2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burnuna serum fizyolojik skiyoruz gebelde tikali oluyo dedihin gbi ve uykusunun arasinda uyaniyo sanciyla ossuruyo tekrar uykusu geliyo demekji sancidan uyuyamiyo... Su bagirsak sistemleri gelisseydi cok iyiydi...

Evet canim ben de lansinoh kullaniyorum o dedigim ilac dayabamicak gbi olursan coj yara olursa alirsin aklinda yine de bulunsun cidden pahali cunku

I ikuayko surekli yastik destekli oturmaya calis yanlardan ve sirtinin altina... gaz icinde yurumeden maalesef gecmiyo cikista kendini hala cok gazli hissedersen lavman yaptirmadan cikma... Benim hic basim agrimadi ama doktor agrima icin gunde 3 turk kahvesi demisti

Digerlerini alintilayamadim ya telefonlari bile acmiyorum kimseye yazmiyorum, okurken alinti yapmamisim
Ben soguk kahve goturdum zaten, sezeryan planliydi. Duz yatamadim ki hic hasta yataginin sirti hep dik yattim. Uykum cok az, eve cikana kadar istahim da yoktu, simdi de ahim sahim degil ben zaten az yerim.
Emzirirken uyuya kaliyorum dikkat etmezsem, cok riskli.
Meme isini de cozecegim, dun gece cok zorladi bizi. Emzigi vermiycez tekrar, yarim gun verdik sadece, resmen ondan supheleniyorum.

Ve evet analik yuklenmedi gorev insanligi yuklendi

Ya kizlar gunler oyke bi hizla geciyoki sanki gunleri yiyorum hizli hizli bi telase bi hengame agustosun basindaniydij sonundamiydik diye dusunurken bi baktim eylulun biri olmus farkinda bile degilim... Sanki bi yarisin icindeyiz
Banada geçmiyor gibi geliyor hamileyken bir hafta daha bitti aa bugun cuma mı olmuş diyordum şuan zaman geçmiyor bana

Normal canım bıraz kotu kokacak korkma bı on gunde oyle olur sonra beyaz ben 30. Gunde krem akıntıyı gordum sankı hıc gelmeyecek sanıyordum
Benim 1haftadan sonra sarı-krem rengine döndü. Suni sancı doğum sonrası kanamayıda azaltıyormuş. Ama dediğin gibi kokuyor yani. Akıntı mı kokuyor içimmi anlamadım

Kızlar doğumdan sonra saç boyayan var mı? Organik boya mı kullandınız normal mi

dun yasadigim bir sacmaligi paylasmak istedim. ulkemizde kadinin degerini yine kadin dusurdugu icin.
teyzem bebegimi gormeye geldi. muhabbet soyle. B ben, T teyzem olsun...
T: kac gunluk simdj?
B: 29..

T: 39.cu gun kirklayacaksin (kirkinci gun yaptirilan bebek banyosu. banyo suyuna 40 sefer altin batirilir cikarilir. 40tane cakil tasi konur suyuna vs. Gelenek bizde. ogluma yapmadim yine yapmam)...
B: niye 39 da yapayim ki ertesi gun 40 olacak o zaman yaparim.

T: olmazzzz. biz bunlardan (esimi gosterdi) eksigiz. o yuzden 1 gun eksik gunde yikaniriz.

tabi benim feministligim tavan yapar ve teyzeme bir guzel kayarim .. bu nasil bir cahillik, nasil erkekleri ustun gormektir. bu tarz gorusleri bizim kusagimiz degistirmezse daha cokkkkkk kadin ezilir bu dunyada...

Ah kıyamam bide pişik sorunu olur bizmde oldu pişik benimki alttan çok rahat çıkarıyor ama ağızdan çıkaramıyor oda rahat vermiyor cnm

öylemi oluyormuş benimde ilk dogum da ful suni sanci ile yapmıştım azdı kanamam şimdi hala çok geliyo
Benim ilk dogumumda suni sancı ile oldu 40 gün de kanamam oldu, 41. Gün kesildi. İkinci doğumda da suni sancı aldım 20. Günde falan kesildi kanama ama ara ara geldiği oluyor az az. Koku dikislerden kaynaklanıyor. Dikişler eriyince koku da gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…