Karadut un surubunu ben lohusa serbeti olarak ikram ediyorum ziyaret edenlere. kendim mi icsem yoksaKuru dut kaynatıp içmeyi dene,sanki bana fayda etti. Bende mamayı gece veriyorum artık azalttım. Hatta kendisi almamaya başladı az içiyor . Şimdi bunu dedim ya bugün mama delisi olur
Emzirme 45 dakks suruyo devamli emiyo sutum geliyo mu diye kontrol ediyorum bastiriyorum baya akiyo... Neyse gazi cikuyo yatiriyorum yarim saat anca yatiyoKizlar sanırım sütum doyurmuyorçocuk emiyor güzelce ama uykusu en fazla yarim saat, uyanınca yine aranıyor. Günde 2 en fazla 3 kez mama veriyordum o da sarılığı atlatması içindi. Şimdi verdikten sonra mışıl mışıl uyuyor. Ben ne yapacağım, her seyi yemeye çalışıyorum. Göğsümu sıkınca süt de geliyor çekiyor baya da,ama doymuyor onu anladim. Acaba yağlı kısmı mı gelmiyor bi çözüm
Biogaia sanırım onu denedik bir işe yaramadı şimdi metsil kullanıyorum 2dir gazını yapıyor rahatça ama kabız olmuş taş gibi yaptı ufak ufak bugun doktora gideceğiz. En azından fitil falan verip rahatlatırlar çocuğu ıkınmaktan morarıyorGaz ağrısına en çok hangi damla iyi geliyor kızlar ya
Bebek sadece aç olduğu için meme aramıyor canım. Doyduğundan eminsen emzik vereceksin başka türlü durmaz. Ben emziriyorum doyduğundan kesin eminim ama gazı olduğu için ıkınıp meme arıyor sürekli o anlarda emzik veriyorum çünkü amacı emip doymak değil. Bunlara dikkat et istersen. Yarım saat memede kalıp aktif emen bebek doyar yani emin ol. Kilo alımını kontrol et devamlı. Baktın az alıyor doktorla görüşüp mama verebilirsin tekrarKizlar sanırım sütum doyurmuyorçocuk emiyor güzelce ama uykusu en fazla yarim saat, uyanınca yine aranıyor. Günde 2 en fazla 3 kez mama veriyordum o da sarılığı atlatması içindi. Şimdi verdikten sonra mışıl mışıl uyuyor. Ben ne yapacağım, her seyi yemeye çalışıyorum. Göğsümu sıkınca süt de geliyor çekiyor baya da,ama doymuyor onu anladim. Acaba yağlı kısmı mı gelmiyor bi çözüm
İlk günler hepimize oldu canım sür yeterli gelmeyince mama vermek gerekiyor. İlk birkaç günlükken senğ emdikten sonra 30cc bir haftalıkken 45-60cc ama önce seni emsin sonra mama verPersembe oglen dogdu cumartesi gece
Dogdugundan beri meme düşkünü, emmesi yüklü geldi. Agzinda ve meme ucunda beyaz sut gormuslugum var yani en azından bir ara bisiler aktigini kesin biliyorum. Bugun oglen emzik verdik. Dun emzirirken aglayinca krem arti kapak basladik. Ya meme ucu hassasiyeti ya bu son iki cumle, bir sekilde memeyi birakiyor bu gece. Hastaneyi aradik ebeler cay kasigina sagip verin dedi memeden bisi gelmiyor. Manuel pompa da bisi cekemedi. Eczaneden mama aldi beyim, baby goat 0-1ay 90cc*6-7 yaziyor 30cc yaptim hepsini vermedik. Ardindan yine meme verdim memede uyuya kaldi. Simdi 1-1.30 saat sonra uyandirip emzirmek hedefim.
Bir de sezeryan olanlar, nasil uyudunuz? Rahat yatis pozisyonu bulamadim. Hasta yataginda dik konumda ok ama yer altimdan kayiyormus vs gibi oluyordu, 3 gundur cok az uyudum. Evde de yol bulamadim. Tavsiyeniz ne uyku icin?
