2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen işin eğlencesi bunlar Ben de en son doktora gittiğimde kalbi kaç atıyor dediğimde cinsiyet için soruyorsan doğru çıkmıyor dedi

aynen eşim yanımda birşey demeye çekiniyor ayyy keşke olsada yesek modundayım. kendimi dizginliyorum yoksa 100 kilo olurum. bende ilkinde böyle değildim ve oğlum iştahsız çok zor yemeyen çocukla inş bu bebişim iştahlı olur

Kelle paça yenmez mi ki çok pişiyor ya. Bulantılarım geçince yerim diye düşünüyordum

Benimde canım çok fena ciğer çekiyor wallahi

Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler

Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler
gecmis olsun cnm bende grip oldum haftasonu dinlendim ihlamur ictim limonlu bolca ilac kullanmadim sadece bogaz agrisi icin pastil kullandim ama hala bogazim aciyor burun akintimda azaldi ama tam gecmedi bi de bolca portakal yedim.

yemeyen çocuk çok zor gerçekten .çocukları güzel yiyen annelere garip geliyor bu durum ama başına gelen anlıyor işte.inşallah sağlıklı iştahlı bebişlerimiz olur

gecmis olsun cnm bende grip oldum haftasonu dinlendim ihlamur ictim limonlu bolca ilac kullanmadim sadece bogaz agrisi icin pastil kullandim ama hala bogazim aciyor burun akintimda azaldi ama tam gecmedi bi de bolca portakal yedim.
Dr bana günlük bir fincandan fazla ıhlamur içme dedi diğer bitki çayları hiç yok portakal suyu filan yapıyorum ama üç haftadır tam geçti diyorum tekrar basloyba bugün baya ilerledi

İnşallah ben de görebilirim.
Youtube dan 10+ videolarını izledim, dediğin gibi eller kollar komple görünüyor:))
Çok heyecanlı bir şey olsa gerek :)
Evet canım çok komik de geliyor ağlamayla gülme arası bişey yaşamıştım :)

Canım ben bilgisayar mezunuyum yapabilirim aslında ama laptop evde, telefondan giriyorum burdan da zor olur. Eşime söyleyim getirsin laptopu akşam bi denemeye çalışırım sizde bana fikir verirsiniz el birliğiyle yapabiliriz neden olmasın

yemeyen çocuk çok zor gerçekten .çocukları güzel yiyen annelere garip geliyor bu durum ama başına gelen anlıyor işte.inşallah sağlıklı iştahlı bebişlerimiz olur
evet acıkınca yer üzülme diyenlerin ağızlarına tavayla vurasım geliyor. bir çocuk zamanı geliyor gün boyu bir bardak sütle duruyor acıkmıyor mu. inş bu bebişim iştahlı olur

Gecmis olsn cnm bende aynı senn gbiyim bide bogazm acıyor bide burnum tıkalı çok başımda agryo doktora gitmedim inşallah en kısa zamanda geçer

Sağlık ocağında ki hemşire işkembe kelle paça kokoreç yeme dışarda demişti canım.
Aa bende yemem bidaha ozman nolur nolmaz. Sende benm gnu zayıfmışsın cnm bnde 51 le hamile kaldım sua n 50 kiloyum göbeğin ciktimi biraz

Kizlar ben sabahları kaşarlı tost, gün boyunca da meyveyle gecistiriyorum. Başka da bisey yiyemiyorum ya hala

kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur

Ben de işkembe ve ciğere bayılırım :)
Ciğer yenmemesi gerekmiş biliyorum ama işkembeyi bilmiyordum.
Ve geçen hafta çorbasını seve seve içtim, gitti artık içmem :)
Ben zaten neyi aşırı sevsem yasak.
Çiğköfteye de bayılırım.

Evet canım çok komik de geliyor ağlamayla gülme arası bişey yaşamıştım :)

Ben de normalde çok duygusal biriyim ama ultrason ekranına bakarken gülüyorum hep.
Önceden ilk kalp atışı duyulunca ağlarım felan derdim ama öyle olmadı.
Şaşkınlıkla karışık gülümsüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…