- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Naisl uykulari biraz daha duzene girdimi en azijdan 1 saatten fazla uyuyomuBen normal ev süpürüyorum uyanmıyor
Benmkide çok az uyuyor 1 saat en fazla 1.5 saat ya zombi gbi dolanıyorumNaisl uykulari biraz daha duzene girdimi en azijdan 1 saatten fazla uyuyomubizimki yarim saati zor dolduruyo
Ya zaten ozellikle sezeryanda ameliyattan cikmissin kendunle mi ilgilenicen bebekle mi oylece kalakaliuosun meme isi surekli sagmaya calis sicak havlu koyabilirsin yetmedigi yerde mama takviyesi benim de cok azdi ilk bas zatenDigerlerini alintilayamadim yatelefonlari bile acmiyorum kimseye yazmiyorum, okurken alinti yapmamisim
Ben soguk kahve goturdum zaten, sezeryan planliydi. Duz yatamadim ki hichasta yataginin sirti hep dik yattim. Uykum cok az, eve cikana kadar istahim da yoktu, simdi de ahim sahim degil ben zaten az yerim.
Emzirirken uyuya kaliyorum dikkat etmezsem, cok riskli.
Meme isini de cozecegim, dun gece cok zorladi bizi. Emzigi vermiycez tekrar, yarim gun verdik sadece, resmen ondan supheleniyorum.
Ve evet analik yuklenmedi gorev insanligi yuklendi
Hayir bide uyku sutu arttirir diyolar uyuyamiyorumki uyuyacak vakit yok uykusuzluktan emzirmektrn bacaklarim belim agriyo hep... Suanda bile gozlerim kapaniyo yazarkenBenmkide çok az uyuyor 1 saat en fazla 1.5 saat ya zombi gbi dolanıyorum
E yuh yanii! Vallahi bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadın oluyor yine. Tövbe.dun yasadigim bir sacmaligi paylasmak istedim. ulkemizde kadinin degerini yine kadin dusurdugu icin.
teyzem bebegimi gormeye geldi. muhabbet soyle. B ben, T teyzem olsun...
T: kac gunluk simdj?
B: 29..
T: 39.cu gun kirklayacaksin (kirkinci gun yaptirilan bebek banyosu. banyo suyuna 40 sefer altin batirilir cikarilir. 40tane cakil tasi konur suyuna vs. Gelenek bizde. ogluma yapmadim yine yapmam)...
B: niye 39 da yapayim ki ertesi gun 40 olacak o zaman yaparim.
T: olmazzzz. biz bunlardan (esimi gosterdi) eksigiz. o yuzden 1 gun eksik gunde yikaniriz.
tabi benim feministligim tavan yapar ve teyzeme bir guzel kayarim.. bu nasil bir cahillik, nasil erkekleri ustun gormektir. bu tarz gorusleri bizim kusagimiz degistirmezse daha cokkkkkk kadin ezilir bu dunyada...
elim kolum tutmuyr resmen. bacaklar agriyr dedigin gibi yorgunluktan. uyuyalim sut olsunda nasil olacakmis o uykuHayir bide uyku sutu arttirir diyolar uyuyamiyorumki uyuyacak vakit yok uykusuzluktan emzirmektrn bacaklarim belim agriyo hep... Suanda bile gozlerim kapaniyo yazarken
cahillik en buyuk dusman. cahillikten kastim egitim icin okula gitmek degil. kendini gelistirmek. olani biteni bi dusunmek suzmek. akla mantiga uygun hale getirmek. ama nerdeeee.E yuh yanii! Vallahi bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadın oluyor yine. Tövbe.
