2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Belki kızacaksınız ama ben ilk yılki halini büyük oğlumda da hiç özlemedim. Şimdi de özleyeceğini zAnnetmiyorum. Bir yaştan sonrA dillendikçe tatlı geliyor bana.
ne kizcam yavru ..
ben ozluyorum. hep keşke diyrm. ama zaman cokkkk hizla gecti gitti.
Grubumuzun en güzel motive eden insanı ♥
oglumda lohusa depresyonunun dibini gormus biri olarak bu kez o tarafa bakmiyorum ..
herkesi anliyorum burdaki. gercekten geciyor. unutuluyor.

Uyumamak icin bir seyler izlemeyi dene ben oglumda big bang teori izlerdim 20 dk tam emzirme suresi

evhamli degilsin. normalsin. yeni annesin. tabiki aklina cok sey takilacak. arastirip ogreneceksin. ama google amcaya da cok guvenmemek lazim. kirli bilgi cok.

Hahahaa esim eve geldiginde ooooh mis gibi kusmuk kokuyon derdi su anda sarp ve sen ayni kokuyorsunuz diyor. Bakim icin azcik beklememiz gerekiyor hayir yikaniyorum yine sut kokuyorun

Yemek yapmaliyim etraf cok kotu banyo temizlenmeli kafamda simdi onlarda oldukca iyce telasa girdim ama drdigin gbi bu kafayla olmaz surekli telas icinde... Kendime ska ska bakiyorum cocuga o kaldi bu kaldi seklinde rahatlayamadim.. daha olumlu olmaya calisicam

Kizlar bir soru soracagim bu oglan ac olsa aglar herhalde degil mi iki gundur memelerim iyice yumusak doydu mu doymadimi anlamiyorum emiyor yatip uyuyor sonra uyanip emiyor yine uyuyor

birak herseyyyyy kalsin. sen insansin makine degil. kaldi ki lohusasin. yemek neden yapmak zorundaymissin. ikinci bir cocugun yok suan ona yapayim desen. kendin icinse ya hazir soyle (ekonomi zor dersen) olmadi kahvaltilik ye. aksam esin gelince ertesi gun icin yemek pisir misal.
ev isi miii. asil onu salla..ya kadin cagir ya esin evdeyken yapsin ya da o evdeyken sen yap.
suan senden ve bebeginden daha onemli hicbirsey yok. unutma cnm. gelmez bugunlerin geri. suan ikinizin birbirinize ihtiyaci var. gerisi bos.
biri aniden gelirde ev bu halde laf ederse diye dusunme. eger iyi biriyse gormez caktirmadan sana yardim eder. laf eden kotu biriyse de ogrenmem iyi olur, bir daha hayatinda yer vermezsin yine sansli cikarsin bu durumdan.

dedim ama yine diyrm. SUAN SADECE SEN VE BEBEGIN ONEMLISIN. BIRAK EV YIKILSIN PISLIKTEN HIC ONEMI YOK CANIM..

Kizlar bir soru soracagim bu oglan ac olsa aglar herhalde degil mi iki gundur memelerim iyice yumusak doydu mu doymadimi anlamiyorum emiyor yatip uyuyor sonra uyanip emiyor yine uyuyor
ac olsa ya ortaligi yikar ya da uyandiramazsin cnm. sekeri duser...

bizim ikinci ya ondan memeler boyle sanirim. ben de doydu mu sutum mu azaldi vs diye korktum ama bakiyorum agzi sut dolu. acikinca da kalkiyr olmadi basiyor yaygarayi. yarin kontrol var bakalim ogrenmis olacagim yetiyr mu yetmiyr mu..

Arkadaşlar benim kiz fena pisik oldu mustela bi ise yaramadi desitin bir ise yaramadi ne yapacagim ben bu popoyu ne iyi gelirki geçmiyor bir türlü

Arkadaşlar benim kiz fena pisik oldu mustela bi ise yaramadi desitin bir ise yaramadi ne yapacagim ben bu popoyu ne iyi gelirki geçmiyor bir türlü
hakiki zeytinyagini tavada yakip sogut canim. pamukla sur.
bez ya da islal mendil degistirdin mi? sampuan ya da? onlardan kaynaklanmis olabilir.

Çok tatlısın ya iyi ki varsın

hakiki zeytinyagini tavada yakip sogut canim. pamukla sur.
bez ya da islal mendil degistirdin mi? sampuan ya da? onlardan kaynaklanmis olabilir.
Sleepy kullanıyordum uni baby almis esim o yaptı kesin cok sertti zaten simdide molfix izotonik sulu almis ama pisik geçene kadar pamuk kullanacağım zeytinyağı hic yok evde yarin sabah hemen alayim

En azindan gece uyuyomus ne guzel vallahi masallah keske bizimki de uyusa gece suan 27. Gundeyiz 20. Gune kadar gece uyuyodu senin bu yazdihin sekilde sonra gitgide azaldi
Bizde 23. Gündeyiz ve bizimde gece uykularımız azalmaya başladı aslında.. daha iyiye gider diye umut ederken olanlara baakk Allah dayanma gücü versin hepimizeee canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…