Bende verdim baya iyi işer yarıyoBenim bı arkadaşım kullandığını söyledi gazdan dolayı mecbur kalmış o da bitkisel zararsız dedi
Canım bunun yerine kimyon çayını öneririm bir çay bardagi kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon atıp bir döküm kaynat bunu her yemekten sonra iç sütündeki gazı alacak sutundende bebeğe geçecek eğer bebeğin şuan çok sanciliysa bir tatlı kasigida şeker at içine iki üç çay kaşığı ver biraz gaz mesajıyla inşallah bebeğin hemen gazını çıkartacak inan çok faydası oluyor benim bebeğimde aşırı gazlı bi bebek denemediğim hicbirsey kalmadı çok şükür bu ise yaradı inanılmaz rahatlıyor bebeğim bu arada zararı yok doktor tavsiyesiyle uyguladimKızlaer uykusuzluktan ölüyorum artık ya sürekli ıkınıyor kakasını bazen iiyi bazen zorlanarak yapıyo gazınıda o şekilde napacağımı şaşırdım artık bu gece oturdum ağladım hiç uyumadı nerdeyse bu çayı öneriyolar bebeğe içiriliyomuş aranızda kullanan var mı iyi geceleğini düşünüyorum faydası yada zararı olur mu
Teşekkürler canım buda fayda etti şükür zorda kalırsam denerimCanım bunun yerine kimyon çayını öneririm bir çay bardagi kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon atıp bir döküm kaynat bunu her yemekten sonra iç sütündeki gazı alacak sutundende bebeğe geçecek eğer bebeğin şuan çok sanciliysa bir tatlı kasigida şeker at içine iki üç çay kaşığı ver biraz gaz mesajıyla inşallah bebeğin hemen gazını çıkartacak inan çok faydası oluyor benim bebeğimde aşırı gazlı bi bebek denemediğim hicbirsey kalmadı çok şükür bu ise yaradı inanılmaz rahatlıyor bebeğim bu arada zararı yok doktor tavsiyesiyle uyguladim
doktora danismalisin canim.Kızlar oğlum 2 gündür çok fena kusuyor emiyo 15 dk falan memeyi bırakınca 1 bardak kadar hepsini kusuyo sebebi ne olabilir ☹
Çok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyodoktora danismalisin canim.
bu karisimdan bende yaptim i. saracoglu tarifiymis youtube dan izledim. bebegin uyanmasini bekliyorum verecegim.bizimki de xok gazli geceleri surekli uyaniyo ikinmaktan kipkirmizi oluyo uyaninca da emmek istiyor. ins ise yarar bizimkinde de rahatlar valla bebek ıkındıkça ben uzuluyorum.Canım bunun yerine kimyon çayını öneririm bir çay bardagi kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon atıp bir döküm kaynat bunu her yemekten sonra iç sütündeki gazı alacak sutundende bebeğe geçecek eğer bebeğin şuan çok sanciliysa bir tatlı kasigida şeker at içine iki üç çay kaşığı ver biraz gaz mesajıyla inşallah bebeğin hemen gazını çıkartacak inan çok faydası oluyor benim bebeğimde aşırı gazlı bi bebek denemediğim hicbirsey kalmadı çok şükür bu ise yaradı inanılmaz rahatlıyor bebeğim bu arada zararı yok doktor tavsiyesiyle uyguladim
Çocuğu soydum sadece bezle tartıldık yazik elimde oyuncak olduBezi dolu değilse 30gram. Yine bezi dolu değil ve üstünde kıyafet varsa 100gram sadece bez ve bodyle 50gram çık canım. Doktorum öğretti evde kendin de bakarsın dedi
ben dogum yaptigimda bebek memeyi kavrayamiyordi meme ucu olmadigi icin avent kelebek göğüs ucu aldirdi hemsire, onunla cok rahat emmeye basladi.Bebek alissin diye hemşire enjektörle bebegin agzi memedeyken sekerli serum damlatmisti memenin uzerine. tatli serumun tadini alan bebek istahli emmeye baslamisti.Merhaba kızlar benim bebis sanırım meme reddi yapıyor bi kaç gündür artık psikolojikmen çok yıprandım çocuk resmen beni istemiyor annemde usluyken benim kucağıma gelir gelmez ağlıyor beni tutmuyor emziği havada yakalıyor başlarda emerken boğuluyor acı çekiyor gibi ağlıyordu aynı zamanda memeyide bırakmıyordu bende ağrısı var diye aventin biboronuyla besledim doktora götürdüm hiçbir problemi yok gaz olabilir dediler gazını çıkartıp emzirmeye çalışıyorum bu seferde emmek istemiyor şuan ne emzik ne biberon vermiyorum inşallah bırakmaz silikon göğüs ucu önerdiler sizce kullanmalimiyim alışana kadar
