Bende senin gibi ne yapayım doguma makyajsız fönsüz mü gideyim düşüncesinden yola çıktımagrilar sizilar biktirdi, bi thai masajina gidiverdim bugun. araba surmeyi cok ozlemisim, güzel havalari özlemem saniyodum ama ozlemisim, hele masaji asiri cok ozlemisim. iyi geldi hepside ♥
citi piti thai’li kadinlar beni gorunce ‘sen hala dogurmadin mi yaaa!’ diye soylendiler, o koca karinla nasil geziyosun diye endiselendilerbiz turk kadinlari sizin kadar kibar olamamisiz napayim yok bizim genlerde diyemedim.
kadin masaja cok sakin basladi, lutfen daha sert yap agrilarim cok dedim, dedigime de pisman oldum ay heryerimi ezim ezim ezdi ohhh mis ne guzel olduicimdeki junior cildirdi noluyo disarda diye oh olsun ona.
ciktiktan sonra yaslica bi abla ‘karnina masaj yapti mi?’ diye sordu, hayir diyince beni tekrar iceri aldi. karnima masaj yapti, biraz oraya buraya bastirdi. sonrada bacagimda rahim agzina bagli yere masaja baslayip ‘rahim agzin hala kapali’ diyince ben bi korktum nerden biliyo bu diyesertligi yumusatmaya calisti, ise yarar belki dedi. size bi tepsi baklava getiricem bu gece dogurursam dedim
bide dipler yine beyazladi. dayanamayip boya aldim su anda isliyo saclarima. napim napim beyaz saclarla mi doguriimbuda hamilelikte dördüncü (besinci miydi) boyam oldu.
@Can6 masajdayken aklima geldin kendi kendime epey guldum
Ps; sabah sabah online yaptigim on ton sonbahar alisverisi (hepsi banaaaaa) haftasonunu keyifli gecirmemde yardimci olmus olabilir. gelmezsen gelmekaralar baglayip yolunu mu gozliicem saniyodun
Ya senin bu isyankâr msjlarina bayılıyorum çok gülüyorumBen daha misafir agirliyim insanlarin nişanı gelsin. Adaletin bu mu dünya?
Herkes de ne guzel ayaktasin aktifsin vs diyor. Ya ne olacağıdı
Duamdasınz canı gönülden diliyorum siz de hemen kucağınıza alın inşallah sağlıkla.. Pazartesiye hamile kimse kalmasın inşallahYa senin bu isyankâr msjlarina bayılıyorum çok gülüyorumsonuna kadar destekliyorum seni
Zeytinliii kızzzz Allah yardımcın olsunnnn. Nolur bize de çok dua et ❤ artık dilenci gibi herkesten dua istiyorum ❤❤❤
Macar bir arkadaşımız kışın sokaga cikamadiysa bile arabasiyla balkona koyup 1 saat orda uyuturdu, kar yagmur olmadığı sürece bence cikariz (bayirdan dolayı çıkmadı)Ya bide tam boyle pusete koyup az bieey gezdirelim diyecegimiz aylarda kisa girmis olucaz evde bunalma olur hem annelere hem bebeklere onu da dusundum bugun
Yaptirmam kiVala evden iseler o zaman kendileri yapıversin sen de yemiş olursundoğumdan sonra bebişle nasıl olcaksa o geniş çevreyle..
Allah razı olsun canımm amin inşallah yaZeytinliii ay hadi bir avazda bir avazda Sen doğurunca diğerleri de pıtır pıtır dökülecek hissediyorum.
İmza: Az önce altını açtığı bebeği tarafından üzerine kaka püskürtülen anne.
Allah razı olsun canımm evet evdeyim şiddetlenmesini bekliyorum sancıların arası kısalıyorZeytinliii ayy haydi inşallah sağlıkla gelsin bebişin bekliyoruz iyi haberleri. Evde misin hala
Düştüler 13 dk oldu arası gidip geliyorum evdeZeytinliii kaç dk düştü sancılar? naptın evdemisin?
Ayyy sendemi kuzum hadi hayirlisi insallah kendim doguruyo gibi bir heyecan bir mutluluk.Allah yardimcin olsun yaz bize hepAllah razı olsun canımm evet evdeyim şiddetlenmesini bekliyorum sancıların arası kısalıyor
Macar bir arkadaşımız kışın sokaga cikamadiysa bile arabasiyla balkona koyup 1 saat orda uyuturdu, kar yagmur olmadığı sürece bence cikariz (bayirdan dolayı çıkmadı)
Yaptirmam ki
hadi canim sag slaim al bebisi kucağına Allahım yardim etsinDuamdasınz canı gönülden diliyorum siz de hemen kucağınıza alın inşallah sağlıkla.. Pazartesiye hamile kimse kalmasın inşallah
Hadi bakalim geliyoooDüştüler 13 dk oldu arası gidip geliyorum evde
anladim canim sendr bol proteinli ve sulu beslen surekli emzir bilmem faydasi olur mu bebekler geceleri buyur bu yuzden gece beslenmesi kilo ve beyin gelisimini cok etkilor bol bol bulgur seftali kompostosu ic insallah sende faydasini alirsinBizimkinin kilo alımı çok yavaş ve sütümde yeterli gelmiyor, ama 3500gr doğmuştu. Sanırım kilo alımının yavaşlığından kaynaklı bizimki.
dogum yapalı 10 gun oldu kizlar normal
dikişler hala sis normal mi acaba sizin kiler nasil
5-6. günlerden beri sarı yapıyor canım pürtüklü bir şey. Dikişler de benim 19 gün oldu artık baya kapandı. Şişlik de yok uzun zamandır. Kontrol zamanın gelmiş aslında doktora bir göster istersen canım. Ağrı var mı peki?sizin bebisler in kaka rengi nasıl kizlar yesilumtrk sari aradi bisey yapiyo benim minnak nornalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?