Canım 25. Günümüz bugün 20. Günden beri neredeyse hiç gelmiyor ama o ilk bir hafta aşırı şekilde geldi.arkadaşlar çok afedersiniz
kanamaniz nasıl devam ediyo 15 20 gunluk olanlar
benimbazen siddetli geliyor ve adet ağrısı gibi agrim oluyor sizlerede oluyormu
Sağlıklı mutlu ve sevdiklerinle nice mutlu yılların olsunbugun dogum gunum kimse kutlamadi esim bile kendimi ne kadr degersiz his ediyorum bu kadr mi bosum
Doğru söylüyorsun canım tecrübesizliğimizde var tabi kriz yönetimini yaparken zorlanabiliyoruz.cnm alisma sureci var tabiki. ilk bebekte anne tecrubesizligi cok etkili oluyor. ben simdi birsey olunca, aaa bak boyle yapma o zaman psikolojin bozulmustu oglunda diyrm. hop cikiyorum
benim kiz hep kucakta gunduz. 10dk uyudugu bir ani yakalayip dusa giriyorum. sag olsun 5 yasindaki abi o sira yalniz birakmiyr kardesini
Gece uykusu nasil canimDuş bende hergün almaya çalışıyorum ama artık benimde pijamaları üstümden çıkarıp atmam lazım özüme dönmem lazım bu da insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor vallahi. Benim oğlan biraz zor bir bebek gündüz hiç uyumuyor sürekli kucağımda. İşim baya zor yani..
Masallah ne guzelUyku düzenini soran arkadaşlar olmuş benimki 1 yaşında benimle yatıp benimle kalkıyordu. Gündüz de 2/3 saat uykusu vardı. Gece geç yatıyordu sadece
aminnnn cok amin ❤❤❤...Sende çok uğraşmışsın cnm ya bu seferki inşallah öyle olmaz annelik çok zormuş gerçekten
mutlu yillar canim. cocuklarinla cokkkkk guzel bir omrun olsun ❤bugun dogum gunum kimse kutlamadi esim bile kendimi ne kadr degersiz his ediyorum bu kadr mi bosum
Değişiyor canım ama genelde gece 1 gibi uyuyor 4 gibi acıkarak uyanıyor emziriyorum altını değiştirme derken 5 gibi tekrar uyuyor sonra sabah 7 de uyanıyor tekrar ve bir daha doğru düzgün uyumuyor. 10 dakika falan kısa kısa uykuları oluyor. Umarım yakın zamanda düzene gireriz. Meme de emerken uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor napıcamı şaşırdım valla.Gece uykusu nasil canim
En azindan gece uyuyomus ne guzel vallahi masallah keske bizimki de uyusa gece suan 27. Gundeyiz 20. Gune kadar gece uyuyodu senin bu yazdihin sekilde sonra gitgide azaldiDeğişiyor canım ama genelde gece 1 gibi uyuyor 4 gibi acıkarak uyanıyor emziriyorum altını değiştirme derken 5 gibi tekrar uyuyor sonra sabah 7 de uyanıyor tekrar ve bir daha doğru düzgün uyumuyor. 10 dakika falan kısa kısa uykuları oluyor. Umarım yakın zamanda düzene gireriz. Meme de emerken uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor napıcamı şaşırdım valla.
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah ♥bugun dogum gunum kimse kutlamadi esim bile kendimi ne kadr degersiz his ediyorum bu kadr mi bosum
Ya benin derdim vucudumda ona bakacak hal kalmiyo bu duruma cok uzuluyorum bu ara tek bakiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama gucumu bulamiyorum uykusuzluktan keske daha enerjik olabilsemdaha uykulari huylaru cok degisecek anneler... uzmeyin kendjnizj. korkutmayin. inanin coklkk cabuk bitiyor bugunleri. sonra inanin cok ozleyeceksiniz bu şapşik tipli gunlerini. tadini cikarin.
cnm uzulme lutfen. uzulmek sadece ruhen seni yorar ve enerjin hizla tukenir. tek basina bakmaktan korkma sakin. yapabilirsim kendine inan ve guven. kucaginda mi uyuyor sadece. birak uyusun. emerken mi rahat sadece birak emsin. ikinizin rahat edecegi sekilde davran. o zaman enerjin biraz daha yeter. senin kucaginda mi uuyor o zaman sen de uyu oldugun yerde. dinlen. birak hersey kalsin. bir de ohhhh bugun de bebegime kendim baktim de ve mutlu ol.Ya benin derdim vucudumda ona bakacak hal kalmiyo bu duruma cok uzuluyorum bu ara tek bakiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama gucumu bulamiyorum uykusuzluktan keske daha enerjik olabilsem
Belki kızacaksınız ama ben ilk yılki halini büyük oğlumda da hiç özlemedim. Şimdi de özleyeceğini zAnnetmiyorum. Bir yaştan sonrA dillendikçe tatlı geliyor bana.daha uykulari huylaru cok degisecek anneler... uzmeyin kendjnizj. korkutmayin. inanin coklkk cabuk bitiyor bugunleri. sonra inanin cok ozleyeceksiniz bu şapşik tipli gunlerini. tadini cikarin.
Kaç günlük bebeğim maşallah ya gece uyuyomus bide uyuduktan snra gaz çıkarmadandı yatiriyon ben emzir gaz çıkar altını al snra tekrar uyusun diye ugrasyrm bütün gece kısır döngü yaniDeğişiyor canım ama genelde gece 1 gibi uyuyor 4 gibi acıkarak uyanıyor emziriyorum altını değiştirme derken 5 gibi tekrar uyuyor sonra sabah 7 de uyanıyor tekrar ve bir daha doğru düzgün uyumuyor. 10 dakika falan kısa kısa uykuları oluyor. Umarım yakın zamanda düzene gireriz. Meme de emerken uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor napıcamı şaşırdım valla.
Inşallah en kısa zamanda düzene girer cnm yardim edenin yokmu hicYa benin derdim vucudumda ona bakacak hal kalmiyo bu duruma cok uzuluyorum bu ara tek bakiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama gucumu bulamiyorum uykusuzluktan keske daha enerjik olabilsem
cnm uzulme lutfen. uzulmek sadece ruhen seni yorar ve enerjin hizla tukenir. tek basina bakmaktan korkma sakin. yapabilirsim kendine inan ve guven. kucaginda mi uyuyor sadece. birak uyusun. emerken mi rahat sadece birak emsin. ikinizin rahat edecegi sekilde davran. o zaman enerjin biraz daha yeter. senin kucaginda mi uuyor o zaman sen de uyu oldugun yerde. dinlen. birak hersey kalsin. bir de ohhhh bugun de bebegime kendim baktim de ve mutlu ol.
Oglum oyle uyurdu supurgebsac kurutma makinesi vs vs. Onemli olan ozellikle sac kurutmada bebegi yalniz birakmamak lazim allah korusun yangin falan cikarUyurken supurge sesi acan var mi benden baska bebegegece onla uyutabiliuorum daha dogrusu uyutmaya calisiyorum
Düşüncesiz insan çok cnm en yakınından en uzağına bide yanında kalanlar sana bakmaktan çok laf sokarlarsa hepten piskolojsi bozuluyor insaninbiktim bu bebek gormeye gelenlerden zaten mevlid yapicaz herkesi tek tek agirla hixmet et. cok tuhaf bi milletiz anlayis sifir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?