Benimde oldu canım emzir sakın vazgeçme. Göğüs kalkanı kullan kıyagete sürtene sürttükçe ucu daha çok acıyor ve yapışıyor ucu. Birde nemli tutmalısın kuruyunca daha çok çatlıyorGöğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicemdiye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
aynı bende de oyle canim tm o zamn12 günlüğüm, bazı gün neredeyse hiç gelmezken bazı gün daha yoğun geliyor.
Adet sancısı değil de iki gündür 5 saniye felan süren Doğum sancısının hafif hali gibi ağrılar yaşıyorum,
Sari duttan yaptım benKaradut un surubunu ben lohusa serbeti olarak ikram ediyorum ziyaret edenlere. kendim mi icsem yoksarezene cayi iciyorum gunde iki bardak, bolca su icmeye calisiyorum. sutum Allaha sukur simdilik sorunsuz. tek sorun memeyi agiza tam verebilmek, epey bi terletiyo beni
Yenidoğan 20dk birini 20dk birini içiyorsa bravo valla devam et böyle mutlaka canım. bizimki sarılıktan 5dkda uyuyakalıyordubu arada 20 dk yi doldurmak onemli, biz su an 5 gunluguz. orasini burasini kurcaliyorum baktim daldi kaldirip sirtina azcik vurup tekrar akrobatiklik yapip hemen veriyorum ayni memeyi yine. olmuyosada olmuyo canim cokta kendini zorlama ama.
Garmastan Pomat diye bi merhem var cok pahali ama kesin cozum eger cok yara olduysaGöğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicemdiye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
Kanamam daha yeni kahverengiye dondu 27. Gundeyiz canimaynı bende de oyle canim tm o zamn
26.gün az geliyor kanama agrım yok Ama ilk 15 gün az az ağrı oldu Kanama hep azdiarkadaşlar çok afedersiniz
kanamaniz nasıl devam ediyo 15 20 gunluk olanlar
benimbazen siddetli geliyor ve adet ağrısı gibi agrim oluyor sizlerede oluyormu
evet ayva çekirdeğinin jelini sürmüştüm yapışmış daha kötü oldu şimdi lansinoh bide silikon göğüs ucu aldırdım kullancamBenimde oldu canım emzir sakın vazgeçme. Göğüs kalkanı kullan kıyagete sürtene sürttükçe ucu daha çok acıyor ve yapışıyor ucu. Birde nemli tutmalısın kuruyunca daha çok çatlıyor
Lansinoh aldı sabah eşim inşallah faydasını görürüm olmazsa onuda denerimGarmastan Pomat diye bi merhem var cok pahali ama kesin cozum eger cok yara olduysa
Aynısı banada oluyo doğumdn sonrası çabuk geçmeye başladıYa kizlar gunler oyke bi hizla geciyoki sanki gunleri yiyorum hizli hizli bi telase bi hengame agustosun basindaniydij sonundamiydik diye dusunurken bi baktim eylulun biri olmus farkinda bile degilim... Sanki bi yarisin icindeyiz
Gaz sancısı uyutmuyor canım meme de durma ıstegı olusuyor cunku sancısını oyle bastırıyor. Bırde burnuna dıkkat edık tıkalı ıse uyumuyor. Cok yerdede sındırım sorunu oluyor onu sındırmek ondan aglıyorEmzirme 45 dakks suruyo devamli emiyo sutum geliyo mu diye kontrol ediyorum bastiriyorum baya akiyo... Neyse gazi cikuyo yatiriyorum yarim saat anca yatiyo
Normal canım bıraz kotu kokacak korkma bı on gunde oyle olur sonra beyaz ben 30. Gunde krem akıntıyı gordum sankı hıc gelmeyecek sanıyordumKanamam daha yeni kahverengiye dondu 27. Gundeyiz canim
Oğlumda kurtarıcıydı..pişik olunca kalın tabaka halinde sürüp altını biraz açık bırakırdık..kısa sürede geçirirdi..geçmiş olsun canımKizlar mor desitin kullanan memnun olan var mi minnosum ishal gibi cok pisik olmuş
b3nim de bi gun adet gibi bi gun hic yok biteydi hayırlısı ileKanamam daha yeni kahverengiye dondu 27. Gundeyiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?