Ayni gündü 22.8
Evet cok ugrastiriyo ya butun manueller oyle ama sagdikca ve emzirdirce articak gunden gune canim. Rica ederimBende wee baby kullanıyorumda çok uğraştırıyor. Sütüm bol değil bollaşsın artsın diye zaten ve daha kolay sağım olduğu için elektrikliye geçmek istiyorum. Ama mamajoyu ekleyeyim o zaman. Sağol canım.
Bi ayar cekmek lazim senin cocugaYavrum kanala girmemis hatta vajinal muayne yaptı, gecen sefer daha iyiydi dedi, yukari çıkmış.
Cocugun navigasyonunda sorun var teyzesi, çıkışı bulamıyor.
Doktor teyzesi baya rot balans yaptı bugunBi ayar cekmek lazim senin cocuga
Sormaa bacim sormaAyyy sanki bi inege donustuk afro bizmeme kelimesinin anlami degisti beynimde resmen o konservatif tanimindan cikti
SEN genede atopik ürünler al bence geçmiş olsun .Bebeğin cildi çok kötü önce isilik gibi bişeyler vardı derken yüzünün heryeri kafası da oldu sarı sulu alerji doktoruna gittik alerji değil dedi yenidoğanlarda olan bişe dedi bol yağla dedi sizlerde oldumu böyle bişey besin alerjisi değil dedi tahlil yapmadı sivilce tarzı olan şeylere baktı vücudunu inceledi bende zeytinyağ sürmüştüm sabah daha kötü oldu banyo yaptırdım bebek yağı sürdüm geri
Kendi doktorum izinde ve beni perinotoloğa yönlendirdi. Detaylı inceleyip bekleyip beklememen konusunda daha iyi fikir verir sana dedi. Perşembe perinotoloğa gidicem ve eğer doktor bekleyebilirsin derse pazartesi kendi doktorum geliyo o son gün zaten suni denicez yani en geç ihtimal bu. 41 yarın bitiyo bnmAyni gündü 22.8
Yastan dolayi bekletmem diyo, bu hafta son
Mutfak tartısında tartıyorum ben ha bireDaha bizim kontrole 18 gün var ya eve bebek terazisi alcam bu gidisle kilosunu ölcmek için
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBen dun bebısımı sezeryan ile aldım darısı bekleyenlerin basına ınsallah. Oglusum tombık oldu biraz ıyı kı sezeryan olmusuz.
Yarin 40+6yiz işteKendi doktorum izinde ve beni perinotoloğa yönlendirdi. Detaylı inceleyip bekleyip beklememen konusunda daha iyi fikir verir sana dedi. Perşembe perinotoloğa gidicem ve eğer doktor bekleyebilirsin derse pazartesi kendi doktorum geliyo o son gün zaten suni denicez yani en geç ihtimal bu. 41 yarın bitiyo bnm
Bu listeden kimler kaldi şimdi?veee son hamilelerin listesi:
@elaide
I ikuayko
smsnbbk
Arwien
K ktphncanne
@sss2000
@keramos
hazir miyiz kizlar
Eki Görüntüle 2301578
Haz damlası olarak ne verdi canım? Geçmiş olsunSlm kızlar
Dün gece gazdan sabahladık
Bugun benim dr kontrolüm vardı
Bi krem verdi 130 tl
Dicektim bırak arko krem süreyim
Bune böyle.
Kıza gaz damlası verdı ins bu gece ise yarar
Bide biberonu degistirdi dr
Avent yada chiccko tek damla biberon verdi
Avent bulamadık chicco aldık
Ama benimki yine cok cok cekiyo
Memeye daha kolay alısır bunla dedi ama benim umudum kalmadınartk
evet canım o daha kötü etti malesefZeytinyagi surme canim zeytinyaginin yapısı cok asidik oldugu icin hassas tenine iyi gelmez. Illa dogal yag surmek istiyosan hindistan cevizi yagi ya da sari kantaron surebilirsin. Benm kizda da minik minik kirmizi isilik gibi seyler var biraz doktor normal dedi sulu degil ama. Ben frei ol bebe yagi kullaniyorum tavsiye ederim icerigi temiz icilebilir yaziyo hatta ustunde.
bi o kaldı denemedğim yüzünede sürebilirmiyim acabaBebek pudrasi surdukten sonra gecti cildine benimki isilik sanirim
kafa içlerindede varmı canımsın yaa havalarda sıcak daha çok tetikliyo garibim bugün iki kere yaptırdım banyo ne yiyip içmeliyiz bilgin varmı ilerlemesin diyeBende var canım ısılık gıbı ama degıl anneden gecen hormonlarmıs once kırmızı sonra sarı sulu oldu ben dokunmadım banyo yaptırıp gecmesını beklıyorum
özür dileyerek soruyorum beneklerinizin kakası koyumu sulumuKızlaer uykusuzluktan ölüyorum artık ya sürekli ıkınıyor kakasını bazen iiyi bazen zorlanarak yapıyo gazınıda o şekilde napacağımı şaşırdım artık bu gece oturdum ağladım hiç uyumadı nerdeyse bu çayı öneriyolar bebeğe içiriliyomuş aranızda kullanan var mı iyi geceleğini düşünüyorum faydası yada zararı olur mu
ben basküle bi bebekle bi bebeksiz çıkıyorumDaha bizim kontrole 18 gün var ya eve bebek terazisi alcam bu gidisle kilosunu ölcmek için
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.Ben dun bebısımı sezeryan ile aldım darısı bekleyenlerin basına ınsallah. Oglusum tombık oldu biraz ıyı kı sezeryan olmusuz.
Bu listeden kimler kaldi şimdi?
Sana maşallah Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Gönlündeki gibi dogum olur inşallahKendi doktorum izinde ve beni perinotoloğa yönlendirdi. Detaylı inceleyip bekleyip beklememen konusunda daha iyi fikir verir sana dedi. Perşembe perinotoloğa gidicem ve eğer doktor bekleyebilirsin derse pazartesi kendi doktorum geliyo o son gün zaten suni denicez yani en geç ihtimal bu. 41 yarın bitiyo bnm
Canım bi yapıyo koyu oluyo bidahaki bez sulu oluyo ama genelde sulu oluyo kabız değilevet canım o daha kötü etti malesef
bi o kaldı denemedğim yüzünede sürebilirmiyim acaba
kafa içlerindede varmı canımsın yaa havalarda sıcak daha çok tetikliyo garibim bugün iki kere yaptırdım banyo ne yiyip içmeliyiz bilgin varmı ilerlemesin diye
özür dileyerek soruyorum beneklerinizin kakası koyumu sulumu
ben basküle bi bebekle bi bebeksiz çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?