Selam canım ben medicalpark ta Buket hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden. Çok ilgili bir bayan eğer doktor arayışındaysan tavsiye ederim. Sen nereye gidiyorsun?
kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur
Ben kelle paca ictim.gripken iyi geliyor
Cigerde cok faydalı cok fazla tuketmesi sakincali diye biliyorum.
B12 im dusukken ciger yememi soylemisti doktorum
Canım ben bilgisayar mezunuyum yapabilirim aslında ama laptop evde, telefondan giriyorum burdan da zor olur. Eşime söyleyim getirsin laptopu akşam bi denemeye çalışırım sizde bana fikir verirsiniz el birliğiyle yapabiliriz neden olmasın
merhaba arkadaşlar kelle paça sorunuza cevap olur mu bılmıyorum ama eşim en sonki kontrolde doktora ilikten çorba yapalım mı faydalı olur mu dedi doktorumuz 4.aydan sonra şu an da enfeksiyon kapabılır yapmayın tarzında bıseyler dedı, bu arada bende bır kere ıctım faydalı dıye birşey olmaz ama doktorun o lafından sonra içmem birdaha
Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler
Ihlamur, sıcak suya yarım çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı limon karışımı, bunun dışında bir de ayva-karanfil-zencefil karışımı beni hızlı iyileştirenler. Bol bol dinlen geçmiş olsun cnm
kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur
Ben 3.ayı doldurduğum için ciğer yiyorum, bildiğim temiz yapan bir yerden. İyi pişmiş olması yeterli. Kelle paçayla pek aram yoktur ama seviyor olsaydım arada sıra da onu da temizliğine güvendiğim iyi yapan bir yerden içerdim. Doktorum ilk 3 ay bu tarz şeylerden uzak durmamı söylemişti 3.aydan sonra abartmadığım müddetçe sağlıklı olan her şeyden yiyip içebileceğimi ve hamileliğin bir hastalık olmadığını, günlük yaşantıma devam etmem gerektiğini söyledi :)
Canım ben bilgisayar mezunuyum yapabilirim aslında ama laptop evde, telefondan giriyorum burdan da zor olur. Eşime söyleyim getirsin laptopu akşam bi denemeye çalışırım sizde bana fikir verirsiniz el birliğiyle yapabiliriz neden olmasın
Selam canım 3 haftadır karnım çıktı benim pantolonlarımın düğmesini açıyorum otururken. Hamile pantolonu alacağım bu hafta. Damarlara dikkat etmedim ama hem göğüslerimde hem de göğüs uçlarımda 2 katı bir büyüme oldu, çevresindeki kararma alanı genişlemeye başladı. Şimdilik farkettiğim değişiklikler bunlar
Hapşırınca yada yataktan kalkarken kasıklarına şiddetli sancı giren var mı bu durum beni endişelendiriyor pazartesi kontrol var ikili test yaptıran var mı?
evet acıkınca yer üzülme diyenlerin ağızlarına tavayla vurasım geliyor. bir çocuk zamanı geliyor gün boyu bir bardak sütle duruyor acıkmıyor mu. inş bu bebişim iştahlı olur
Hapşırınca yada yataktan kalkarken kasıklarına şiddetli sancı giren var mı bu durum beni endişelendiriyor pazartesi kontrol var ikili test yaptıran var mı?
Bacaklarını karnına çekerek öksürüp hapşırmaya çalış cnm, ben de çok endişelenmiştim ama hiç etkilenmedi bebişim. İkili testi de 5 gün önce yaptırdım, normalmiş ölçümlerimiz. Kan sonucum çıkmadı henüz. Tok karınla gidiyorsun bu arada.
