Üni baby bizde de pişik yaptı değiştirdik hemen geçmeye başladıSleepy kullanıyordum uni baby almis esim o yaptı kesin cok sertti zaten simdide molfix izotonik sulu almis ama pisik geçene kadar pamuk kullanacağımzeytinyağı hic yok evde yarin sabah hemen alayim
koku ondan mi oluyir ay Allahım bitmeyen çile kadınlıkBenim ilk dogumumda suni sancı ile oldu 40 gün de kanamam oldu, 41. Gün kesildi. İkinci doğumda da suni sancı aldım 20. Günde falan kesildi kanama ama ara ara geldiği oluyor az az. Koku dikislerden kaynaklanıyor. Dikişler eriyince koku da gidiyor.
oglunun aşırı hareketleri oluyormu canim ben olabildiğince tek başına bırakamıyorum. kizim bazen üstüne falan abaniyo bebegin yada çok sıkıyor korkuyorum o yuzdencnm alisma sureci var tabiki. ilk bebekte anne tecrubesizligi cok etkili oluyor. ben simdi birsey olunca, aaa bak boyle yapma o zaman psikolojin bozulmustu oglunda diyrm. hop cikiyorum
benim kiz hep kucakta gunduz. 10dk uyudugu bir ani yakalayip dusa giriyorum. sag olsun 5 yasindaki abi o sira yalniz birakmiyr kardesini
canim bm 17 gun oldu hala bi gun asiri bi gun az geliyoCanım 25. Günümüz bugün 20. Günden beri neredeyse hiç gelmiyor ama o ilk bir hafta aşırı şekilde geldi.
Kaç günlük bebeğim maşallah ya gece uyuyomus bide uyuduktan snra gaz çıkarmadandı yatiriyon ben emzir gaz çıkar altını al snra tekrar uyusun diye ugrasyrm bütün gece kısır döngü yani
sudocremArkadaşlar benim kiz fena pisik oldu mustela bi ise yaramadi desitin bir ise yaramadi ne yapacagim ben bu popoyu ne iyi gelirki geçmiyor bir türlü
Ayy sormaa buram buram süt kokuyoruz bide doğru ahahah ahh ana olmakk ahhh.Hahahaa esim eve geldiginde ooooh mis gibi kusmuk kokuyon derdi su anda sarp ve sen ayni kokuyorsunuz diyor. Bakim icin azcik beklememiz gerekiyor hayir yikaniyorum yine sut kokuyorun
Oda yok evde hemen sipariş vereyimsudocrem
canim onu dene vide
En son ne zaman banyo yapmıştım acaba hala gidipkas bıyık aldırıp sac boyatacağımBuarada kendinize bakabiliyor musunuz kızlar bu insta anaları her daim bakımlı oluyor küçücük bebeleriyle nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben 23 gündür pijamalarla yaşıyorum saçlarımda tepeden topuz. Hamilelikten dolayı aylardır beyimle kanka modu takılıyoruz zaten lohusalıkla asker arkadaşı gibi oldum iyice ahahahah
Aksi gibi emzik tutmuyor kusar gibi geri atiyorBebek sadece aç olduğu için meme aramıyor canım. Doyduğundan eminsen emzik vereceksin başka türlü durmaz. Ben emziriyorum doyduğundan kesin eminim ama gazı olduğu için ıkınıp meme arıyor sürekli o anlarda emzik veriyorum çünkü amacı emip doymak değil. Bunlara dikkat et istersen. Yarım saat memede kalıp aktif emen bebek doyar yani emin ol. Kilo alımını kontrol et devamlı. Baktın az alıyor doktorla görüşüp mama verebilirsin tekrar
❤❤❤❤. sizler de iyi ki varsiniz.Çok tatlısın ya ❤❤❤❤❤ iyi ki varsın
tuh... insallah cabuk toparlar.Sleepy kullanıyordum uni baby almis esim o yaptı kesin cok sertti zaten simdide molfix izotonik sulu almis ama pisik geçene kadar pamuk kullanacağımzeytinyağı hic yok evde yarin sabah hemen alayim
cok sukur biz de gic sotun yok cnm. baya koruyor kardesini. wc ye giderken mecbur birakiyrm. bazen de dus almak zorunda kaliyrm o zaman.oglunun aşırı hareketleri oluyormu canim ben olabildiğince tek başına bırakamıyorum. kizim bazen üstüne falan abaniyo bebegin yada çok sıkıyor korkuyorum o yuzden
cnm kanguru ya da sling varsa onla bagla kendine. en azindan wc ye gidersin.23 günlük olduk canım. Aslında çok değişkenlik gösteriyor. Başlarda iyi uyuyordu gece hatta emzirmek için uyandırmakla uğraşıyordum. Sonraları hiç uyumaz oldu bikaç gece sabaha kadar gözünü bile kırpmadı doktora götürdüm gaz dedi dayanacaksın dedi. Son 3-4 gündür gece 1 gibi uyuyor işte biraz rahatladım sayılır ama gündüzleri perişan haldeyim. Tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum yemek yemeyi unutuyorum. Yani demem o ki sabah 7den gece 1e kadar ruh gibi dolanıyorum evin içinde.
