Ya o arabalari kullanicazyaaa delii valla benim yemez kasimda parka carka goturmeye hasta olursa bide onla ugrasiriz anca babamiz bizi avmye goturecek oyle olabilir ya da ben araba kullanmayi artik ogrenmeliyim
heh bi kurcakatlamadigin tai li kaldiydiagrilar sizilar biktirdi, bi thai masajina gidiverdim bugun. araba surmeyi cok ozlemisim, güzel havalari özlemem saniyodum ama ozlemisim, hele masaji asiri cok ozlemisim. iyi geldi hepside
citi piti thai’li kadinlar beni gorunce ‘sen hala dogurmadin mi yaaa!’ diye soylendiler, o koca karinla nasil geziyosun diye endiselendilerbiz turk kadinlari sizin kadar kibar olamamisiz napayim yok bizim genlerde diyemedim.
kadin masaja cok sakin basladi, lutfen daha sert yap agrilarim cok dedim, dedigime de pisman oldum ay heryerimi ezim ezim ezdi ohhh mis ne guzel olduicimdeki junior cildirdi noluyo disarda diye oh olsun ona.
ciktiktan sonra yaslica bi abla ‘karnina masaj yapti mi?’ diye sordu, hayir diyince beni tekrar iceri aldi. karnima masaj yapti, biraz oraya buraya bastirdi. sonrada bacagimda rahim agzina bagli yere masaja baslayip ‘rahim agzin hala kapali’ diyince ben bi korktum nerden biliyo bu diyesertligi yumusatmaya calisti, ise yarar belki dedi. size bi tepsi baklava getiricem bu gece dogurursam dedim
bide dipler yine beyazladi. dayanamayip boya aldim su anda isliyo saclarima. napim napim beyaz saclarla mi doguriimbuda hamilelikte dördüncü (besinci miydi) boyam oldu.
@Can6 masajdayken aklima geldin kendi kendime epey guldum
Ps; sabah sabah online yaptigim on ton sonbahar alisverisi (hepsi banaaaaa) haftasonunu keyifli gecirmemde yardimci olmus olabilir. gelmezsen gelmekaralar baglayip yolunu mu gozliicem saniyodun
her gün sac fönleyip aksam 7ye kadar filan makyajliyim. nolur nolmaz diye. sonra bi dusa giriyorum afakanlar basinca, dapadarmaganBende senin gibi ne yapayım doguma makyajsız fönsüz mü gideyim düşüncesinden yola çıktımSancılar hafif başlar duş alır hazırlanırım diye hep düşünmüştüm ama benim sancılar direk 3 dk d birden başlayınca iki acı arası bir rimel sürmek baya zor oldu ama başardım hatta eşim görürde sancima inanmaz diye düşünmedim değil ama iyiki yapmışım sezeryana dönünce dogum iyi oldu yapacak hal olmuyor çünkü sezeryanda
aah bu buyuklerimiz cok tatli oluyorlar yaa. dualari yeterbiz de ciktik bugun gezmeye. 22 gunluk olduk tamam
hos aslinda bu kacinca gezmemiz bilmiyorum..
buyuk babanneye gittik (kv min kv si. cok severjm. 95 yasinda masallah)... kiza gelemedi haliyle. bana bakan yok diye cok uzuldu. elinden gemse gelip bakacak... neyse 40 cikarmanjz olsun dedj. kaptik harcligi geldik
aahahah kahkaha attim bakheh bi kurcakatlamadigin tai li kaldiydi
Geç olsun güç olmasın. Bebeğim küvezde solunum sıkıntısı yaşıyor erken doğduğu için ve o başka hastanede ben başka hastanedeTebrikler canim! Guzel gunlerde buyutun:))
Ah bu erken dogan sabirsizlara bizim gununu geciren asiri sabirlilar azcik sabir vereymis ya*dedi gununu 8 gun geciren bi anne adayi*
Ay hadi inşallahZeytinliii ay hadi bir avazda bir avazda Sen doğurunca diğerleri de pıtır pıtır dökülecek hissediyorum.
aynı benim kizda oyle yapiyo tmm5-6. günlerden beri sarı yapıyor canım pürtüklü bir şey. Dikişler de benim 19 gün oldu artık baya kapandı. Şişlik de yok uzun zamandır. Kontrol zamanın gelmiş aslında doktora bir göster istersen canım. Ağrı var mı peki?
aynı benim kizda oyle yapiyo tmm
ben devlette yaptim canim ve o.hastaneye bi daha hiç uğramam Alah muhtaç etmesin
ağrı da var biraz geçer insallah
Emdikten sonra göğsünüzü sağmayı denediniz mibende mama ve anne sütü beraber idare ediyorum. süt yetmiyor emiyor emiyor sonra sinirleniyor doymuyor mama vermek zorunda kaliyorum.bol bol su iciyorum ama hala yetersiz. siz kac ay emzirdiniz ilk bebegi, bazen canim sıkılıyor bu duruma. mama vermek istemiyom ama mecbur kaliyorum.
Kaçıncı günsizin bebisler in kaka rengi nasıl kizlar yesilumtrk sari aradi bisey yapiyo benim minnak nornalmi
10 gun olduk canimKaçıncı gün
Ben boyle durumlarda biraz arastirma yapip sonra da mantigima uyani yapıyorum. Kundakta rahat ediyosa senin bebegin yap. cok sıkı sarmazsn ve yarim kundak yaparsin.Her doktorun farklı bir görüşü var, hangisi yapsam bilmiyorum. Bebeğim kundaklıyken çok rahat ediyor ve çabuk uykuya dalıyor. Ama doktorumuz doğru bulmuyor ve yapmamızı istemiyor
Yavaş ilerliyor ya evdeyim daha 10 dk nın altına düşmedi halaZeytinliii ne yaptin canim
Şaka maka doguruyosun lanYavaş ilerliyor ya evdeyim daha 10 dk nın altına düşmedi hala5 dk bir e düşseydi giderdim de.. Beklemeye devam evde
Avmler daha tehlikeli acik havadan bnce havalandirma klima bi de kalablik insanlar falan. Ben kar da yagsa disari cikarmayi dusunuyorum az az hava aldiririm oylee alissin. Cok sakinilan cocuk çabuk hasta oluyo.yaaa delii valla benim yemez kasimda parka carka goturmeye hasta olursa bide onla ugrasiriz anca babamiz bizi avmye goturecek oyle olabilir ya da ben araba kullanmayi artik ogrenmeliyim
Ayy siz de doğurdun inşallah duam bu beraber doğuralım sona kalanlar kimse beklemesin bi gün daha inşallahŞaka maka doguruyosun lan ❤
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünSlm kızlar
Biz 4 gün önce kavustuk
40.haftada sezeryanla
Ayaklandık sükür
Spiralle dogum yaptım.
Hala dogum yapmayan kaldıysa cok rahat ayaklandm
Konusa konusa aldılar,
2 gece hastanede kaldık sezeryan diye.
3.gün altını almaya,mama vermeya basladım
Suan tek sorunumuz;emzirme
Gögüs uclarım büyük diye ememiyor
Sagıyoruz ama onla da küser diyorlar bi süre sonra
Hayırlısıyla herkes kucagına alsın insallah yavrısunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?