2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende senin gibi ne yapayım doguma makyajsız fönsüz mü gideyim düşüncesinden yola çıktım Sancılar hafif başlar duş alır hazırlanırım diye hep düşünmüştüm ama benim sancılar direk 3 dk d birden başlayınca iki acı arası bir rimel sürmek baya zor oldu ama başardım hatta eşim görürde sancima inanmaz diye düşünmedim değil ama iyiki yapmışım sezeryana dönünce dogum iyi oldu yapacak hal olmuyor çünkü sezeryanda

Ben daha misafir agirliyim insanlarin nişanı gelsin. Adaletin bu mu dünya?
Herkes de ne guzel ayaktasin aktifsin vs diyor. Ya ne olacağıdı
Ya senin bu isyankâr msjlarina bayılıyorum çok gülüyorum sonuna kadar destekliyorum seni

Zeytinliii kızzzz Allah yardımcın olsunnnn. Nolur bize de çok dua et ❤ artık dilenci gibi herkesten dua istiyorum ❤❤❤

Duamdasınz canı gönülden diliyorum siz de hemen kucağınıza alın inşallah sağlıkla.. Pazartesiye hamile kimse kalmasın inşallah

Ya bide tam boyle pusete koyup az bieey gezdirelim diyecegimiz aylarda kisa girmis olucaz evde bunalma olur hem annelere hem bebeklere onu da dusundum bugun
Macar bir arkadaşımız kışın sokaga cikamadiysa bile arabasiyla balkona koyup 1 saat orda uyuturdu, kar yagmur olmadığı sürece bence cikariz (bayirdan dolayı çıkmadı)
Vala evden iseler o zaman kendileri yapıversin sen de yemiş olursun doğumdan sonra bebişle nasıl olcaksa o geniş çevreyle..
Yaptirmam ki

Macar bir arkadaşımız kışın sokaga cikamadiysa bile arabasiyla balkona koyup 1 saat orda uyuturdu, kar yagmur olmadığı sürece bence cikariz (bayirdan dolayı çıkmadı)

Yaptirmam ki
yaaa delii valla benim yemez kasimda parka carka goturmeye hasta olursa bide onla ugrasirizanca babamiz bizi avmye goturecek oyle olabilir ya da ben araba kullanmayi artik ogrenmeliyim

Bizimkinin kilo alımı çok yavaş ve sütümde yeterli gelmiyor, ama 3500gr doğmuştu. Sanırım kilo alımının yavaşlığından kaynaklı bizimki.
anladim canim sendr bol proteinli ve sulu beslen surekli emzir bilmem faydasi olur mu bebekler geceleri buyur bu yuzden gece beslenmesi kilo ve beyin gelisimini cok etkilor bol bol bulgur seftali kompostosu ic insallah sende faydasini alirsin

dogum yapalı 10 gun oldu kizlar normal
dikişler hala sis normal mi acaba sizin kiler nasil
sizin bebisler in kaka rengi nasıl kizlar yesilumtrk sari aradi bisey yapiyo benim minnak nornalmi
5-6. günlerden beri sarı yapıyor canım pürtüklü bir şey. Dikişler de benim 19 gün oldu artık baya kapandı. Şişlik de yok uzun zamandır. Kontrol zamanın gelmiş aslında doktora bir göster istersen canım. Ağrı var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…