Ben 3.ayı doldurduğum için ciğer yiyorum, bildiğim temiz yapan bir yerden. İyi pişmiş olması yeterli. Kelle paçayla pek aram yoktur ama seviyor olsaydım arada sıra da onu da temizliğine güvendiğim iyi yapan bir yerden içerdim. Doktorum ilk 3 ay bu tarz şeylerden uzak durmamı söylemişti 3.aydan sonra abartmadığım müddetçe sağlıklı olan her şeyden yiyip içebileceğimi ve hamileliğin bir hastalık olmadığını, günlük yaşantıma devam etmem gerektiğini söyledi :)
çok sevindim bakalım benim doktorum ne diyecek kelleyi kendim yapıyorum ciğeride sadece ızgara seviyorum onuda kendim yaparım .tabi herşeyin fazlası zarar .benim canım avakado çok çekmişti nasıl yedim sanki bana dünyanın en lezzetli meyvesi gibi gelmişti .şimdi avakado gördükçe midem bulanıyor .şimdide ciğere taktım kafayı
Benim oluyor canım hapşırınca oksurunce birde anı dönünce yatakta ağrıyor kasiklarim dün doktora gitmiştim herşey yolunda oksurukten agirmistir önemli bir durum değil dedi
çok sevindim bakalım benim doktorum ne diyecek kelleyi kendim yapıyorum ciğeride sadece ızgara seviyorum onuda kendim yaparım .tabi herşeyin fazlası zarar .benim canım avakado çok çekmişti nasıl yedim sanki bana dünyanın en lezzetli meyvesi gibi gelmişti .şimdi avakado gördükçe midem bulanıyor .şimdide ciğere taktım kafayı
Sen kendin yapıyorsan eğer çok daha güzel ve temiz :) bi sakıncası olacağını sanmam sürekli tüketmediğin sürece ama doktorunla görüşürsen daha iyi olur tabi ki.
Dönem dönem biseye kafayı takıcaz gibi gözüküyor zaten, Ben de kahve-çikolata ikilisini çok severdim gebelik başlangıcından beri ikisinden de tiksiniyorum :) balığı 3-4 ayda bir tüketirdim şimdi haftada 2 kez balık yiyorum, baya bildiğin canım çekiyor Ben hamilelikte canımızın çektiği her şeyden yeme taraftarıyım tabi ki abartmadan.
Selam canım ben medicalpark ta Buket hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden. Çok ilgili bir bayan eğer doktor arayışındaysan tavsiye ederim. Sen nereye gidiyorsun?
Hangi şehirdesin canım? Medical parkın her hastanesindeki Doğum paketi farklı anladığım kadarıyla, İzmir’deki hastanesinin doğum paketi şu şekilde : 1 gece refakatçi ile kalış, Doğum, bebeğin 28 günlük muayenesi (işitme testi hariç) , onun dışında oda süslemesi, limonata ve çikolata ikramı ve fotoğraf çekimi/fotoğraf albümü var. Süslemeleri arttırayım foto albümlerini büyüteyim dersen fiyat da artıyor. Bana Doğum paketi olarak yeterli gelmedi. Çok Süslemeye , yeme içmeye ve dış çekim fotolara yönelikti paketleri. Ben sağlıksal olarak daha kapsamlı bir şey olmasını isterdim ama napalım, Doktorumdan memnun olduğum için gidiyorum medicale.
Ben 54le hamile kaldım şuan 51 kiloyum.Valla anlamıyorum ki canım bazen göbeğim çıkmış gibi geliyor bazen de yok gibi.Bir değişk hislerdyimSenin göbiş çıktı mı?
Canım bende geçen haftalarda kaşarlı tost ve meyvelerle geçiştrdim .Bulantıdan bişey yenmiyor ki malesef.Hala daha bulantılar devam ediyor ,az az bişyler yemeye çalşyorm.
Kızlar herkese merhabalar, bugun aklıma birşey takıldı. Hepimiz malum Ağustos annesi olacağız Allah kısmet ederse. Ben bebeğim için eksikleri şimdiden ufak ufak almaya başladım. Çünkü çok alınacak var ve bunların hepsini 1 2ayda alıp keseyide zorlamak istemiyorum. Sizlere sorum şu: ağustos ayında yenidoğana ne giydirilir? Kimisi yarımkol çıtçıtlı body uyurkende üstünede ince penye battaniye diyor. Malum adeta cehennem sıcağı oluyor o aylar. Bazısıda batikli eldivenli penye tulum diyor dışarı çıkarken şapka olmalı diyor. 0-3 aylık yenidoğan kıyafetlerini uzun kollu almıycam bende. Sizdende yorum istiyorum kızlar