2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuru dut kaynatıp içmeyi dene,sanki bana fayda etti. Bende mamayı gece veriyorum artık azalttım. Hatta kendisi almamaya başladı az içiyor . Şimdi bunu dedim ya bugün mama delisi olur
Karadut un surubunu ben lohusa serbeti olarak ikram ediyorum ziyaret edenlere. kendim mi icsem yoksa rezene cayi iciyorum gunde iki bardak, bolca su icmeye calisiyorum. sutum Allaha sukur simdilik sorunsuz. tek sorun memeyi agiza tam verebilmek, epey bi terletiyo beni

Emzirme 45 dakks suruyo devamli emiyo sutum geliyo mu diye kontrol ediyorum bastiriyorum baya akiyo... Neyse gazi cikuyo yatiriyorum yarim saat anca yatiyo

Alıntı yapamadim kizlar emmesi güzel aslinda ama işte doyurucu değil sanırım.. 18 günlük olduk bugün sanirim yağlı kısmı tam gelmiyor göğüsten. Aç bırakmayın en az 2 saatte bir emzirin mazallah biz 6 gun yattik sarılıktan siz yatmayin

Gaz ağrısına en çok hangi damla iyi geliyor kızlar ya
Biogaia sanırım onu denedik bir işe yaramadı şimdi metsil kullanıyorum 2dir gazını yapıyor rahatça ama kabız olmuş taş gibi yaptı ufak ufak bugun doktora gideceğiz. En azından fitil falan verip rahatlatırlar çocuğu ıkınmaktan morarıyor

Bebek sadece aç olduğu için meme aramıyor canım. Doyduğundan eminsen emzik vereceksin başka türlü durmaz. Ben emziriyorum doyduğundan kesin eminim ama gazı olduğu için ıkınıp meme arıyor sürekli o anlarda emzik veriyorum çünkü amacı emip doymak değil. Bunlara dikkat et istersen. Yarım saat memede kalıp aktif emen bebek doyar yani emin ol. Kilo alımını kontrol et devamlı. Baktın az alıyor doktorla görüşüp mama verebilirsin tekrar

İlk günler hepimize oldu canım sür yeterli gelmeyince mama vermek gerekiyor. İlk birkaç günlükken senğ emdikten sonra 30cc bir haftalıkken 45-60cc ama önce seni emsin sonra mama ver

Benimde oldu canım emzir sakın vazgeçme. Göğüs kalkanı kullan kıyagete sürtene sürttükçe ucu daha çok acıyor ve yapışıyor ucu. Birde nemli tutmalısın kuruyunca daha çok çatlıyor

Sari duttan yaptım ben annem lohusa şerbeti de iciriyor bana bizimki de memeyi tam kavrayamiyor silikon uc kullaniyorum

bu arada 20 dk yi doldurmak onemli, biz su an 5 gunluguz. orasini burasini kurcaliyorum baktim daldi kaldirip sirtina azcik vurup tekrar akrobatiklik yapip hemen veriyorum ayni memeyi yine. olmuyosada olmuyo canim cokta kendini zorlama ama.
Yenidoğan 20dk birini 20dk birini içiyorsa bravo valla devam et böyle mutlaka canım. bizimki sarılıktan 5dkda uyuyakalıyordu

Garmastan Pomat diye bi merhem var cok pahali ama kesin cozum eger cok yara olduysa

Benimde oldu canım emzir sakın vazgeçme. Göğüs kalkanı kullan kıyagete sürtene sürttükçe ucu daha çok acıyor ve yapışıyor ucu. Birde nemli tutmalısın kuruyunca daha çok çatlıyor
evet ayva çekirdeğinin jelini sürmüştüm yapışmış daha kötü oldu şimdi lansinoh bide silikon göğüs ucu aldırdım kullancam
Garmastan Pomat diye bi merhem var cok pahali ama kesin cozum eger cok yara olduysa
Lansinoh aldı sabah eşim inşallah faydasını görürüm olmazsa onuda denerim

Ya kizlar gunler oyke bi hizla geciyoki sanki gunleri yiyorum hizli hizli bi telase bi hengame agustosun basindaniydij sonundamiydik diye dusunurken bi baktim eylulun biri olmus farkinda bile degilim... Sanki bi yarisin icindeyiz
Aynısı banada oluyo doğumdn sonrası çabuk geçmeye başladı

Emzirme 45 dakks suruyo devamli emiyo sutum geliyo mu diye kontrol ediyorum bastiriyorum baya akiyo... Neyse gazi cikuyo yatiriyorum yarim saat anca yatiyo
Gaz sancısı uyutmuyor canım meme de durma ıstegı olusuyor cunku sancısını oyle bastırıyor. Bırde burnuna dıkkat edık tıkalı ıse uyumuyor. Cok yerdede sındırım sorunu oluyor onu sındırmek ondan aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…