldu saat 11.30 gibi açılmam 6-7 cm oldu ve saat 12 yi geçince sancılarım 1 dk da gelmeye başladı cm dediler dayanamıyorum lütfen epidural yapın dedim dr ve ebeler birazdan alıyoruz doğum haneye dediler ,
inanmadım ama gercekten aldılar ve doktorum inanılmaz desteği ile minik
kızımızı 19 agustos 2019 (40+2)
saat 13.40 da normal doğumla
da kucağımıza aldık, her doğum farklı ilk kızımda suyum gelmişti bu doğumda doktorum keseyi
patlattı , 3100 gr 49 cm dogdu.
ancak cocuk dr sütün yetmiyor diyerek mama ver dedi, ona sinir oldum 3100 gr dogdu bugun 2810 gr olmuş (48 saat sonra) saat bası emziriyorum umarım gerek kalmaz sağdım iki gögsü de.... benden haberler böyle
masallah ohh kavustun kiz amerikalikizlarrr herkese selam ikinci cocugumu sagsalim kicagima aldim sukur hersey yolundakisa olarak dogumumu anlatayim sezeryan randevum zaten belliydi tam saatinde hastanedeydik beni sanci odasina aldilar burda herkese sanci ( dogum odasi ) tek kisilik yani normal dogum yaparsan odada tek basinasib doktorlarla ordan seni tek kisilik odana goturuyorlar butun kontroller yapildiktan sonra anneye ve bebege nese benide o odaya aldilar tansiyon ve diger testlerim yapildi bu arada butun ameliyatima giricek olan hemsireler ve doktor kim varsa tek tek yanina gelip hem operasyonu anlatiyor hemde sorulara cevap veriyorlar birde oda da sizinle birlikte girdiginiz andan odaya bebegi dogurup yada sezeryan olup diger kalicaginiz odaya gecinceye kadar olan bir hemsire oluyor bence cok guzel bisey cunku ilk dakikadan beri yaninizda olan birine guven duyuyorsunuz nese benim saatim geldi sezeryan odasina alindim spinal olucagi icin one egilip bekliyorsun omurilikten igne vuruyorlar ben hic aci cekmedim hersey cok basitti ve hizliydi yaklasik 1 dk sonra bacaklarimi hissedememeye basladim yaklasik 10 dk sonra oglumu gordum tam bir mucize Allah isteyen herkese nasip etsin sonra dikislerimi kapatilar yaklasik hersey 1 saat surdu sonrasinda soylemek istedigim cok agrim olmadi nedense ilk sezeryanim cok acimisti bas donmesi yada bas agrisi da simdilik yasmadim 12 saat oldu bile suan odamizdayiz hersey yolunda tek emzirmekle ilgili bazi derrtlerim var ins onunda ustesinden gelicem bebek 3800 kg 52 cm Allahim bekleyen herkese kolay dogumlar nasip etsin ben hormonlarim yuzunden dogumdan bir gun once uyuyamadim cok korkuyordum benim gibi hisseden bir anne varsa hic korkmayin inaninki sezeryan artik doktorlar icin cok kolay bir operasyon
Gozunuz aydin caniim cok tebrik ederiimGunaydin kizlar :) ben 16 agustos cuma gunu sezeryan ile kizimi kucagima aldim ❤ Allah hepimizin yardimcisi olsun bundan sonrasinda dadogum yapacak arkadaslara kolayliklar diliyorum herkesii opuyirum
o degilde coktan dogurmus hatunlarin takvimi duruyoya, gicik oluyorum beAyyy takvimim gitmiş
kiz ben o caylari 2/3 haftadir her gun iciyorum. simdiden sut produksiyonuna yarasinlar diye. de; bebek yokBugun artik bi cay yaptim icinde anason da var kimyon da rezene de bakalim etki edecek mi ossurmasi gereken o ama caylar bana yariyo...
hahah kiyamam. uc dort hafta sonra ben de ayni seyleri yazicamBugun anneme ayar oldum kendi kendime.. Bayramdan once evine gitti o gunden beri yalnizim evet ben istedim bunu. Ancakk whatsapptn surekli yazmayi goruntulu aramayi biliyo ozledim falan diyo ben de en son ee gel o zaman dedim. Arkadasina gitmeyi biliyo. Evet bn evim ters iki vesait ama arkadasi daha uzakta o da iki vesait. Illa biz arabayla alip gelicez mi yani(hep oyle yaptik alistii tabi) Bin gel alla alla buna kuruldum bu sabah da. Bi laf desin yapistiricam cevabiKardesim de bi dogurdugumd geldi fink fink geziyo ama ablama gideyim bi ihtiyaci vardir evde yalniz demek yok Insan bi kalkip gelmez mi sanki fizanda oturuyorum.
Aaaa ilk kez duyuyorum gercekten ise yariyo mu???Suratında çizdiği yerleri sütünle sil 1saat sonra hepsi geçmiş oluyor. Gözüne değdirme ama canım çapak yapıp kızartıyormuş. Tırnaklarını kesebilirsin veya sivri köşeleri törpüleyebilirsin
ay kahkahalarla okudum, esim noluyo diye sordu ona da okudum oda gulduKızlar sanırım uykusuzluktan kafayı sıyırdım bu geceben iki yastıkla uyuyorum birini kafamın altına birinede sarılarak uyurum dün gece oturmuşum yastığı almışım bi güzel emzirmişim sonra yatağa koymuşum eşimde beni izliyo eşimi uyandırmışım çocuk var dikkatli ol diye eşim de noldu demiş bende emzirdimde gazını çıkarıyom demişim eşim bakıyo bakıyo çocuk falan yok ben yastığı bebek tutar gibi tutmuşum pışpışlıyom eşim uyandırdı aşkım iyi misin dedi ben direk kucağıma baktım gece lambası açık ama ne olduğu belli değil elimde kafasını bulmayı çalışıyom çocuk olmadığını anlayınca aklımı kaybediyodum eşim sakinleştirdi sonra yaptıklarımı anlattı 1 saat güldük ya
Ay Allah soyletmis olsun insallah dogar bugunelaide dogurdu bence
ahahah okadar moralsizim ki, agladim filan sabah sabah. yemin ederim keyfimi yerine getirdinizBencedeelaide doğurdu yoksa yazardı şimdiye kızlarr evi süpürdüm sildim toz alması kaldı snap attım doğurmadığımı anlasınlar ben bi küvete su dolduruyum belki doğururum diye
tamda kuveti doldurup ekstra sicak yapip oturayim icine diyodum icimden