2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya zaten ozellikle sezeryanda ameliyattan cikmissin kendunle mi ilgilenicen bebekle mi oylece kalakaliuosun meme isi surekli sagmaya calis sicak havlu koyabilirsin yetmedigi yerde mama takviyesi benim de cok azdi ilk bas zaten

E yuh yanii! Vallahi bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadın oluyor yine. Tövbe.

Hayir bide uyku sutu arttirir diyolar uyuyamiyorumki uyuyacak vakit yok uykusuzluktan emzirmektrn bacaklarim belim agriyo hep... Suanda bile gozlerim kapaniyo yazarken
elim kolum tutmuyr resmen. bacaklar agriyr dedigin gibi yorgunluktan. uyuyalim sut olsunda nasil olacakmis o uyku

E yuh yanii! Vallahi bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadın oluyor yine. Tövbe.
cahillik en buyuk dusman. cahillikten kastim egitim icin okula gitmek degil. kendini gelistirmek. olani biteni bi dusunmek suzmek. akla mantiga uygun hale getirmek. ama nerdeeee.

cahillik en buyuk dusman. cahillikten kastim egitim icin okula gitmek degil. kendini gelistirmek. olani biteni bi dusunmek suzmek. akla mantiga uygun hale getirmek. ama nerdeeee.
Malesef canım.. iste bizlere her anlamda çok iş düşüyor kız erkek farketmeksizin güzel insanlar yetiştirmek. Bu kötü ve ayrıştırıcı zihniyetler yavaş yavaş azalır inşallah.

Buarada kendinize bakabiliyor musunuz kızlar bu insta anaları her daim bakımlı oluyor küçücük bebeleriyle nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben 23 gündür pijamalarla yaşıyorum saçlarımda tepeden topuz. Hamilelikten dolayı aylardır beyimle kanka modu takılıyoruz zaten lohusalıkla asker arkadaşı gibi oldum iyice ahahahah

Vallahi basim donuyo donuyo devamli dinlenebilsem kendime gelicem bi salim kafayla bakicam cocuga ama hak getire
sorma. bi de abi var biz de. ohhh döne döne geziyrm. ..

Malesef canım.. iste bizlere her anlamda çok iş düşüyor kız erkek farketmeksizin güzel insanlar yetiştirmek. Bu kötü ve ayrıştırıcı zihniyetler yavaş yavaş azalır inşallah.
amin cnm. erkek annelerine cok iş dusuyor. dilerim duzelir artik birseyler.

cnm ben her gun dus aliyorum.
3.cu gunden beri hic pijama giymedim gece haric. 4-5 kere avm ye gittik. 1 kere sokaga ciktik. 1 sefer babanneye (esimim babannesi) 1 kere de ananeye gittik. 30 gunluguz.
ama 5.ci gunden beri surekli hastaneye gittigimiz ve kan sonucu beklemek zorunda oldugumuz icin yakin avm ye gittik.
dis bakimi da tamam.
ama makyaj saca fön vs yok. normal halim iste.

Duş bende hergün almaya çalışıyorum ama artık benimde pijamaları üstümden çıkarıp atmam lazım özüme dönmem lazım bu da insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor vallahi. Benim oğlan biraz zor bir bebek gündüz hiç uyumuyor sürekli kucağımda. İşim baya zor yani..

cnm alisma sureci var tabiki. ilk bebekte anne tecrubesizligi cok etkili oluyor. ben simdi birsey olunca, aaa bak boyle yapma o zaman psikolojin bozulmustu oglunda diyrm. hop cikiyorum

benim kiz hep kucakta gunduz. 10dk uyudugu bir ani yakalayip dusa giriyorum. sag olsun 5 yasindaki abi o sira yalniz birakmiyr kardesini

Tecrübeli anneler yardim edin bu bebislerin uyku düzeni ne zman oturur acaba
benim fikrim yok cnm. cunku oglum kolikti..99 gun oule gecti. sonra da surdu uykusuzluk. 18 aylikti gece saat basi kalkmaya devam ediyrdu. sanirim memeden kestikten sonra biraz duzelmisti ama gunduz uykusunu 1 yasinda birakmisti.

benim fikrim yok cnm. cunku oglum kolikti..99 gun oule gecti. sonra da surdu uykusuzluk. 18 aylikti gece saat basi kalkmaya devam ediyrdu. sanirim memeden kestikten sonra biraz duzelmisti ama gunduz uykusunu 1 yasinda birakmisti.
Sende çok uğraşmışsın cnm ya bu seferki inşallah öyle olmaz annelik çok zormuş gerçekten

Yenidoğan 20dk birini 20dk birini içiyorsa bravo valla devam et böyle mutlaka canım. bizimki sarılıktan 5dkda uyuyakalıyordu
gece tutturabildim ama gunduz basarisizim yine 10 dk max.

olsun buna da sukur icsin de sariliktan cok korktum sizlerin yazdigini okudukca. hastaneden bu sabah ciktik, her gün pencerenin onunde yatirdim hastanede bolca isik alsin dedi ebeler. evde de yine her gun bi pencere onune yatiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…