2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende devlette sezeryan oldum ama yapıştırma yaptılar. İki gün önce benimde sarı sıvı geliyordu ameliyat yerimden. Antibiyotik kullanıyorum ve pansuman yapıyorum. Geçti iki gündür gelmiyor o sıvı da. Sana da antibiyotik verirler muhtemelen.

Stres yapma asla. bol su ic. bebeginle bol bol koklas. gogsune yatir op sev ask yasa ve emzirip. sağ. inege baglicaksin emin ol
Benim bi ara hiç sütüm yoktu eşim hamburger almış getirdi yedim ve o gün sütüm oldu inanır mısın. Ama öncesinde ben fark etmeden stres yapmışım daha doğrusu çevrem yaptırmış. Kendimi mutlu hissedince sütümde geldi. Söylediklerinin hepsini yapıyorum. Sadece sagmayi az yapıyorum. Artacağına bende inanıyorum. Sağol canım desteğin için :)

Kızlar bebeklerin kimlikleri kaç güne geldi? 2haftaönce bayram bitimi perşembe günü başvurmuştuk ama gelen giden yok henüz
2 ya da 3 güne geldi canım
Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldu eşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Sağlıklı mutlu ve sevdiklerinle birlikte nice yaşların olsun

Kesınlıkle ya be kadar dogru bence bu devırde lohusa evınde yanlız kalsın bı tane yardımcısı olsun kolu komsu akraba düşman sankı

Fışkırarak dolu dolu kusuyo canım ya ağzının yanından öyle az bişey akma gibi değil baya kusuyo

Bugün doğum günüm ama tek kutlayan banka ve kk oldu eşim hiç unutmaz ama akşam unutmuş olarak gelirse lohusa halimle ne yaparım bilemiyorum
Dogum gunun kutlu olsun canim qilenle sevdiklerinle gecirecegin nice guzel yılların olsun. hic unutmayan adam smdi mi unutacak hic sanmam. Benm de c. Tesi gunu dogum gunum beklemedeyim bakalim

Doktorum bugün gördü, hiçbir şey yok gayet normal, güzel kapanmış, hiçbir şey yapma dedi. Ben anlamadım, bence hiç de güzel kapanmadı yani. Birine daha göstereceğim olmazsa. Sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…