2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her türlü yöntem, beşik anakucağı puset l koltuk her yere yatırdım yeterk yarım saat uyusun diye ama olmadı. Banyo yaptırdım yine olmadı
Gecede böyleydi
Ay gece de mi boyleydi tam cildirmalikmis allah yardimcimiz olsun yaa gece iyidi aslnda gunduz de fena degldi normalde ama bugn sapitti benimki. Herseyi denedm tam uyucak kaka yapiyo ya da hickriik tutuyo ya da yatirinca aciyo gozleri sebepsiz. Surekli bi aranmak emzik veriyorum 2 dk takiliy9 atiyo falan.. Sonunda bayildi. Insallah 2 saat fln uyur da bi rahat ederim aksam oldu yahuu

evet sıcak suya otur biraz sancılar başlayınca. şuanki ağrı nasıl bişey? son hazırlıklarını yap bu gece hastane yolcusu olabilirsin amiiin insallah canım sagol.
Valla Sabahtan dır adet olacakmışım gibi belimde karnımda ağrı vardı da önemsemedim pek nişandan sonra belimden karnıma ve aşağıya doğru sancı giriyo baya hissettiriyor kendini

Allah yardimcimiz olssun vallahi benmki de yeni uyudu daha hangi isimi halletsem diye sasirdim kaldim aksami ettik acliktan da öldüm yanii

Ben daha misafir agirliyim insanlarin nişanı gelsin. Adaletin bu mu dünya?
Herkes de ne guzel ayaktasin aktifsin vs diyor. Ya ne olacağıdı
Bu halde ne misafiri ya valla stres topu yaparım sizi şimdi de onlara zaten beklemekten bi hal olmuşum size mi bakcam bu halde de

O zman ben de isiklari sondureyim vallahi hic bu yonden bakmamistim

Geçmiş olsun devam ederse nöroloji doktoru ile de görüşün bence. Mecbur kalınırsa ve çok gerekliyse mr çekilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…