2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada masallah erkencisin canim cinsiyet bilmeden neler aliyorsunuz? Ben henuz hic birsey almadim sa fikir olsunn bizede
E bebekte kollu kolsuz bodyler var canım beyaz renkte çokta ucuz 5tl gibi bir fiyatı var onlardan aldım. Battaniye aldım iki adet yine beyaz. Islak bendil şampuan gibi ufak tefek şeyleri alıyorum. Sadece kıyafetten ibaret değil sonuçta alışverişimiz oyüzden bakım ürünlerinden de alıyorum. Son 2 3aya sıkışıp maddi açıdan zorlamasını istemiyorum canım. Oda takımı arabası alınana kadar ufak şeyleri aradan çıkartıyorum

kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur

Ciğeri ben ilk haftalarımda sormuştum. Asla dedi kelle paça hertürlü sakatat yemiyoruz dedi. Her gittiğimde sucuk diyorum ona da olmaz diyor

Aynen işin eğlencesi bunlar Ben de en son doktora gittiğimde kalbi kaç atıyor dediğimde cinsiyet için soruyorsan doğru çıkmıyor dedi

Doktor da biliyor:)

Günaydın anneler çok fena gribe yakalandim hapşırık öksürük ya her defasında karnıma bir sancı giriyor korkuyorum biraz şükür ateş yok doktora gittim ama ilaç vermedi tavsiyeleriniz neler

Bugun bende de başladı tavsiye ben de istiyorum.

Hapşırınca yada yataktan kalkarken kasıklarına şiddetli sancı giren var mı bu durum beni endişelendiriyor pazartesi kontrol var ikili test yaptıran var mı?

Cuma günü gideceğim inşallah ikili teste. Kasıklarıma sadece kanamam olduğu gün ağrı girdi

Kan sonucun da iyi çıkar inşallah. Cinsiyet için bir şey söyledi mi bana arkadaşlarım belli olur artık diyor ikilide

İlk bebeğim olacak ve yazın doğum yapan arkadaşım da olmadı. Arkadaşlarıma doktorları diyormuş ki siz ne giyiyorsanız bebeğe da aynısını giydirin. O yüzden askılı alttan çıtçıtlı body gibi bişeyler almayı düşünüyorum. Cinsiyeti belli değil diye daha almadım ama çok içim gidiyo bekliyorum. Sadece dayanamadım bir tulum gördüm onu da kışa denk gelecek şekilde 9-12 ay gibi bişey aldım.

Ben her zaman giremiyorum. Mesela siteye giriyorum 10 sayfa olmuş, hadi okuyayım derken uyuyakalıyorum:) bazen iş yerinde de girdiğim oluyor ama o da çok nadir.

oğlum temmuz doğumlu. yarım kol zıbın üzerine ince uzun kol giyiyordu. bana da giydirdiklerin senden bir kat fazla olsun demişlerdi. ilk ay dışarı nasıl olursa olsun evin sıcaklığı çocuğa göre ayarlanıyor. hasta olmasın diye kapı pencere açmalara dikkat ediliyor. 40 ından sonra daha rahatlıyoruz. demem o ki doğar doğmaz kısa kolla gezdirmeyiz.
o zaman d.bakırda çalışıyordum hava sıcaktı. şimdi muğladayım yine sıcak.

birde bir arkadas yazmış yeni doğan takımlarından fazla almayın hemen büyüyorlar. özellikle ayakları kapalı patikli olanlara sığamıyorlar.
ben hastane çıkışı için iki tane takım almıştım. penye battaniyeli çoklu parçalı olanlardan . 2side eskimedi bile.

alışveriş için bence erken . büyükler derler ya bekleyin diye ,bendeki de o hesap. ama diğer yandan ikinci çocuk olduğu için böyle rahatım. evde park beşik-bebek arabası-mama sandalyesi var. park beşik için yatak takımları var. oyuncaklar var. oğlumdan kalan minnak bir kaç kıyafette var.
alışverişe erken bence bu aylar para biriktirin. en yakın şubatta e bebek te her güne bir ürün indirimi oluyor. bu tarz indirimleri takip edelim. birbirimize duyuralım.

bence önce kendimiz için alışveriş yapmalıyız göbüşler büyüyor

Haklisin canim tesekkur ederim bakayim bende

Bende henüz erken diye düşünüyorum bebek alışverişi için. oglumda da ilk alışverişi cinsiyet kesinlesince yapmıştım 18. Haftada felan

Magnezyum eksklgi aslnda migreni tetikler ve su icmemek. Kan tahlili yaptnca doktor buna da baksn doğal şekilde magnzym alın ve 1 ayda farkı gorecksnz ve daha atak olmayck

Yazın kısa kollu tulum ve ince uzun kollu pamuklu daha iyi oluyo. Biz yazın yanıyoruz ama yeni doğan bizim gibi olmuyo. Çok sıkmamak kaydıyla bizim giydigimizin 1 kat daha kalını giydirilmeli 40ı çıkana kadar.

Cinsiyet belli olan var mı kızlar ben 13. Haftada gideceğim belli olur mu? Allahım sağlıklı evlat versin cinsiyet hiç önemli değil ama insan da merak ediyor yahu
Canm Muhtemelen bir tahminde bulunur doktorun. 13-16 hafta arası tahmin de bulunan oluyor genelde. Beni de 13. Hafta çağırdı. Bakalım hayırlısı Allahtan. Oğlum var kız çocuğunu çok merak ediyorum süsü püsü hoşuma gidiyor ama Allah sağlıkla versin erkek te olur. Eşim de kız çok istiyor. Hatta herkes kızın olacak diyor rüyasında gören bile olmuş. Her ultrasonda sağ da duruyor baktım kız diyorlar. Ama Çin takvimi erkek diyor. Nedense bana da erkek gibime geliyor.

