2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz de ciktik bugun gezmeye. 22 gunluk olduk tamam
hos aslinda bu kacinca gezmemiz bilmiyorum ..
buyuk babanneye gittik (kv min kv si. cok severjm. 95 yasinda masallah)... kiza gelemedi haliyle. bana bakan yok diye cok uzuldu. elinden gemse gelip bakacak ... neyse 40 cikarmanjz olsun dedj. kaptik harcligi geldik

heh bi kurcakatlamadigin tai li kaldiydi

her gün sac fönleyip aksam 7ye kadar filan makyajliyim. nolur nolmaz diye. sonra bi dusa giriyorum afakanlar basinca, dapadarmagan kesin sifir makyaj darmadagin saclarla dogurucam, kacari yok!

aah bu buyuklerimiz cok tatli oluyorlar yaa. dualari yeter

heh bi kurcakatlamadigin tai li kaldiydi
aahahah kahkaha attim bak karnima masaj yapti sadece yahu, bide bacagimda tek bi noktaya acilma olayini nasil anladi cok tuhaf ama!

Tebrikler canim! Guzel gunlerde buyutun:))
Ah bu erken dogan sabirsizlara bizim gununu geciren asiri sabirlilar azcik sabir vereymis ya *dedi gununu 8 gun geciren bi anne adayi*
Geç olsun güç olmasın. Bebeğim küvezde solunum sıkıntısı yaşıyor erken doğduğu için ve o başka hastanede ben başka hastanede emzirmek yok, emmediği için süt sağmak zulüm. O yüzden doğunca yanınızda olsun, sağlıklı olsun varsın geç olsun.

aynı benim kizda oyle yapiyo tmm
ben devlette yaptim canim ve o.hastaneye bi daha hiç uğramam Alah muhtaç etmesin
ağrı da var biraz geçer insallah

Slm kızlar
Biz 4 gün önce kavustuk
40.haftada sezeryanla
Ayaklandık sükür
Spiralle dogum yaptım.
Hala dogum yapmayan kaldıysa cok rahat ayaklandm
Konusa konusa aldılar,
2 gece hastanede kaldık sezeryan diye.
3.gün altını almaya,mama vermeya basladım
Suan tek sorunumuz;emzirme
Gögüs uclarım büyük diye ememiyor
Sagıyoruz ama onla da küser diyorlar bi süre sonra
Hayırlısıyla herkes kucagına alsın insallah yavrısunu

Emdikten sonra göğsünüzü sağmayı denediniz mi

Her doktorun farklı bir görüşü var, hangisi yapsam bilmiyorum. Bebeğim kundaklıyken çok rahat ediyor ve çabuk uykuya dalıyor. Ama doktorumuz doğru bulmuyor ve yapmamızı istemiyor
Ben boyle durumlarda biraz arastirma yapip sonra da mantigima uyani yapıyorum. Kundakta rahat ediyosa senin bebegin yap. cok sıkı sarmazsn ve yarim kundak yaparsin.

Kizlar bugün korbell geldi allahimm bunu icat eden adam kesin cennetlik hayatimi kurtardi balkona gtme derdi yok koku derdi yok hamileyken Allahim ne alaka ya deyip korbell alanlara enayi gözüyle bakıyordum ne var yani normal çöpe atsalar nolur diyordum bir lafimi daha yedim hayirlisiyla

yaaa delii valla benim yemez kasimda parka carka goturmeye hasta olursa bide onla ugrasirizanca babamiz bizi avmye goturecek oyle olabilir ya da ben araba kullanmayi artik ogrenmeliyim
Avmler daha tehlikeli acik havadan bnce havalandirma klima bi de kalablik insanlar falan. Ben kar da yagsa disari cikarmayi dusunuyorum az az hava aldiririm oylee alissin. Cok sakinilan cocuk çabuk hasta oluyo.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benimde göğüs ucu büyük 1 hafta emmedi sonra sağmaya başladım elimle az birsey sağıp gogus ucunu biraz yumuşatıp öyle emziriyorum daha rahat emiyor birde öyle dene istersen inşallah bol sütün olur rahat rahat emzirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…