emdikten sonra bebegi hemen yatiriyor musun yada kucagindayken midesine baski yapacak sekilde tutuyor musun? bizimki de cok emiyo arada mama da veriyorum. emdikten sonra yatirmiyorum hemen yoksa kusuyorlar.Çok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyo
Canım Cidden yorucu bir süreç olmuş. Bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun. Sezeryan ağrı ve gaz sancısının en iyi ilacı hareket. Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk atlatırsın. Karnındaki gaz neredeyse 1 hafta sürüyor. Sancılı olması bir kaç güne geçer. Benim bu ikinci sezeryanda gaz ve tuvalete çıkma durumum çok kolay oldu ama ilkte ben de öyle zorlandım. Ancak ayağa kalkman önemli canım. Hareketli bir hamilelik geçirdin kolayca toparlanacaksın Emin’im.guzel hanimlar, ben geldiiimkusura bakmayin yogunluktan ziyade halsizlik ve ellerdeki damar yollari igneleri yuzunden telefonu cok alamadim elime:) tebrikleriniz icin cook tesekkur ederim, hepiniz dualarimdaydiniz!
e biliyosunuz ben uzun uzun yaziyorum hepuzun suren bi maceraydi dogumum, buyruun firindan yeni cikti!
dogumum enteresan, uzun suren, yorucu ve korkutan bi hikaye. henuz dogum yapmamis arkadaslar okumasinlar etkileneceklerse, sevmedim ben dogum isini hic.
özet; evvelsigün yani pazartesi suni sanci icin yatisim yapildi erkenden. 16.00 da baslayan ve 8 saat suren ASIRI agir sanci, her iki dk da asagi yukari ve 1 dk süren ve ebelerin topluca bana acimalarini saglayan turden bi sanci. sebebi; suyum geldi 14.00 gibi, kendim tam anlayamamistim yani soylemistim ve uzerine suni sancinin ikinci porsiyonunu verince bunlar bana, siddeti tavan yapti. hem kendi suyumun gelmesiyle baslayan sanciya disardan suni sanci eklendi. literally nst tavandaydi yani en siddetli sanci orani. ardindan ebeleri epidural ile sanci agrimi duzenlemeye ikna edebildim gece 1 de (saat 16da SIDDETLI sancim baslamisti yani 8 saat o sanciyi cektim canimdan can cikararak).
oraya gelene kadar denenmedik agri kesici birakmadilar. asiri cok halusinasyonlar gordum (2 dk lik arada???) gozumu acip esime halusinasyonlarimla alakali sorular sorup sanciyla kivranmaya basliyodum yine. iyiki adam aklini oynatmadi
neyseee mutlu son epiduraldan sonra sabah normal dogum demek isterdim (ebelerin tahmini oyleydi acilmam o anda 2 cm)..ve epiduralden sonra bi saat uyuduk uyumadik rahatca ki nst aparati delirdi alarm verdi. bebegimin kalbi once cok dusuk sonra ise cok yuksek carpmaya basladi.
iki ebe, panikle uyandirilan bir doktor, onu da asinca sorun evden cagirilan ‘yuksek doktor’ anlatamayacagim kadar cok sey deneyip (hem fiziksel, bebisin basindan kan almaya calisma, asagida patlamamis bi kisim suyu patlatma, farkli ilaclar), kalp atislari duzene girmeyince ‘yuksek doktor’ sezeryana karar verdi. formuller imzalama, corap giydirme hepsi ayni anda oldu..
aglaya aglaya hoooop sezeryana girdim. sabah 5:22 de bebisimin ilk aglayisi, ve yanak yanaga temasimiz ♥ esimde bende hungur hungur agliyoruz tabi..15/20 dk sonra esimle gitti bebegimiz. yesin annesi merakli gozlerle etrafi izledi ♥
odaya alindigimda baktim ki bebegim ten tene temas halinde esimle, yatmislar bi seksenomur boyu o goruntulerini unutmam herhalde..
simdi mi? agrim cok. gazi olan kizlar, ay hic okumadim o mesajlarinizi tam olarak. dikis sancisi yanisira karnimda bi ton hava var, ne yapiyoduk o havayi nasil aliyoduk, osurma dan baska? surup veriyolar ama yetmiyo.
