2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol cnm temiz olmaması sorun olur diye herlde bende bundan snra içmem

Duyduğuma göre erkek bebeğin karındaki hareketleri daha erken hissedilirmiş. Kızlar biraz daha geç hissedilirmiş. Ben henüz bir şey hissetmiyorum. Bakalım doğru bir söylenti mi...

Baş ağrısı yaşayan var mı ?
5 gündür yaşıyorum.. Doktorum bu aralar tansiyonun düşebilir çıkabilir dedi. 3 gündür ölçüyorum hep düşük çıkıyor genelde 9-5. Sanırım tansiyondan baş ağrısı oluyor.

5 gündür yaşıyorum.. Doktorum bu aralar tansiyonun düşebilir çıkabilir dedi. 3 gündür ölçüyorum hep düşük çıkıyor genelde 9-5. Sanırım tansiyondan baş ağrısı oluyor.

Bende de bu aralar baş ağrısı oluyor. Hatta bayılcak gibi oluyorum acıkınca elim ayağım kesiliyor. Demek ki bu haftalar normal canım.İçim rahatladı biraz.

Bende de bu aralar baş ağrısı oluyor. Hatta bayılcak gibi oluyorum acıkınca elim ayağım kesiliyor. Demek ki bu haftalar normal canım.İçim rahatladı biraz.
Geçenlere okudum canım 12. Hafta için diyor ama seninde yakın ondan olabilir bebegin pankreası çalışmaya başlıyormuş insulin salgılanmaya basliyormus o insulinden olabilr diyordu yazida, bas ağrısı ve sanırım midemiz kazınıyor gibi oluyor bende de var aynı seyler

tartıya göre kilo artışı yok. görünürde göbekte yok ama oturunca düğme açmayı tercih ediyorum.
eski hamilelik kıyafetlerime baktım... ıykkkk...
nerelerden neler alıyorsanız yazar mısınız?
internetten pek kıyafet almadım ben

Kızlar buraya birşeyleri öğrenmek fikir edinmek için yazıyorum şahsen. Fakat görüyorum ki gruplaşmalar olmuş kendi konuşması dışında kimseye cevap vermeyen insanlar var. İki seferdir bir konu hakkında yorum istiyorum fakat sadece 1kişi cevap veriyor. Bu konu açıldığından beri en çok yorum yapmaya çalışan konuyu buralaraya taşıyan insanlardan biriyim. Böyle olması beni üzdü açıkçası. Lütfen insanların yorumlarını okuyun sorulan şeyleri de tekrar sormuyorum anlayamadım bu konunun nerelere geldiğini

Canim aslinda cevap vermemek degilde mesela ben kendi adima bende bilmedigim icin bilen birilerinin cevaplarini bekledim. Guzel bir konuya deginmissin ama kimsenin fikri yok mu acaba

Bu arada masallah erkencisin canim cinsiyet bilmeden neler aliyorsunuz? Ben henuz hic birsey almadim sa fikir olsunn bizede

Aynı haftalar da hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.Bebişler iyi olsun da zamanla bizde alışırız heralde bu duruma.

İzmirdeyim canım ilk doğumumu orda yaptım o zaman böyle paketleri yoktu. Şimdi özel doktor araştırıyorum bana perinatolog lazım. Buldum gibi birini gidip tanışıcam 2 hafta sonra

Valla canım ben baştan sona okudum tabi ki ama bu konuda pek fikrim olmadığı için yalnış bşy yazmak istemedim.Benim de Allah nasip ederse ilk bebeğim olucak hiç bilgi sahibi değilim.Zamanla araştıra araştıra öğrenicez İnşAllah herşeyi.

Aynen ben de tavsiye istiyorum

Merhaba kızlar.
B Bluemom44 canm ilk bebeğim Ocak doğumlu kış bebeği olduğu için hep uzun ve kalın şeyler tercih etmiştim. Şimdi tam tersi yaz bebeği olacak açıkçası 2018 Ağustos annelerini biraz okurum diye düşünüyordumbir de kayıp yaşadığım için şuan almak istemedim 20 li haftalardan sonra başlarım kısmetse. Oğlumda İdil baby, Aziz bebe ve mother care ürünlerinden çok memnun kalmıştım uzun kullandım ve kaliteli çıktı alacaklara fikir olsun.

Ben internetten baktım ama güvenemiyorum oğlumda almıştım beklediğim gibi gelmemişti. LCW ye baktım geçen gün denedim pantalon normalde şuan 38 beden pantolonlarımı düğmeleri açıp giyiyorum bacak kısımları iyi oluyor. LCW de 42 beden kot denedim göbek kısmı iyi bacaklar inanılmaz sıktı kangren olcak gibiydim almadım. Şimdi hala düğme açıp geziyorum ben de araştırıyorum defacto da varmış hamile kreasyonu bakmadım daha.

Kizlar bu arada e bebek te %50 indirim varmış reklamda gördüm. Bence çorap, zıbın, badi türü şeyler alınabilir. Fikir olsun sizede
Haber verdiğin için sağol canım ben biraz daha bekleyeceğim alışveriş için

İlk bebeği olanlara tavsiyem çok fazla yenidoğan kıyafeti almayın çünkü çok çabuk büyüyorlar biz bazı kıyafetleri 1 kere giyebildik sadece. Bir de bizim bebişler yaz bebişi olacak ince pamuklu şeyler giydirmek gerekir diye düşünüyorum. Onu da dokunmadan almak istemiyorum ben. İmternetten biraz daha büyük ay alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…