2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hava gelince ferahliyorlar sabah benimkinin bacaklarını kaldırdım poposunu siliyordum fıskiye gibi bir kaka fırlattı üstüm başım yatak yerler battı
Bizim hali elbise her sey berbat oluyo sicti diye aciyorum tekrar siciyo surekli nevresimi degisiyo bizim yatagin

Merhabalar bu sabah 6:30da efem geldi. 3cm açıklık vardı korkmuştum normal doğumdan sezeryane gün aldım. Baş ağrısı yada ayağa kalkarken zorlanma olmadı çok şükür. Hemşireler de şaşırdı sen ay uy demiyorsun dediler şuan sadece emzirme sıkıntısı yaşıyorum tam ağzına alamıyor süt de olmayınca sinirleniyor aç mi kalacak diye korkuyorum. Biraz şekerli su da verdim açıkçası sarılık olmasın diye

Hayurlinugurlu olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah

hadi taam taam. aksama da senin gelsin nisanin
Gelmesin ya, böyle deyince belki gelir
Bu halde ne misafiri ya valla stres topu yaparım sizi şimdi de onlara zaten beklemekten bi hal olmuşum size mi bakcam bu halde de
Misafir denmez zaten iki tanesi bizim evin insani gibi, tabi kahvalti yemek vs yine yapıyorum ama olsun yabanci degiller. İkisi pek gelen kisi degil normalde onlar da yemek isine kalmadi kahve kek gittiler.
Dogumdan sonra da böyle olur herhal bizim ev. Ailelerimiz hep diyo sizin cevreniz genis vs gelen giden çok olur, haklılar gibi

Vala evden iseler o zaman kendileri yapıversin sen de yemiş olursun doğumdan sonra bebişle nasıl olcaksa o geniş çevreyle..

Aaaa hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebişini. Daha dün akşam korktuğum için sezaryen günü aldım demiştin. Nasıl oldu birden? Bak bebiş kendi gelmek istemiş demek ki

Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah iyi olmanıza sevindim gerisi yoluna girer inşallah merak etme

Kızlarrrr nişanım geldiiii
ayyy cok sevindim seytanin bacagini kiriyoz mu ne!! hadi hayirlisiyla iiiinsallah aksama alirsin bebegini kucagina Allah yardimcin olsun dualarim seninle

elaide nerdesin bugün görmedim forumda
biraz kosturmali bi gün gecirdim canim burdayiz biz

Gozunuz aydin olsuuun cok tebrik ederim! Hadi masallah, guzel gunlerde buyutun evladinizi insallah

40 cikknca uykusu duzene girere ballim bisey olmaz sen surejki emzir inan 5 dakika emmesi 5 sene hastaliktan onu koruyor hem kilosuda iyi olur mamaya bile gerek kalmaz . sanirim brnim bunye aliskin uykusuzluga:)
Uykusuzluğa alıştıysan ne mutlu gerçekten. Emziriyorum ama mama da veriyorum çünkü malesef sütüm az yeterli değil. Saatlerce memede duruyor mama yedikten sonrA bile meme istiyor ama süt olmuyor yine de. İlk çocukta da öyle olmuştu. Nedense pek verimli bir emzirme insanı değilim ne yazık ki.

allah anali babali büyütsün canim
bol bol kahve iç bas agrisi olmasin.bebek meme ucunu alamiyorsa göğüs ucu kullanabilirsin yada cay kasigina sagip agzina verebilirsin. Ac kalirsa mama verebilirsin sezeryanda sut hemen gelmiyor. Bi de korse kullanirsan oturup kalkarken daha rahat edersin. ben hastanedeyken kullanmaya baslamistim.

bende mama ve anne sütü beraber idare ediyorum. süt yetmiyor emiyor emiyor sonra sinirleniyor doymuyor mama vermek zorunda kaliyorum.bol bol su iciyorum ama hala yetersiz. siz kac ay emzirdiniz ilk bebegi, bazen canim sıkılıyor bu duruma. mama vermek istemiyom ama mecbur kaliyorum.