ayriyetten minigimi sadece yeni dogdugunda emzirmistim. gun boyu uyudu dun. gece emzirme seruvenimiz basladi. simdilik guzel gidiyo sanki insallah daim kalir ♥ ah bide hareketi rahat edebilsem..hastanede aile odasi tutabildik sukur. annem kaldi bu gece ♥ Dun ameliyattan 15 saat sonra ayaga kaldirip yuruttuler 8 adim, mahvoldum. biraz once yine zorla ayaga kaldirdilar ama yurumedik (yuruyemedim).
agrilar muazzam berbat. Allah beterinden korusun ama bu dikis acisi gaz filan...buyuk eziyet. korktugumla sinandim:)) sukur buna da.
Allah hepimizin herkesin yardimcisi olsun, dualarima o sancilar esnasinda sizi ozellikle ekledim.
Üşüttü mü acaba? Devam ederse bir doktora sor bence canım.Kızlar oğlum 2 gündür çok fena kusuyor emiyo 15 dk falan memeyi bırakınca 1 bardak kadar hepsini kusuyo sebebi ne olabilir ☹
Aynı benimki. İşte yalancı emziği tutsa böyke olmaz.şapşik bebişler. Emseler dert emmeseler dert. Bir ortaları yok ayarsızlarÇok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyo
Evet ben bile gaz sancısı çekince dayanamıyorum küçücük bebislerimiz nasıl dayansınbu karisimdan bende yaptim i. saracoglu tarifiymis youtube dan izledim. bebegin uyanmasini bekliyorum verecegim.bizimki de xok gazli geceleri surekli uyaniyo ikinmaktan kipkirmizi oluyo uyaninca da emmek istiyor. ins ise yarar bizimkinde de rahatlar valla bebek ıkındıkça ben uzuluyorum.
Ameliyat sonrasi vermisti canimNeyin var canım nasıl oldun ilaçları ne için vermişti
Teşekkür ederim canım bende sağlık ocağına danisayim en iyisi Çok güzel emiyordu bebeğim nazarami geldi artık anlamıyorum 1 ayda iki kilo aldı . Bir aydan sonra böyle çekiyorum emiyor ama akşam saatinde başlıyor biberon aramaya ve o saatlerde emmiyor ve abartmıyorum resmen açlıktan karnı sırtına yapışıyor ama inatçı kızım ısrarla emmiyor kaşıkla ve bardakla içmekten nefret ediyor ağzından çıkınca ağlıyor dün saatlerce ağladı annem denemek için biberonun ucunu ağzına degdirir değdirmeden tuttu ve hırçınca emdi besbelli biberon istiyorben dogum yaptigimda bebek memeyi kavrayamiyordi meme ucu olmadigi icin avent kelebek göğüs ucu aldirdi hemsire, onunla cok rahat emmeye basladi.Bebek alissin diye hemşire enjektörle bebegin agzi memedeyken sekerli serum damlatmisti memenin uzerine. tatli serumun tadini alan bebek istahli emmeye baslamisti.
bi de saglik ocaklari bebegin anne sutu almasi icin cabaliyor bilgilendiriyor, bana emziremezsen gel demislerdi son care saglik ocagindan yardim isteyebilirsin.
Canım emiyo memeyi bırakır bırakmaz saniyesinde kusuyoemdikten sonra bebegi hemen yatiriyor musun yada kucagindayken midesine baski yapacak sekilde tutuyor musun? bizimki de cok emiyo arada mama da veriyorum. emdikten sonra yatirmiyorum hemen yoksa kusuyorlar.
Burnuna baktın mı tıkalı olabılırMerhaba kızlar benim bebis sanırım meme reddi yapıyor bi kaç gündür artık psikolojikmen çok yıprandım çocuk resmen beni istemiyor annemde usluyken benim kucağıma gelir gelmez ağlıyor beni tutmuyor emziği havada yakalıyor başlarda emerken boğuluyor acı çekiyor gibi ağlıyordu aynı zamanda memeyide bırakmıyordu bende ağrısı var diye aventin biboronuyla besledim doktora götürdüm hiçbir problemi yok gaz olabilir dediler gazını çıkartıp emzirmeye çalışıyorum bu seferde emmek istemiyor şuan ne emzik ne biberon vermiyorum inşallah bırakmaz silikon göğüs ucu önerdiler sizce kullanmalimiyim alışana kadar
Ikı gune olması lazımKızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?