2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kuzum biximkisini univ hastahanesine sefk ettiler dogarken kulaginda sivi var dediler eyvallah dedik ikincisin biri gecti oteki gecmedi doktor muhtelemen sivi intihap vardir bir bakilsin dedi cunku allah korudun isitme kaybi olunca ikiside gecmiyormus

Pompa, humana çay, su ve bol uyku

Kizlar bu gaz icin anasonlu rezeneli çay nasil yapılıyor ben kaçırdım eşimi aktara göndericem ne almali
[/QUOT
Kizlar bu gaz icin anasonlu rezeneli çay nasil yapılıyor ben kaçırdım eşimi aktara göndericem ne almali
Anason rezene hepsinden az az koy canim kaynasin cok az suz icine yarim cay kasigi kimyon kat karistir hem kendin ic bikac cay kasigida cayi bebege ver gece ozellikle bizimki mosmor oluyody simdi iyi geldi

Doğum sonrası saç dökülmesi için doktor bana microbone diye takviye hap verdi kızlar belki işinize yarar sizinde

Hayırlısı ile yavruna kavuştun ya canım benim. Gerisi geçecektir. Çooook geçmiş olsun. Lohusalar dünyasına sen de geçiş yaptın

Geçmiş olsun canım.bi yandan da gözün aydın tabi atlatmışsin bı şekilde şükür inşallah bundan sonrası senin için kolay geçer unutturur yaşadıklarını sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun..

ben sagdigim sütü biberona koyup da verdim 3 boy biberon aldim üçünü de kullandim mamayi da biberonla verdim. buna ragmen memeyi cok seviyor hatta memede uyuyor cogu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…