Bence kv yemek annen temızlık yapsın sende bebısınle takıl. Hele sacmalıga bak ben rutınıme donmek ıcın bazen yapıyorum 22 gun oldu dogum yapalı lohusalık sendromundan cıkmak ıcın yaptım ama kımse demedı yap dıyeHey allahim ya kv bana kalk yemek yap diyorlohusa olan ben degilim ya evde hem annem hem kv var yemegi ben yapcam sezeryanli halimle
Aynısı bizde de oldu 35 haftalıkken normaldi, 37 den sonra bacak boyu geride çıkmaya başladı, 40 haftada 5 hafta falan geride çıkıyordu, sanırım pozisyonla alakalıydı, benim doktor hiç önemsemedi,hatta ben panik olacağım diye bana söylemiyordu, ben ekrandan görüyordum, sonra dayanamayıp bu niye geride çıkıyor demiştim, Türk çocuğunun kafası büyük bacağı/boyu kısa olur deyip gülmüştü. Son ay hiç boyunu söylemedi bana, sadece kiloyu söylüyordu. Bizim kız 51 cm doğdu. Son ay pozisyon kaynaklı o ölçümler sapabiliyor, o yüzden sizinki de büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı.Ben de kontrolden çıktım nst olmamış tekrar istedi onun sırasını bekliyorum.. Ama doktor bebeğin bacak kol kemik uzunluğu geride çıkıyor dedi 4 hafta bi perinotoloğa görün istersen dedi canım sıkıldı son dakka yani doğurcam nerdeyse perinotolog görse ne olacak kigel de bekle doğmasını bu halde şimdi... Duanıza talibim kızlar..
Ayy Allah razı olsun canım yaAynısı bizde de oldu 35 haftalıkken normaldi, 37 den sonra geride çıkmaya başladı, 40 haftada 5 hafta falan geride çıkıyordu, sanırım pozisyonla alakalıydı, benim doktor hiç önemsemedi,hatta ben panik olacağım diye bana söylemiyordu, ben ekrandan görüyordum, sonra dayanamayıp bu niye geride çıkıyor demiştim, Türk çocuğunun kafası büyük bacağı/boyu kısa olur deyip gülmüştü. Son ay hiç boyunu söylemedi bana, sadece kiloyu söylüyordu. Bizim kız 51 cm doğdu. Son ay pozisyon kaynaklı o ölçümler sapabiliyor, o yüzden sizinki de büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı.
Sagol canimAh küçük kuzu yaa maşallahAllahım ben de inşallah kucağıma alabilirim böyle bebişimi havalar soğuyacak inşallah ama arada yine sıcak günler oluyor, Eylül bitene kadar tamamen soğuk olmaz galiba
Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedimvalla merak ettim sen ne dedin? yada annen ne dedi?
Bugun 8. Gunum odami topluyorum camasir falan atiyorum ama uzun sure ayakta kalamam agrim var haalaBence kv yemek annen temızlık yapsın sende bebısınle takıl. Hele sacmalıga bak ben rutınıme donmek ıcın bazen yapıyorum 22 gun oldu dogum yapalı lohusalık sendromundan cıkmak ıcın yaptım ama kımse demedı yap dıye
Hahaha yok macir degilim ama trakyaliyim kirklareli. babanem duymasin cok kizar o yerlilerden gacallardan cunkuFarıdım
Macır mısın yoksa
Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedim
Bende sarılık nedeniyle arada biberonla anne sütü verdim salı günü memeyi itmeye çalışıyordu 2 gundur hirs yaptim sabah duzelmisti sukurler olsunSelam güzel anneler,
@Rookiemother nerelerdesin
Bizde bugün 8 günlük olduk. Doktor mama başlıyalım demişti kilo kaybı çok olunca ama bu sefer kızım memeyi eliyle itiyor istemiyor mamayı havada kapıyor. Mama vermeyip emzirmeye uğraşımca sesi kısılana kadar ağlıyor
Sütüm 2 gündür tam geliyor, ama emmek istemiyor.
Ne yapabilirim tecrübeli anneler meme reddi yaşayan var mı
Biz de BurgazlıyızHahaha yok macir degilim ama trakyaliyim kirklareli. babanem duymasin cok kizar o yerlilerden gacallardan cunku
Hani belki kalk kaslarin acilsin veya işte hareket et ise yarar falan babindadir (Polyanna)Hey allahim ya kv bana kalk yemek yap diyorlohusa olan ben degilim ya evde hem annem hem kv var yemegi ben yapcam sezeryanli halimle
Yavrum Mutlu'nun da boyu kısa biliyorsun, yeni doktora sordum son muaynede boyu nasil dedim soylemek istemedi. Dedim kisa en basindan beri yani biraz kisa duruyor dedi, ben alistim dedim bizden uzun cikmaz zaten.Ayy Allah razı olsun canım ya ❤ Vala içimi rahatlattınız çok sağolun.. İnşallah öyle bişeydir bu da
Yürü be koçum! Aslansin!!!Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedim
Burgaz luleburgaz mi? HemşerimBiz de Burgazlıyız ☺
Benim de babanem çok kullanır farıdım lafını, bana da ondan miras kaldı
Benim oğlan çiziyor sürekli derin kanatacak çizikler değil ama kırmızı şekilde kalıyor. Sütümle siliyorum veya damlatıyorum parmağıma öyle üstüne sürüyorum. Hepsi yok oluyorNe guzel bi hikayeee masallahSukur kavustunuz! Hayirlisiyla guzellikler icinde buyutun evladinizi insallah ♥
masallah ohh kavustun kiz amerikaliguzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah! gozunuz aydin olsuun ♥
Gozunuz aydin caniim cok tebrik ederiim ♥
o degilde coktan dogurmus hatunlarin takvimi duruyoya, gicik oluyorum be
kiz ben o caylari 2/3 haftadir her gun iciyorum. simdiden sut produksiyonuna yarasinlar diye. de; bebek yok
hahah kiyamam. uc dort hafta sonra ben de ayni seyleri yazicameminim. bide bi ton misafir gelmeye basliicak. kimseyi yemekli almiicam, kendi kendime söz verdim. evim uzak diye oyle bekleselerde almiicam. ‘aksam cayina buyrun musaitim’ diicem. erken gelirlersede esime diicem firindan kiymali getirtsin ayranla yesin icsinler.
