2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bunun yerine kimyon çayını öneririm bir çay bardagi kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon atıp bir döküm kaynat bunu her yemekten sonra iç sütündeki gazı alacak sutundende bebeğe geçecek eğer bebeğin şuan çok sanciliysa bir tatlı kasigida şeker at içine iki üç çay kaşığı ver biraz gaz mesajıyla inşallah bebeğin hemen gazını çıkartacak inan çok faydası oluyor benim bebeğimde aşırı gazlı bi bebek denemediğim hicbirsey kalmadı çok şükür bu ise yaradı inanılmaz rahatlıyor bebeğim bu arada zararı yok doktor tavsiyesiyle uyguladim

Kızlar oğlum 2 gündür çok fena kusuyor emiyo 15 dk falan memeyi bırakınca 1 bardak kadar hepsini kusuyo sebebi ne olabilir

Teşekkürler canım buda fayda etti şükür zorda kalırsam denerim

bu karisimdan bende yaptim i. saracoglu tarifiymis youtube dan izledim. bebegin uyanmasini bekliyorum verecegim.bizimki de xok gazli geceleri surekli uyaniyo ikinmaktan kipkirmizi oluyo uyaninca da emmek istiyor. ins ise yarar bizimkinde de rahatlar valla bebek ıkındıkça ben uzuluyorum.

Bezi dolu değilse 30gram. Yine bezi dolu değil ve üstünde kıyafet varsa 100gram sadece bez ve bodyle 50gram çık canım. Doktorum öğretti evde kendin de bakarsın dedi
Çocuğu soydum sadece bezle tartıldık yazik elimde oyuncak oldu dün badi ve bezle tartmıştım 100 gr daha az cıktı sadece bezle

ben dogum yaptigimda bebek memeyi kavrayamiyordi meme ucu olmadigi icin avent kelebek göğüs ucu aldirdi hemsire, onunla cok rahat emmeye basladi.Bebek alissin diye hemşire enjektörle bebegin agzi memedeyken sekerli serum damlatmisti memenin uzerine. tatli serumun tadini alan bebek istahli emmeye baslamisti.
bi de saglik ocaklari bebegin anne sutu almasi icin cabaliyor bilgilendiriyor, bana emziremezsen gel demislerdi son care saglik ocagindan yardim isteyebilirsin.

Çok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyo
emdikten sonra bebegi hemen yatiriyor musun yada kucagindayken midesine baski yapacak sekilde tutuyor musun? bizimki de cok emiyo arada mama da veriyorum. emdikten sonra yatirmiyorum hemen yoksa kusuyorlar.

Canım Cidden yorucu bir süreç olmuş. Bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun. Sezeryan ağrı ve gaz sancısının en iyi ilacı hareket. Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk atlatırsın. Karnındaki gaz neredeyse 1 hafta sürüyor. Sancılı olması bir kaç güne geçer. Benim bu ikinci sezeryanda gaz ve tuvalete çıkma durumum çok kolay oldu ama ilkte ben de öyle zorlandım. Ancak ayağa kalkman önemli canım. Hareketli bir hamilelik geçirdin kolayca toparlanacaksın Emin’im.
Kızlar oğlum 2 gündür çok fena kusuyor emiyo 15 dk falan memeyi bırakınca 1 bardak kadar hepsini kusuyo sebebi ne olabilir ☹
Üşüttü mü acaba? Devam ederse bir doktora sor bence canım.
Çok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyo
Aynı benimki. İşte yalancı emziği tutsa böyke olmaz.şapşik bebişler. Emseler dert emmeseler dert. Bir ortaları yok ayarsızlar

Evet ben bile gaz sancısı çekince dayanamıyorum küçücük bebislerimiz nasıl dayansın

Teşekkür ederim canım bende sağlık ocağına danisayim en iyisi Çok güzel emiyordu bebeğim nazarami geldi artık anlamıyorum 1 ayda iki kilo aldı . Bir aydan sonra böyle çekiyorum emiyor ama akşam saatinde başlıyor biberon aramaya ve o saatlerde emmiyor ve abartmıyorum resmen açlıktan karnı sırtına yapışıyor ama inatçı kızım ısrarla emmiyor kaşıkla ve bardakla içmekten nefret ediyor ağzından çıkınca ağlıyor dün saatlerce ağladı annem denemek için biberonun ucunu ağzına degdirir değdirmeden tuttu ve hırçınca emdi besbelli biberon istiyor

emdikten sonra bebegi hemen yatiriyor musun yada kucagindayken midesine baski yapacak sekilde tutuyor musun? bizimki de cok emiyo arada mama da veriyorum. emdikten sonra yatirmiyorum hemen yoksa kusuyorlar.
Canım emiyo memeyi bırakır bırakmaz saniyesinde kusuyo

Burnuna baktın mı tıkalı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…