2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar oğlum 2 gündür çok fena kusuyor emiyo 15 dk falan memeyi bırakınca 1 bardak kadar hepsini kusuyo sebebi ne olabilir ☹
Yenidoğan reflüsü bebeklerin %60ında oluyor. Bizde öyleydik ilaç kullanıyoruz. Doktora git bence beslenme sıkıntısı oluyor kilo alamıyor bebek

Çok fazla emiyo mama içiyo sürekli meme ağzında çok içtiğinden olabilir mi canım 7 24 meme mama ver yok demiyo
cnm az birsey cikarsa fazla yediginden olabilir derdim. ama 1 bardak kadar fazla miktar. reflusu olabilir.
kusma sekli nasil bilemiyorum ama misal fiskirarak kusuyorsa muhtemelen usutmustur dr gormeli. belki sorun yoktur ama rahat etmek icin bir danis derim.

Evet doktora gittim ben mastit olmusum allahtan durum cok vahim degil emzir ve sag dedi oglumun tsh i kanda yuksek cikti canim cok sıkıldı takip etcez dedi pazartesi tekrar bakilcak
ikinize de gecmis olsun cnm. insallah bebeginjn tsh i normale doner canim.

eğitimdeki hemşire eğer yenidoğanken biberon verirseniz bir daha memeyi istemez o yüzden kaşık ya da şırıngayla berin mecbur kalınca demişti. Ben de o yüzden çantama biberon koymadım ve henüz biberon almadım. Yanıma almalı mıyım hala kararsızım.

canim zor ama gecici bir donem. oyle dusun. ben de bugun cok yorgunum uykusuzluktan. evde de diger cocugum olunca gunduz de yatip uyuyamiyrm. gececek diye umut ediyrm.
sut icin rezene cayi ic cnm. bir de yogurda yulaf katip tuket.
almayin. hastane de siringa ile veriyorlar gerekince.

Çok sağol canım, mutlaka denicem❤

Kizlar atesim cikiyor benim 38 falan oluyor baska bir yerim agirmiyor sadece atesim var ve itiraf ediyorum doktorun verdigi ilaclari dogru duzgun kullanmadim doktoruma da diyemiyorum pof acile gitsem ne yaparlar
Antibiyotiği de mi kullanmadın. Akıntın var mı peki. Vajinal enfeksiyonun olabilir. Ateş yapar. Doğum sonrası sık rastlanır ph ‘ı bozulduğu için.

Kontrolden geldik minnagim 13. Gununde toplam dogum kilosunun 500 gr ustune cikmis doktor ne yediriyonuz buna dedi dedim memekolig isitme testini gectik kan verdik tiroidler icin

Maşallah canım ne güzel

elaide canım geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah acılar geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor kuzum kısa zamanda merak etme.

bizde dun hem teste girdik hemde ikinci topuk kani verdik bizimde 1 hafta da 300 grm almis 1 hafta sonra 15 gunluk kontrolu var masllah ama benim ki ikinci testen de gecemdi ne yazikki
Peki ne olucak şimdi. Araştırmaya sevk oluşturdular mı. Benimki de ilk testten geçemedi diye araştırmaya sevk ettiler. Araştırma da ikinci yapılmadığı için kabul etmedi. Ordan oraya git telefonlar et vs derken sinirim zıpladı. Duruyor hala. 2ay dolmadan yapılmalıymış 3.sü
Hiç bir sese tepkisi yok şuan

Bizimki kasiktanda bardaktanda siringadanda nefret ediyor emmek istiyor ağzından çıkmadın istiyor bence hiç koyma pişmanım biberonla tanistirdığım için

Geçmiş olsun canım bbebisini sağlıkla büyüt ❤❤❤

Gözünaydın sağlıkla büyüt Bebişini inşaallh❤

Son düzenleme:
Benım bebegımın burnu tıkalı almıyor korkuyor nefessız kalırım dıye daha dık pozızyonda emzır cunku bu ara basımız dertte bıtmeyen burun tıkanıklıgıyla
Aynen ya cocugun
Benım bebegımın burnu tıkalı almıyor korkuyor nefessız kalırım dıye daha dık pozızyonda emzır cunku bu ara basımız dertte bıtmeyen burun tıkanıklıgıyla
Aynen dik emzirmeye çalışıyorum ayakta emziriyorum şekilden sekile sokuyor beni cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…