Vallahi basim donuyo donuyo devamli dinlenebilsem kendime gelicem bi salim kafayla bakicam cocuga ama hak getireelim kolum tutmuyr resmen. bacaklar agriyr dedigin gibi yorgunluktan. uyuyalim sut olsunda nasil olacakmis o uyku
Malesef canım.. iste bizlere her anlamda çok iş düşüyor kız erkek farketmeksizin güzel insanlar yetiştirmek. Bu kötü ve ayrıştırıcı zihniyetler yavaş yavaş azalır inşallah.cahillik en buyuk dusman. cahillikten kastim egitim icin okula gitmek degil. kendini gelistirmek. olani biteni bi dusunmek suzmek. akla mantiga uygun hale getirmek. ama nerdeeee.
sorma. bi de abi var biz de. ohhh döne döne geziyrm.Vallahi basim donuyo donuyo devamli dinlenebilsem kendime gelicem bi salim kafayla bakicam cocuga ama hak getire
amin cnm. erkek annelerine cok iş dusuyor. dilerim duzelir artik birseyler.Malesef canım.. iste bizlere her anlamda çok iş düşüyor kız erkek farketmeksizin güzel insanlar yetiştirmek. Bu kötü ve ayrıştırıcı zihniyetler yavaş yavaş azalır inşallah.
cnm ben her gun dus aliyorum.Buarada kendinize bakabiliyor musunuz kızlar bu insta anaları her daim bakımlı oluyor küçücük bebeleriyle nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben 23 gündür pijamalarla yaşıyorum saçlarımda tepeden topuz. Hamilelikten dolayı aylardır beyimle kanka modu takılıyoruz zaten lohusalıkla asker arkadaşı gibi oldum iyice ahahahah
Duş bende hergün almaya çalışıyorum ama artık benimde pijamaları üstümden çıkarıp atmam lazım özüme dönmem lazım bu da insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor vallahi. Benim oğlan biraz zor bir bebek gündüz hiç uyumuyor sürekli kucağımda. İşim baya zor yani..cnm ben her gun dus aliyorum.
3.cu gunden beri hic pijama giymedim gece haric. 4-5 kere avm ye gittik. 1 kere sokaga ciktik. 1 sefer babanneye (esimim babannesi) 1 kere de ananeye gittik. 30 gunluguz.
ama 5.ci gunden beri surekli hastaneye gittigimiz ve kan sonucu beklemek zorunda oldugumuz icin yakin avm ye gittik.
dis bakimi da tamam.
ama makyaj saca fön vs yok. normal halim iste.
cnm alisma sureci var tabiki. ilk bebekte anne tecrubesizligi cok etkili oluyor. ben simdi birsey olunca, aaa bak boyle yapma o zaman psikolojin bozulmustu oglunda diyrm. hop cikiyorumDuş bende hergün almaya çalışıyorum ama artık benimde pijamaları üstümden çıkarıp atmam lazım özüme dönmem lazım bu da insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor vallahi. Benim oğlan biraz zor bir bebek gündüz hiç uyumuyor sürekli kucağımda. İşim baya zor yani..
Aynen cnm ya bende öyleyim ne zaman düzene gircek çok merak edyrmHayir bide uyku sutu arttirir diyolar uyuyamiyorumki uyuyacak vakit yok uykusuzluktan emzirmektrn bacaklarim belim agriyo hep... Suanda bile gozlerim kapaniyo yazarken
benim fikrim yok cnm. cunku oglum kolikti..99 gun oule gecti. sonra da surdu uykusuzluk. 18 aylikti gece saat basi kalkmaya devam ediyrdu. sanirim memeden kestikten sonra biraz duzelmisti ama gunduz uykusunu 1 yasinda birakmisti.Tecrübeli anneler yardim edin bu bebislerin uyku düzeni ne zman oturur acaba
Sende çok uğraşmışsın cnm ya bu seferki inşallah öyle olmaz annelik çok zormuş gerçektenbenim fikrim yok cnm. cunku oglum kolikti..99 gun oule gecti. sonra da surdu uykusuzluk. 18 aylikti gece saat basi kalkmaya devam ediyrdu. sanirim memeden kestikten sonra biraz duzelmisti ama gunduz uykusunu 1 yasinda birakmisti.
gece tutturabildim ama gunduz basarisizim yineYenidoğan 20dk birini 20dk birini içiyorsa bravo valla devam et böyle mutlaka canım. bizimki sarılıktan 5dkda uyuyakalıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?