Aaaa ilk kez duyuyorum gercekten ise yariyo mu???
ay kahkahalarla okudum, esim noluyo diye sordu ona da okudum oda guldu
Ay Allah soyletmis olsun insallah dogar bugun
ahahah okadar moralsizim ki, agladim filan sabah sabah. yemin ederim keyfimi yerine getirdiniz(az onceki muazzam kahvalti da ise yaradi ama tabi).
tamda kuveti doldurup ekstra sicak yapip oturayim icine diyodum icimdensnap i de unutmustum iyiki yazdin, millet yazmadan attim hemen
Hiç pahalı markalar bakmana gerek yok en ucuz en güzeli babyplus 60tl birşey 10gün kullandım çok memnun kaldım şimdi elektriklisine geçtim. Oda farklı markaların manuel pompa fiyatında. Kesinlikle tavsiye ediyorummkizlar manuel pompa siparisi verecm uygun fiyatli kullandiguniz varmi
eski vardi benm mandal kismi bozulmus artik cekmiyo
Burnu tıkalı fılan degıl demı mamayı kasıkla mı bıberonla mı verdınız aglasada sızlasada gerı donmeyın kararlı bır sekılde verım mecbur alacak. Bende basta hastaneden cıkana kadar mama verdım ama doktor kasıkla ver dedı eve gelınce meme ucum kucuktu alana kadar bende mahvaldum bebekte sonunda zorla aldı bırde meme doluluk oranı coksa memeyı kavrayamaz kucuk oldugu ıcınde almak ıstemes memenız ucuna kadar doluysa bıraz bosaltın daha rahat kavrar ucunu
Yari uykulu ver memeyi tatlim. Tam uyandirma arada yapar bebekler oyle ilk bebegim cok yapiyordu inatla vermeye calis
Teşekkür ederim kızlar, bende inatla vermeye devaö ediyorum ama doktor mamayı 10 gün sonra duruma göre keseceğiz dedi. Kaşıkla devam edeceğim artık.Bende sarılık nedeniyle arada biberonla anne sütü verdim salı günü memeyi itmeye çalışıyordu 2 gundur hirs yaptim sabah duzelmisti sukurler olsun
internette araştırırken tomrisin emzirme notları diye bir yazı dizisi okudum çok açıklayıcı ve güzel anlatmış meme reddi mama verme vs okumani tavsiye ederim
ya baci bence sen doktorlari pek onemseme eger en ufak sanci nisan su ne bileyim bise olursa doktora git bak bana yatis vereck doktor gidiyor baska doktor bakiyor suyunuz yeterki deyip bejletiyor allahtan devlete gitti orda suyun bitigini soyluyor daha dun bile gitmistim ayni hastahanelere 3 sat sonra ne olcagini tahmin edemiyoruz ne yazikki iyi jide sunuyi verip dogurtular cunku bebegim kakasini yapmisti kendin ve bebegin icin en iyi olabi senden baska kimse bilmez rabbim yardimcin olsun sende yurus yap sicak dusa gir hurma ye dualar okuNe guzel bi hikayeee masallahSukur kavustunuz! Hayirlisiyla guzellikler icinde buyutun evladinizi insallah ♥
masallah ohh kavustun kiz amerikaliguzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah! gozunuz aydin olsuun ♥
Gozunuz aydin caniim cok tebrik ederiim ♥
o degilde coktan dogurmus hatunlarin takvimi duruyoya, gicik oluyorum be
kiz ben o caylari 2/3 haftadir her gun iciyorum. simdiden sut produksiyonuna yarasinlar diye. de; bebek yok
hahah kiyamam. uc dort hafta sonra ben de ayni seyleri yazicameminim. bide bi ton misafir gelmeye basliicak. kimseyi yemekli almiicam, kendi kendime söz verdim. evim uzak diye oyle bekleselerde almiicam. ‘aksam cayina buyrun musaitim’ diicem. erken gelirlersede esime diicem firindan kiymali getirtsin ayranla yesin icsinler.
Aaaa ilk kez duyuyorum gercekten ise yariyo mu???
ay kahkahalarla okudum, esim noluyo diye sordu ona da okudum oda guldu
Ay Allah soyletmis olsun insallah dogar bugun
ahahah okadar moralsizim ki, agladim filan sabah sabah. yemin ederim keyfimi yerine getirdiniz(az onceki muazzam kahvalti da ise yaradi ama tabi).
tamda kuveti doldurup ekstra sicak yapip oturayim icine diyodum icimdensnap i de unutmustum iyiki yazdin, millet yazmadan attim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?