2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cok ugrastiriyo ya butun manueller oyle ama sagdikca ve emzirdirce articak gunden gune canim. Rica ederim

SEN genede atopik ürünler al bence geçmiş olsun .

Ayni gündü 22.8
Yastan dolayi bekletmem diyo, bu hafta son
Kendi doktorum izinde ve beni perinotoloğa yönlendirdi. Detaylı inceleyip bekleyip beklememen konusunda daha iyi fikir verir sana dedi. Perşembe perinotoloğa gidicem ve eğer doktor bekleyebilirsin derse pazartesi kendi doktorum geliyo o son gün zaten suni denicez yani en geç ihtimal bu. 41 yarın bitiyo bnm

Daha bizim kontrole 18 gün var ya eve bebek terazisi alcam bu gidisle kilosunu ölcmek için
Mutfak tartısında tartıyorum ben ha bire sürekli mama meme durumu olduğu için ve gazı yüzünden uyumadığından çabuk kilo aldı ama ben korkuyorum obez olacak

Yarin 40+6yiz işte
Ben 80liyim, yaş faktörü var diye ondan diyor, sen kaclisin?

Slm kızlar
Dün gece gazdan sabahladık
Bugun benim dr kontrolüm vardı
Bi krem verdi 130 tl
Dicektim bırak arko krem süreyim
Bune böyle.
Kıza gaz damlası verdı ins bu gece ise yarar
Bide biberonu degistirdi dr
Avent yada chiccko tek damla biberon verdi
Avent bulamadık chicco aldık
Ama benimki yine cok cok cekiyo
Memeye daha kolay alısır bunla dedi ama benim umudum kalmadınartk

Haz damlası olarak ne verdi canım? Geçmiş olsun

evet canım o daha kötü etti malesef
Bebek pudrasi surdukten sonra gecti cildine benimki isilik sanirim
bi o kaldı denemedğim yüzünede sürebilirmiyim acaba
Bende var canım ısılık gıbı ama degıl anneden gecen hormonlarmıs once kırmızı sonra sarı sulu oldu ben dokunmadım banyo yaptırıp gecmesını beklıyorum
kafa içlerindede varmı canımsın yaa havalarda sıcak daha çok tetikliyo garibim bugün iki kere yaptırdım banyo ne yiyip içmeliyiz bilgin varmı ilerlemesin diye
özür dileyerek soruyorum beneklerinizin kakası koyumu sulumu
Daha bizim kontrole 18 gün var ya eve bebek terazisi alcam bu gidisle kilosunu ölcmek için
ben basküle bi bebekle bi bebeksiz çıkıyorum

Sana maşallah Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Gönlündeki gibi dogum olur inşallah

Canım bi yapıyo koyu oluyo bidahaki bez sulu oluyo ama genelde sulu oluyo kabız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…