hastanedeki doktorumuz 7.gununde baslatti d vitaminine. Bi tek benmki bu kdr erken basladi sanirim. Sabahlari emzirmeden once bir fis agzina sıkıyorum.
Her doktorun farklı bir görüşü var, hangisi yapsam bilmiyorum. Bebeğim kundaklıyken çok rahat ediyor ve çabuk uykuya dalıyor. Ama doktorumuz doğru bulmuyor ve yapmamızı istemiyor

Büyük oğlumu bu şekilde 6 ay emzirebildim. Yeterli mi? Değil ama oğlum şu an maşallah sağlıklı alerji vs birşey yok çok şükür. Ben de su içiyorum hatta kilo problemim olmasına rağmen süt yapar diye verdikleri her bir şeyi içtim bir fark yaratmadı. Süt arttıran damlalar var internette araştırdım o da işe yaramadı. Kimisi iki bardak su içer süt olur. Bence yapısal bir duruM. Ne yapalım üzülürsek bir çözüm değil ki hem daha çok sorun üzüntü. Elimizden geleni yapıp hayırlısı demek gerekiyor sanki. Bence siz de canınızı sıkmayın. Her şey olacağına varıyor öyle böyle büyüyüp gidiyor bebişler allah sağlık versin yeter ki

agrilar sizilar biktirdi, bi thai masajina gidiverdim bugun. araba surmeyi cok ozlemisim, güzel havalari özlemem saniyodum ama ozlemisim, hele masaji asiri cok ozlemisim. iyi geldi hepside

citi piti thai’li kadinlar beni gorunce ‘sen hala dogurmadin mi yaaa!’ diye soylendiler, o koca karinla nasil geziyosun diye endiselendiler biz turk kadinlari sizin kadar kibar olamamisiz napayim yok bizim genlerde diyemedim.
kadin masaja cok sakin basladi, lutfen daha sert yap agrilarim cok dedim, dedigime de pisman oldum ay heryerimi ezim ezim ezdi ohhh mis ne guzel oldu icimdeki junior cildirdi noluyo disarda diye oh olsun ona.

ciktiktan sonra yaslica bi abla ‘karnina masaj yapti mi?’ diye sordu, hayir diyince beni tekrar iceri aldi. karnima masaj yapti, biraz oraya buraya bastirdi. sonrada bacagimda rahim agzina bagli yere masaja baslayip ‘rahim agzin hala kapali’ diyince ben bi korktum nerden biliyo bu diye sertligi yumusatmaya calisti, ise yarar belki dedi. size bi tepsi baklava getiricem bu gece dogurursam dedim

bide dipler yine beyazladi. dayanamayip boya aldim su anda isliyo saclarima. napim napim beyaz saclarla mi doguriim buda hamilelikte dördüncü (besinci miydi) boyam oldu.

C Can6 masajdayken aklima geldin kendi kendime epey guldum

Ps; sabah sabah online yaptigim on ton sonbahar alisverisi (hepsi banaaaaa) haftasonunu keyifli gecirmemde yardimci olmus olabilir. gelmezsen gelme karalar baglayip yolunu mu gozliicem saniyodun

15 eylül annesi olacakken 22 ağustosta gelen sabırsız oğlumla ağustos annesi oldum
36 haftalık doğdu sabırsızım.
Tebrikler canim! Guzel gunlerde buyutun:))
Ah bu erken dogan sabirsizlara bizim gununu geciren asiri sabirlilar azcik sabir vereymis ya *dedi gununu 8 gun geciren bi anne adayi*

1 aylikken kullaniliyor ama bebek kuve,zde yada yogun bakimda yatarsa dusuk kilolu falan hemen baslitiyorla. 1 aylikken d3 4 aylikkende kan damlasi
Bizimkinin kilo alımı çok yavaş ve sütümde yeterli gelmiyor, ama 3500gr doğmuştu. Sanırım kilo alımının yavaşlığından kaynaklı bizimki.

Hadi inşallah sona kalanlar da hemencecik doğururuz duam sizinle benim de canımm sancılar artıyor ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…