Kızlar sazeryen yaram iltihap mı kaptı acaba? Yarın dikişlerim alınacaktı (evet hala bildiğin diken hastaneler var) bugün dikişlerimde ağrı hissediyordum, az önce aynayla baktım, normal gözüküyor ama küçük bir kısım açılır gibi ve hafif bi akıntı var şeffaf renkli. Aşırı moralim bozuldu şu an. Bir daha devlette doğurursam Allah da beni bildiği gibi yapsın. Bu başına gelen var mı, nasıl tedavi ediyorlar?
Bende devlette sezeryan oldum ama yapıştırma yaptılar. İki gün önce benimde sarı sıvı geliyordu ameliyat yerimden. Antibiyotik kullanıyorum ve pansuman yapıyorum. Geçti iki gündür gelmiyor o sıvı da. Sana da antibiyotik verirler muhtemelen.
Benim bi ara hiç sütüm yoktu eşim hamburger almış getirdi yedim ve o gün sütüm oldu inanır mısın. Ama öncesinde ben fark etmeden stres yapmışım daha doğrusu çevrem yaptırmış. Kendimi mutlu hissedince sütümde geldi. Söylediklerinin hepsini yapıyorum. Sadece sagmayi az yapıyorum. Artacağına bende inanıyorum. Sağol canım desteğin için :)
Benim bi ara hiç sütüm yoktu eşim hamburger almış getirdi yedim ve o gün sütüm oldu inanır mısın. Ama öncesinde ben fark etmeden stres yapmışım daha doğrusu çevrem yaptırmış. Kendimi mutlu hissedince sütümde geldi. Söylediklerinin hepsini yapıyorum. Sadece sagmayi az yapıyorum. Artacağına bende inanıyorum. Sağol canım desteğin için :)
cnm az birsey cikarsa fazla yediginden olabilir derdim. ama 1 bardak kadar fazla miktar. reflusu olabilir.
kusma sekli nasil bilemiyorum ama misal fiskirarak kusuyorsa muhtemelen usutmustur dr gormeli. belki sorun yoktur ama rahat etmek icin bir danis derim.
Dogum gunun kutlu olsun canim qilenle sevdiklerinle gecirecegin nice guzel yılların olsun. hic unutmayan adam smdi mi unutacak hic sanmam. Benm de c. Tesi gunu dogum gunum beklemedeyim bakalim
Bende devlette sezeryan oldum ama yapıştırma yaptılar. İki gün önce benimde sarı sıvı geliyordu ameliyat yerimden. Antibiyotik kullanıyorum ve pansuman yapıyorum. Geçti iki gündür gelmiyor o sıvı da. Sana da antibiyotik verirler muhtemelen.
Doktorum bugün gördü, hiçbir şey yok gayet normal, güzel kapanmış, hiçbir şey yapma dedi. Ben anlamadım, bence hiç de güzel kapanmadı yani. Birine daha göstereceğim olmazsa. Sana da çok geçmiş olsun