Buarada emzirmeden sonra gazını çıkarmaya çalışınca benim oğlan da uyanıyor ve uyutmakta zorlanıyorum. 3 gündür geceleri beyaz gürültü açıp dinletiyorum ve onun sayesinde uyuyor. Ama aynı beyaz gürültü gündüzleri işe yaramıyor. Delirmeceler yani.
batil degil de kulturel birsey cnm. gelenek yani biz de. istedigin kim varsa gidiyrsun evine. o da eger biliyrsa yumurta veriyor o kadar cocugu olsun diye. alnina un suruyor bereketli olsun diye. eh bir de harclik veriyor annesi yesin diyeKızlar bugün 40 günlük olduk kırk çıkarma diye bişey var mı nasıl oluyor batıl inanç mı siz nasıl yaptınız
cnm maydonoz ictim demissin. bildigimiz maydonoz mu?... eger oyleyse, maydonozun sut azaltma ozelligi var.Aksi gibi emzik tutmuyor kusar gibi geri atiyorbakalim duşta guzelce masaj yaptım, yemegin yanında baya bi maydonoz vs ictim. Simdi uyuyor bende hemen uyumaya çalışcam. Biraz da beden yorgunlugu var ben dogru dizgin uyuyamiyorum
Kaş bıyık demee doğuma girmeden önce aldırmıştım en son 1 ay olacaktı nerdeyse kamyoncu mahmut abiye dönmüştüm ahahah baktım kuaföre gidemiyorum ne zaman gidebilirim bilemiyorum aldım cımbızı elime oğlan uyurken hallettm dün. Ama benimde gidip saçlarımı kestirmem lazım bakalım kimbilir ne zamanaaaa.En son ne zaman banyo yapmıştım acaba hala gidipkas bıyık aldırıp sac boyatacağım
Yedim canim yanlış yazmisim. Yesillik yiyin diyor herkes maydonoz yiyorum bende 2 gündür de,zarari var demek süte öyle micnm maydonoz ictim demissin. bildigimiz maydonoz mu?... eger oyleyse, maydonozun sut azaltma ozelligi var.
maydonoz nane azaltiyo canim dereotu cogaltiyoAksi gibi emzik tutmuyor kusar gibi geri atiyorbakalim duşta guzelce masaj yaptım, yemegin yanında baya bi maydonoz vs ictim. Simdi uyuyor bende hemen uyumaya çalışcam. Biraz da beden yorgunlugu var ben dogru dizgin uyuyamiyorum
evet cnm. cok tuketme.Yedim canim yanlış yazmisim. Yesillik yiyin diyor herkes maydonoz yiyorum bende 2 gündür de,zarari var demek süte öyle mi
Benimki orjinalinde uyuyordu nasil bilmem ama sesi ayirt ediyorduYoutube dan aciyorum ben
Sudokrem iyi gelirArkadaşlar benim kiz fena pisik oldu mustela bi ise yaramadi desitin bir ise yaramadi ne yapacagim ben bu popoyu ne iyi gelirki geçmiyor bir türlü
Bence batil ama ben yapmistim anamla cene yaristiracak enerjim yoktuKızlar bugün 40 günlük olduk kırk çıkarma diye bişey var mı nasıl oluyor batıl inanç mı siz nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?