Şimdi duydum bu teoriyi hemen baktım ultrasonuma ama bişey söyleyemiyorum. Ramzi miydi neydi ona göre kız çıkmıştı. Kalp atışına göre de kız ama arkadaşımın da kalbi hızlı atıyordu bebeğinin erkek olacakmış. Ama yine de bu teoriler falan eğlenceli oluyor küçük bir heyecan:)
yaaa bebeğim için yemicem ama çok zor olacak galiba .ne duysam ne görsem canım çekiyor ilk hamileliğimde hiç böyle değildim .oğlum iştahsız bir bebek oldu hep.halada öyle.
şimdiki bebeğim iştahlı olacak galiba inşallah sağlıklıcakla gelir
aynen eşim yanımda birşey demeye çekiniyor ayyy keşke olsada yesek modundayım. kendimi dizginliyorum yoksa 100 kilo olurum. bende ilkinde böyle değildim ve oğlum iştahsız çok zor yemeyen çocukla inş bu bebişim iştahlı olur
aha benim gibi bir sakatatçı. bir çok bayanın iğğğğ dediği şeyi bayılarak yerim işkembe kokoreç ciğer midye. ama yememek lazım hamilelikte mesela ciğer bakteri olabilecek bir besin o yüzden yemeyin diyorlar işkembe yada kokoreç de iyi temizlenmemiş olur diye yemeyin diyorlar midye zaten ağır metalleri olabilen bir besin. ilk oğlumda yemedim hiç birini ama bu gebeliğimi öğrenmeden bir gün önce iki bardak şarap içmiştim ve kokoreç yemiştim
yaaa bebeğim için yemicem ama çok zor olacak galiba .ne duysam ne görsem canım çekiyor ilk hamileliğimde hiç böyle değildim .oğlum iştahsız bir bebek oldu hep.halada öyle.
şimdiki bebeğim iştahlı olacak galiba inşallah sağlıklıcakla gelir
Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler
Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler
gecmis olsun cnm bende grip oldum haftasonu dinlendim ihlamur ictim limonlu bolca ilac kullanmadim sadece bogaz agrisi icin pastil kullandim ama hala bogazim aciyor burun akintimda azaldi ama tam gecmedi bi de bolca portakal yedim.
aynen eşim yanımda birşey demeye çekiniyor ayyy keşke olsada yesek modundayım. kendimi dizginliyorum yoksa 100 kilo olurum. bende ilkinde böyle değildim ve oğlum iştahsız çok zor yemeyen çocukla inş bu bebişim iştahlı olur
yemeyen çocuk çok zor gerçekten .çocukları güzel yiyen annelere garip geliyor bu durum ama başına gelen anlıyor işte.inşallah sağlıklı iştahlı bebişlerimiz olur
kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur
gecmis olsun cnm bende grip oldum haftasonu dinlendim ihlamur ictim limonlu bolca ilac kullanmadim sadece bogaz agrisi icin pastil kullandim ama hala bogazim aciyor burun akintimda azaldi ama tam gecmedi bi de bolca portakal yedim.
Dr bana günlük bir fincandan fazla ıhlamur içme dedi diğer bitki çayları hiç yok portakal suyu filan yapıyorum ama üç haftadır tam geçti diyorum tekrar basloyba bugün baya ilerledi
Kızlar bir şey sorucam aranızda PC den anlayan tablo yapabilen,sayfanın konu sahipliğini yapmak isteyen kimse var mı? Tablo yapılsa bize de güzel olmaz mı? Diğer sayfalarda görüyorum tablolar keşke biz de de olsa değil mi?
Canım ben bilgisayar mezunuyum yapabilirim aslında ama laptop evde, telefondan giriyorum burdan da zor olur. Eşime söyleyim getirsin laptopu akşam bi denemeye çalışırım sizde bana fikir verirsiniz el birliğiyle yapabiliriz neden olmasın
yemeyen çocuk çok zor gerçekten .çocukları güzel yiyen annelere garip geliyor bu durum ama başına gelen anlıyor işte.inşallah sağlıklı iştahlı bebişlerimiz olur
evet acıkınca yer üzülme diyenlerin ağızlarına tavayla vurasım geliyor. bir çocuk zamanı geliyor gün boyu bir bardak sütle duruyor acıkmıyor mu. inş bu bebişim iştahlı olur
kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur
Ben de işkembe ve ciğere bayılırım :)
Ciğer yenmemesi gerekmiş biliyorum ama işkembeyi bilmiyordum.
Ve geçen hafta çorbasını seve seve içtim, gitti artık içmem :)
Ben zaten neyi aşırı sevsem yasak.
Çiğköfteye de bayılırım.
Ben de normalde çok duygusal biriyim ama ultrason ekranına bakarken gülüyorum hep.
Önceden ilk kalp atışı duyulunca ağlarım felan derdim ama öyle olmadı.
Şaşkınlıkla karışık gülümsüyorum :))