2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 2 hafta taktım eldivenleri sonra çıkardımm kestim tırnaklarını bidaha takmadım eldivenleri öğrendi mi naptı bilmiyorum maşallah çizmiyo yüzünü elleriyle keşfediyo herşeyi
Artik durup dururken cizmiyo sinirlenince elleri yzune ve saclarina gidiyo hemen. Zaten hep elleri yuzunde karnimdayken de boyleydi

Sonunda benimde silindi

Kafamda surekli I ikuayko nun agzimiza sicacaklaaarrr 'i yankilaniyo
Benimki geçen gerçekten sıçtı kız altını değiştirdim az havalansın dedim açık duruyodu altı baktım gaz sıkıştırıyo bacaklarını karnına ittirdimm fıss dedi sonra tazzikli bi şekilde fışkırttı üst baş kalmadı bide bizimki sünnetli ya her altını açtığımda işiyo sünnetli olduğu için fişek gibi bi attırıyo kendi yüzüne falan işiyo

Selam minnos hamileler ve tatli lohusalar. Annelerden yakinilmis sanirim herkesin benzer problemleri var takmayin bosverin emin olun dort dortluk bakan cok az anne var. Benim annem birde ogluma bakti 2 yasini gecene kadar oglum 3 aydir krese gidiyor annemde cocuk bikkinligi var hafiften pek bulasmiyor. Bunada bakarim falan diyor ama ben istemiyorum yoruldu o da emekliligini benim cocuklarima bakarak gecirsin istemiyorum varmi benim gibi bakici tutacak olan nerden bulunur bakici onu da bilmiyorum ama gerci henuz erken bunlari dusunmek icin bu arada bizim ev polis istasyonu gibi oldu bebek telsizlerini ciftlemek zorunda kaldik. Buyuk oglum sese cok hassas ve odasi en uzak yerde kapiyi da kapatiyoruz ki ses cok gitmesin mecbur telsizi takili oluyor eee ufaklikta yatak odasinda yatiyor bir telsizde ona aldik cift telsizle geziyorum fbi ajanlarina dondum

Hey masallaahh
Bnm kiz bezi actigim anda zort diye ustume hahaha bi ciglik attm gece gece

Ben de kontrolden çıktım nst olmamış tekrar istedi onun sırasını bekliyorum.. Ama doktor bebeğin bacak kol kemik uzunluğu geride çıkıyor dedi 4 hafta bi perinotoloğa görün istersen dedi canım sıkıldı son dakka yani doğurcam nerdeyse perinotolog görse ne olacak ki gel de bekle doğmasını bu halde şimdi... Duanıza talibim kızlar..

kizlar manuel pompa siparisi verecm uygun fiyatli kullandiguniz varmi
eski vardi benm mandal kismi bozulmus artik cekmiyo

Bencede elaide doğurdu yoksa yazardı şimdiye kızlarr evi süpürdüm sildim toz alması kaldı snap attım doğurmadığımı anlasınlar ben bi küvete su dolduruyum belki doğururum diye
vallahi doğru belki de yine anneleri falan gelmiştir. Yada uyanır uyanmaz temizliğe girişti de bizi unuttu mu
Şaka bi yana da sağlıkla doğurmuştur inşallah ❤❤❤ elaide

yoktur problem canim allahin iznoyle saglikli kavusacan bebegune

bende hic nir test yaptirmadigim icin doktorlar bi abartti doğumda sanki testde 100de yuz dogru çıkıyor

Insallah yoktur birseyi dogdu dogacak neredeyse zaten belki benim oglum gibi biraz ufak tefek dogarbuyuk sorunu olmasin da ufak olsunlar Minnak dogdu o gunden beri memeden ayrilmiyor

Kalbini ferah tut bol dua et allahın izniyle kötü bişey yoktur canım benim

seninki 2 vesaitmis cnm. benimki arabayla 5dk. ama yok gelmiyr... neden boyleler ben de anlamiyrm.

tavisye veriyrm. dogurmadan once buzluga boyle kofte, sulu kofte, vs atin. dogum sonrasi kurtarici oluyr. kofteyi at firina kolayca pissin.
Benim anladigim doguranin en büyük ihtiyaci ev duzenine temizligine yardim ve yemek. Bebeklere zaten bakiyor anneler en basindan itibaren ama kendilerine bakmak zor oluyor.
aynen cnm. bebege bakiyrz da bize bakacak lazim . yemek yapacak biri. yemek canasir bulasik 2 cocuk koca yok zormus . kocam varken iyiydim ama.. en azindan biraz kiza bakiyrdu da ben de dinleniyrdum. suan hic gucum kalmadi. bi de ilk kez yalniz disari cikacagiz. 20 gunluk oldu hastaneye gidecegiz cocuklarimla. misafir ariyr cat kapi gelecekmjs. leşim cikmis ne misafiri. anneme şutladim. ben de oraya gidecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…