Kızlar birşey sorucam gündüzde oluyor ama özellikle akşamları baş dönmesi ve mide bulantısı halsizlik yaşıyorum bnm gibi olan var mı nedense baş dönmesi akşamları daha çok oluyor neden acaba

Kızlar birşey sorucam gündüzde oluyor ama özellikle akşamları baş dönmesi ve mide bulantısı halsizlik yaşıyorum bnm gibi olan var mı nedense baş dönmesi akşamları daha çok oluyor neden acaba
Benim bulantılarım akşam daha da artırıyor. Erkenden uyuyorum. Baş dönmesi hiç olmadı bende canım

Medicalpark ın doğum paketi var mı canım? Bir de perinatolog yok sanırım şuan sitesinde göremedim sen biliyor musun
ankarada olsaydin benim dr.a giderdik

Cinsiyet belli olan var mı kızlar ben 13. Haftada gideceğim belli olur mu? Allahım sağlıklı evlat versin cinsiyet hiç önemli değil ama insan da merak ediyor yahu
oglum 12.ci hafta dolunca kesin belli olmustu. bakalim bu kez bebis yine gosterecek mi kendini.

gunun yorgunlugundan olabilir canim. ben gun icinde yorgunluk halsizlik yasiyorum. bazen de yemek yerken fenalik geliyor, nefesim yetmiyor.

Bende de bu aralar baş ağrısı oluyor. Hatta bayılcak gibi oluyorum acıkınca elim ayağım kesiliyor. Demek ki bu haftalar normal canım.İçim rahatladı biraz.

Normalmiş canım. Bayılma hissi bende de oluyor. Tansiyon oynayabilir endişe etme dedi doktorum. Çok ağrın olursa parol iç dedi. 1 kere içtim hiçbir fayda etmedi. Majezik içen biri olunca normalde parol falan fayda etmiyor tabi. Bende içmiyorum daha parol ağrıyı çekiyorum napiyim..

Canım sen şanslısın valla biz 5aylık evliyiz ev kredisi mobilyaları derken borçlarımız çok malesef. En azından bir bebek odası ve araba fiyatlarını hepimiz biliyoruz. Sadece çocuğa kıyafet değil benim bahsettiğim zaten en fazla beyaz şeyler alabiliyorum cinsiyet belli olmadığı için. Şampuan krem deterjan ıslak mendil bez ateş ölçer vs vs birçok şey almam gerekiyor. Bunların hepsini son 2 3aya bırakamam. Çok gazla yük biner üstümünüze. O yüzden ufak tefek alınabilecek ne varsa alıyorum. Son ayları odasına vs ayırmak istiyorum. Oyüzden alışveriş içşn erken olduğunu düşünmüyorum. Kendimi zorlamamak adına bu şekilde yapıyorum kendime de tayt bol kazak pantolon aldım bile göbeğim maşallah 4aylık Gibi büyüdü anlamadım gaz olabilir herhalde

İzmirdeyim canım ilk doğumumu orda yaptım o zaman böyle paketleri yoktu. Şimdi özel doktor araştırıyorum bana perinatolog lazım. Buldum gibi birini gidip tanışıcam 2 hafta sonra

Anladım canım, dışarıdan özel muayeneye giderim dersen Yakup Erata’yı önerdiler bana. birkaç arkadaşım kendisiyle sürdürdü gebeliklerini ve doğumlarını da ona yaptırdılar. Alanında iyi bir perinatologmuş. Ben ayrıntılı ultrasonda gideceğim ona.

Canım cinsiyet için bir şey demedi, Bacaklarını açması gerekiyormuş. bebeğimin gelişimi 1 hafta öndeymiş. 3 hafta sonra 17.haftamız dolmuş olacak gösterirse öğreneceğiz bakalım

usenmedim sanirim 70 kusur gonderi okudum. topluca aklimda kalanlari yazayim dedim

●her turlu sakatati doktor bana yasakladi. oglumda da yasakti. yoksa kokorec yemek icin, icim gidiyor.
●oksururken ya da hapsirirken bacaklarinizi karniniza dogru cekerseniz agriniz olmaz.
●bas agrilari bende de devam ediyor ne yazik ki. sanirim artan kan hacminden kaynakli.
●bebek giyimi ilk 6 ay, annenin giyiminden 1 kat fazla olmali. oglumda o sekilde demisti dr. sonra anne gibi giyinebilir demisti.
●bebek alisverisi icin bana gore cok erken. ki ben oglumun herseyini yatagina bebek arabasina kadar verdim. zaten baska cocugumuz olmayacak diye. sadece tup bebekle olur denen minnos dogal geldi. haliyle cok sey alinacak. ama bekleme taraftariyim. Allahim kimseye vermesin ama ilk 2 bebegimi kaybedince, onlara aldiklarimi dagitmak cok aci gelmisti bana. o nedenle 4 ayin bitmesini beklemek istiyorum.
●sahsi fikrim gruplasma oldugunu sanmiyorum. henuz grupta tam kisiler birbirini tanimiyor bence. yogun geciyor gunlerimiz tam adapte olamadik. benim de cogu seyime birsey yazilmiyor ama kasti oldugunu sanmiyorum. uzmeyin kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…