- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
ne kizcam yavruBelki kızacaksınız ama ben ilk yılki halini büyük oğlumda da hiç özlemedim. Şimdi de özleyeceğini zAnnetmiyorum. Bir yaştan sonrA dillendikçe tatlı geliyor bana.
oglumda lohusa depresyonunun dibini gormus biri olarak bu kez o tarafa bakmiyorumGrubumuzun en güzel motive eden insanı ♥
Uyumamak icin bir seyler izlemeyi dene ben oglumda big bang teori izlerdim 20 dk tam emzirme suresiDigerlerini alintilayamadim yatelefonlari bile acmiyorum kimseye yazmiyorum, okurken alinti yapmamisim
Ben soguk kahve goturdum zaten, sezeryan planliydi. Duz yatamadim ki hichasta yataginin sirti hep dik yattim. Uykum cok az, eve cikana kadar istahim da yoktu, simdi de ahim sahim degil ben zaten az yerim.
Emzirirken uyuya kaliyorum dikkat etmezsem, cok riskli.
Meme isini de cozecegim, dun gece cok zorladi bizi. Emzigi vermiycez tekrar, yarim gun verdik sadece, resmen ondan supheleniyorum.
Ve evet analik yuklenmedi gorev insanligi yuklendi
Uyumamak icin bir seyler izlemeyi dene ben oglumda big bang teori izlerdim 20 dk tam emzirme suresi
evhamli degilsin. normalsin. yeni annesin. tabiki aklina cok sey takilacak. arastirip ogreneceksin. ama google amcaya da cok guvenmemek lazim. kirli bilgi cok.Kızlar sadece ben mi bu kadar evhamlıyım? Normalde aşırı rahat bir insanımdır ama kendi kendimi yiyorum resmen. Google arama geçmişime bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2303436
Artık biraz salmak istiyorum.
evhamli degilsin. normalsin. yeni annesin. tabiki aklina cok sey takilacak. arastirip ogreneceksin. ama google amcaya da cok guvenmemek lazim. kirli bilgi cok.
Bana daha kimse gelmedibiktim bu bebek gormeye gelenlerden zaten mevlid yapicaz herkesi tek tek agirla hixmet et. cok tuhaf bi milletiz anlayis sifir.
Hahahaa esim eve geldiginde ooooh mis gibi kusmuk kokuyon derdi su anda sarp ve sen ayni kokuyorsunuz diyor. Bakim icin azcik beklememiz gerekiyor hayir yikaniyorum yine sut kokuyorunBuarada kendinize bakabiliyor musunuz kızlar bu insta anaları her daim bakımlı oluyor küçücük bebeleriyle nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben 23 gündür pijamalarla yaşıyorum saçlarımda tepeden topuz. Hamilelikten dolayı aylardır beyimle kanka modu takılıyoruz zaten lohusalıkla asker arkadaşı gibi oldum iyice ahahahah
Yemek yapmaliyim etraf cok kotu banyo temizlenmeli kafamda simdi onlarda oldukca iyce telasa girdim ama drdigin gbi bu kafayla olmaz surekli telas icinde... Kendime ska ska bakiyorum cocuga o kaldi bu kaldi seklinde rahatlayamadim.. daha olumlu olmaya calisicamcnm uzulme lutfen. uzulmek sadece ruhen seni yorar ve enerjin hizla tukenir. tek basina bakmaktan korkma sakin. yapabilirsim kendine inan ve guven. kucaginda mi uyuyor sadece. birak uyusun. emerken mi rahat sadece birak emsin. ikinizin rahat edecegi sekilde davran. o zaman enerjin biraz daha yeter. senin kucaginda mi uuyor o zaman sen de uyu oldugun yerde. dinlen. birak hersey kalsin. bir de ohhhh bugun de bebegime kendim baktim de ve mutlu ol.
Youtube dan aciyorum benOglum oyle uyurdu supurgebsac kurutma makinesi vs vs. Onemli olan ozellikle sac kurutmada bebegi yalniz birakmamak lazim allah korusun yangin falan cikar
birak herseyyyyy kalsin. sen insansin makine degil. kaldi ki lohusasin. yemek neden yapmak zorundaymissin. ikinci bir cocugun yok suan ona yapayim desen. kendin icinse ya hazir soyle (ekonomi zor dersen) olmadi kahvaltilik ye. aksam esin gelince ertesi gun icin yemek pisir misal.Yemek yapmaliyim etraf cok kotu banyo temizlenmeli kafamda simdi onlarda oldukca iyce telasa girdim ama drdigin gbi bu kafayla olmaz surekli telas icinde... Kendime ska ska bakiyorum cocuga o kaldi bu kaldi seklinde rahatlayamadim.. daha olumlu olmaya calisicam
ac olsa ya ortaligi yikar ya da uyandiramazsin cnm. sekeri duser...Kizlar bir soru soracagim bu oglan ac olsa aglar herhalde degil mi iki gundur memelerim iyice yumusak doydu mu doymadimi anlamiyorum emiyor yatip uyuyor sonra uyanip emiyor yine uyuyor
Mutlu yıllar canım benim eşiminde unuttuğu oluyor öyle demebugun dogum gunum kimse kutlamadi esim bile kendimi ne kadr degersiz his ediyorum bu kadr mi bosum
hakiki zeytinyagini tavada yakip sogut canim. pamukla sur.Arkadaşlar benim kiz fena pisik oldu mustela bi ise yaramadi desitin bir ise yaramadi ne yapacagim ben bu popoyu ne iyi gelirki geçmiyor bir türlü
Çok tatlısın yabirak herseyyyyy kalsin. sen insansin makine degil. kaldi ki lohusasin. yemek neden yapmak zorundaymissin. ikinci bir cocugun yok suan ona yapayim desen. kendin icinse ya hazir soyle (ekonomi zor dersen) olmadi kahvaltilik ye. aksam esin gelince ertesi gun icin yemek pisir misal.
ev isi miii. asil onu salla..ya kadin cagir ya esin evdeyken yapsin ya da o evdeyken sen yap.
suan senden ve bebeginden daha onemli hicbirsey yok. unutma cnm. gelmez bugunlerin geri. suan ikinizin birbirinize ihtiyaci var. gerisi bos.
biri aniden gelirde ev bu halde laf ederse diye dusunme. eger iyi biriyse gormez caktirmadan sana yardim eder. laf eden kotu biriyse de ogrenmem iyi olur, bir daha hayatinda yer vermezsin yine sansli cikarsin bu durumdan.
dedim ama yine diyrm. SUAN SADECE SEN VE BEBEGIN ONEMLISIN. BIRAK EV YIKILSIN PISLIKTEN HIC ONEMI YOK CANIM..
Sleepy kullanıyordum uni baby almis esim o yaptı kesin cok sertti zaten simdide molfix izotonik sulu almis ama pisik geçene kadar pamuk kullanacağımhakiki zeytinyagini tavada yakip sogut canim. pamukla sur.
bez ya da islal mendil degistirdin mi? sampuan ya da? onlardan kaynaklanmis olabilir.
Bizde 23. Gündeyiz ve bizimde gece uykularımız azalmaya başladı aslında.. daha iyiye gider diye umut ederken olanlara baakk Allah dayanma gücü versin hepimizeee canım :)En azindan gece uyuyomus ne guzel vallahi masallah keske bizimki de uyusa gece suan 27. Gundeyiz 20. Gune kadar gece uyuyodu senin bu yazdihin sekilde sonra gitgide azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?