2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hey allahim ya kv bana kalk yemek yap diyor lohusa olan ben degilim ya evde hem annem hem kv var yemegi ben yapcam sezeryanli halimle
Bence kv yemek annen temızlık yapsın sende bebısınle takıl. Hele sacmalıga bak ben rutınıme donmek ıcın bazen yapıyorum 22 gun oldu dogum yapalı lohusalık sendromundan cıkmak ıcın yaptım ama kımse demedı yap dıye

Aynısı bizde de oldu 35 haftalıkken normaldi, 37 den sonra bacak boyu geride çıkmaya başladı, 40 haftada 5 hafta falan geride çıkıyordu, sanırım pozisyonla alakalıydı, benim doktor hiç önemsemedi,hatta ben panik olacağım diye bana söylemiyordu, ben ekrandan görüyordum, sonra dayanamayıp bu niye geride çıkıyor demiştim, Türk çocuğunun kafası büyük bacağı/boyu kısa olur deyip gülmüştü. Son ay hiç boyunu söylemedi bana, sadece kiloyu söylüyordu. Bizim kız 51 cm doğdu. Son ay pozisyon kaynaklı o ölçümler sapabiliyor, o yüzden sizinki de büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı.

Ayy Allah razı olsun canım ya Vala içimi rahatlattınız çok sağolun.. İnşallah öyle bişeydir bu da

Ah küçük kuzu yaa maşallah Allahım ben de inşallah kucağıma alabilirim böyle bebişimi havalar soğuyacak inşallah ama arada yine sıcak günler oluyor, Eylül bitene kadar tamamen soğuk olmaz galiba
Sagol canim insallah sen de böyle kucagina alicaksin hic inmek istemicek cok soguk olmaz nerde yasiyosun bilmiyorum ama biraz serin olsun cok sicakta da zor oluyo

Bugun 8. Gunum odami topluyorum camasir falan atiyorum ama uzun sure ayakta kalamam agrim var haala

Bende sarılık nedeniyle arada biberonla anne sütü verdim salı günü memeyi itmeye çalışıyordu 2 gundur hirs yaptim sabah duzelmisti sukurler olsun
internette araştırırken tomrisin emzirme notları diye bir yazı dizisi okudum çok açıklayıcı ve güzel anlatmış meme reddi mama verme vs okumani tavsiye ederim

Hey allahim ya kv bana kalk yemek yap diyor lohusa olan ben degilim ya evde hem annem hem kv var yemegi ben yapcam sezeryanli halimle
Hani belki kalk kaslarin acilsin veya işte hareket et ise yarar falan babindadir (Polyanna)
Yolsa dimdirekt kalk yemek yap mi dedi? Dememistir ya dememistir
Ayy Allah razı olsun canım ya ❤ Vala içimi rahatlattınız çok sağolun.. İnşallah öyle bişeydir bu da
Yavrum Mutlu'nun da boyu kısa biliyorsun, yeni doktora sordum son muaynede boyu nasil dedim soylemek istemedi. Dedim kisa en basindan beri yani biraz kisa duruyor dedi, ben alistim dedim bizden uzun cikmaz zaten.
Boy soylemiyorlar artık.
Senin de bir sey cikmayacak. Bak yegenim 49cm doğdu ki uzun degil yani simdi 12.5 yasinda beni falan gecti. Digerinin oglu da 53cm mi ne doğmuş, o da pigme olacak gibi tam tersi.
Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedim
Yürü be koçum! Aslansin!!!

Doğuranlara hayırlı olsun. Allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin. Bildiğiniz gibi sarılıkla başımız dertte. 2 gün önce 2900 gramdı bebiş bugün 3050 olmuş doktor iyi dedi. Kan aldılar gene 14den 13e düşmüş sarılığı doktor bidaha kan almaya gerek yok dedi 3 hafta sonra rutin kontrole çağırdı çok mutluyum.
Sarılık olanlara tavsiyem daha sık emzirmeleri ve birazcık da olsa mama vermeleri. Çünkü mama kakasını yaptırıyo ve kaka da sarılığı düşürüyo

Benim oğlan çiziyor sürekli derin kanatacak çizikler değil ama kırmızı şekilde kalıyor. Sütümle siliyorum veya damlatıyorum parmağıma öyle üstüne sürüyorum. Hepsi yok oluyor

kizlar manuel pompa siparisi verecm uygun fiyatli kullandiguniz varmi
eski vardi benm mandal kismi bozulmus artik cekmiyo
Hiç pahalı markalar bakmana gerek yok en ucuz en güzeli babyplus 60tl birşey 10gün kullandım çok memnun kaldım şimdi elektriklisine geçtim. Oda farklı markaların manuel pompa fiyatında. Kesinlikle tavsiye ediyorumm

[/QUOTE]
Yari uykulu ver memeyi tatlim. Tam uyandirma arada yapar bebekler oyle ilk bebegim cok yapiyordu inatla vermeye calis
Teşekkür ederim kızlar, bende inatla vermeye devaö ediyorum ama doktor mamayı 10 gün sonra duruma göre keseceğiz dedi. Kaşıkla devam edeceğim artık.
İnşallah başarırım çok küçük daha ayrılmasını istemiyorum

ya baci bence sen doktorlari pek onemseme eger en ufak sanci nisan su ne bileyim bise olursa doktora git bak bana yatis vereck doktor gidiyor baska doktor bakiyor suyunuz yeterki deyip bejletiyor allahtan devlete gitti orda suyun bitigini soyluyor daha dun bile gitmistim ayni hastahanelere 3 sat sonra ne olcagini tahmin edemiyoruz ne yazikki iyi jide sunuyi verip dogurtular cunku bebegim kakasini yapmisti kendin ve bebegin icin en iyi olabi senden baska kimse bilmez rabbim yardimcin olsun sende yurus yap sicak dusa gir hurma ye dualar oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…