2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaşlar çok afedersiniz
kanamaniz nasıl devam ediyo 15 20 gunluk olanlar
benimbazen siddetli geliyor ve adet ağrısı gibi agrim oluyor sizlerede oluyormu
Canım 25. Günümüz bugün 20. Günden beri neredeyse hiç gelmiyor ama o ilk bir hafta aşırı şekilde geldi.

Doğru söylüyorsun canım tecrübesizliğimizde var tabi kriz yönetimini yaparken zorlanabiliyoruz.
Oyy maşallah o abiyeee ♥♥

Gece uykusu nasil canim

Gece uykusu nasil canim
Değişiyor canım ama genelde gece 1 gibi uyuyor 4 gibi acıkarak uyanıyor emziriyorum altını değiştirme derken 5 gibi tekrar uyuyor sonra sabah 7 de uyanıyor tekrar ve bir daha doğru düzgün uyumuyor. 10 dakika falan kısa kısa uykuları oluyor. Umarım yakın zamanda düzene gireriz. Meme de emerken uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor napıcamı şaşırdım valla.

En azindan gece uyuyomus ne guzel vallahi masallah keske bizimki de uyusa gece suan 27. Gundeyiz 20. Gune kadar gece uyuyodu senin bu yazdihin sekilde sonra gitgide azaldi

daha uykulari huylaru cok degisecek anneler... uzmeyin kendjnizj. korkutmayin. inanin coklkk cabuk bitiyor bugunleri. sonra inanin cok ozleyeceksiniz bu şapşik tipli gunlerini. tadini cikarin.
Ya benin derdim vucudumda ona bakacak hal kalmiyo bu duruma cok uzuluyorum bu ara tek bakiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama gucumu bulamiyorum uykusuzluktan keske daha enerjik olabilsem

Ya benin derdim vucudumda ona bakacak hal kalmiyo bu duruma cok uzuluyorum bu ara tek bakiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama gucumu bulamiyorum uykusuzluktan keske daha enerjik olabilsem
cnm uzulme lutfen. uzulmek sadece ruhen seni yorar ve enerjin hizla tukenir. tek basina bakmaktan korkma sakin. yapabilirsim kendine inan ve guven. kucaginda mi uyuyor sadece. birak uyusun. emerken mi rahat sadece birak emsin. ikinizin rahat edecegi sekilde davran. o zaman enerjin biraz daha yeter. senin kucaginda mi uuyor o zaman sen de uyu oldugun yerde. dinlen. birak hersey kalsin. bir de ohhhh bugun de bebegime kendim baktim de ve mutlu ol.

daha uykulari huylaru cok degisecek anneler... uzmeyin kendjnizj. korkutmayin. inanin coklkk cabuk bitiyor bugunleri. sonra inanin cok ozleyeceksiniz bu şapşik tipli gunlerini. tadini cikarin.
Belki kızacaksınız ama ben ilk yılki halini büyük oğlumda da hiç özlemedim. Şimdi de özleyeceğini zAnnetmiyorum. Bir yaştan sonrA dillendikçe tatlı geliyor bana.

Kaç günlük bebeğim maşallah ya gece uyuyomus bide uyuduktan snra gaz çıkarmadandı yatiriyon ben emzir gaz çıkar altını al snra tekrar uyusun diye ugrasyrm bütün gece kısır döngü yani

Inşallah en kısa zamanda düzene girer cnm yardim edenin yokmu hic

Grubumuzun en güzel motive eden insanı

biktim bu bebek gormeye gelenlerden zaten mevlid yapicaz herkesi tek tek agirla hixmet et. cok tuhaf bi milletiz anlayis sifir.
Düşüncesiz insan çok cnm en yakınından en uzağına bide yanında kalanlar sana bakmaktan çok laf sokarlarsa hepten piskolojsi bozuluyor insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…