2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir bebe 60dk memede durup asla uyumaz mi yaa farıdım sicaktan yapis yapis oldm 30dk emziriyorum gözler gidiyo yerine koyuyorum fal tasi bi de dolduruyo tabi o arada yine bi 30dk cebellestik baktim iyice de doldurdu altini aldim yine meme araniyo toksun kizim 60 dk emdin yahuu verdim emzigi anakucagini da banyonun onune koydum kapi acik dusa girdim bayilacaktim artik yaa saclarimi durularken aglamasaydi iyidi ama basardim smdi de slinge koydum verdm emzigii uyudu cok sukur havalar serinleseydi bari boyle hic cekilmiyo

Ah küçük kuzu yaa maşallah Allahım ben de inşallah kucağıma alabilirim böyle bebişimi havalar soğuyacak inşallah ama arada yine sıcak günler oluyor, Eylül bitene kadar tamamen soğuk olmaz galiba

Korkma canım bak benım bebıs cuce dogdu 20 gunde 11 cm uzamıs 53 cm 42 cm dogdu. 39+0 dogurdum 35 hafta ıle uyumluydu kuveze bıle gırmedı kılosuda azdı. Bazı cocuklar dısarda daha ıyı tamamlıyor gelısımını. Kılosuda azdı hıc odemı olmadı hep ğstğne koydu haftası ıle doganları yakaladı nerdeyse

cok guldum.
Allah korusun. temiz sonuclar al insallah cnm.

kizlar manuel pompa siparisi verecm uygun fiyatli kullandiguniz varmi
eski vardi benm mandal kismi bozulmus artik cekmiyo
manuel pompa mastite sebeo oluyr diyrlardi cnm.

Ya benimkide 44 cm dogdu merak ediyorum yasitlarini yakalayacakmi diye cok sevindim sizinkine ins benim minnagimda uzar hemencecik

Ayy hadi inşallah canım içimi rahatlattın vallahi.. Rabbim sağlık versin yavrularımıza inşallah

Ya benimkide 44 cm dogdu merak ediyorum yasitlarini yakalayacakmi diye cok sevindim sizinkine ins benim minnagimda uzar hemencecik
Benım bebek sureklı esneme haraketı yapıyor ozellıkle uyanırken kucagıma almıyorım ıyıce gerınıyor genetık nasılsa oyle olur bence bazen ıcerde yolunda gıtmıyor bıseyler beslenemıyorlar ama genetık daha baskın aıle nasılsa oyle oluyor

Selam güzel anneler,
Efelihayat nerelerdesin
Bizde bugün 8 günlük olduk. Doktor mama başlıyalım demişti kilo kaybı çok olunca ama bu sefer kızım memeyi eliyle itiyor istemiyor mamayı havada kapıyor. Mama vermeyip emzirmeye uğraşımca sesi kısılana kadar ağlıyor
Sütüm 2 gündür tam geliyor, ama emmek istemiyor.
Ne yapabilirim tecrübeli anneler meme reddi yaşayan var mı

Burnu tıkalı fılan degıl demı mamayı kasıkla mı bıberonla mı verdınız aglasada sızlasada gerı donmeyın kararlı bır sekılde verım mecbur alacak. Bende basta hastaneden cıkana kadar mama verdım ama doktor kasıkla ver dedı eve gelınce meme ucum kucuktu alana kadar bende mahvaldum bebekte sonunda zorla aldı bırde meme doluluk oranı coksa memeyı kavrayamaz kucuk oldugu ıcınde almak ıstemes memenız ucuna kadar doluysa bıraz bosaltın daha rahat kavrar ucunu

canim uyku haliyle ver

En son 35 haftalıkken geldim herşey yolundaydı şimdi böyle diyo ben de anlamadım o da açtı eski kayıtlara baktı ama yoktu onlarda bişey normaldi herşey..
son haftalarda boyle seyler cikmasi normal kuzum bebek suan dogum kanalina falan gelmistr suda da biraz azalma olunca olcumler boyle cikabiliyor korkma sen

Yari uykulu ver memeyi tatlim. Tam uyandirma arada yapar bebekler oyle ilk bebegim cok yapiyordu inatla vermeye calis

Farıdım
Macır mısın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…