2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar oglum yine hasta oldu 2 yasina kadar hastalik bilmeyen oglum son 4 aydir hasta konusmasi artsin sosyallessin diye krese yolladim ama olmuyor boyle pes edecegim sanirim kresten almayi dusunuyorum yorulduk ailecek

Kız saat geç oldu kime gidiyim bu saattr sanırım yapmayacam bi zararı olur mu

Canim su yazdiklarini aralikli olarak okicam arada benim boyle bi yaziya ihtiyacim warmis... Sen belki farkinda degilsin ama bana cok iyi geldi yazdiklarij sagolasin

Kızlar bugün 40 günlük olduk kırk çıkarma diye bişey var mı nasıl oluyor batıl inanç mı siz nasıl yaptınız
Gezme dolasma oluyo yumurta toplaniyo bide batil kismi var odasinin koselerini kirklamak lohusaliktan cikti diye anne kirk banyosuna sokulur bebek kirklanir vs vs boyle seylerde var yapan yapiyo

Arkadaşlar spinal anestezi ile sezaryanim oldu bugün 4. Günüm. Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum ensemden başlayan ayakta olmak oturmak işkence yatınca geçiyor. Ağrı kesici etki etmiyor sürekli neskafe içiyorum bol su ama her gün daha kötüyüm. Bunu yaşayan var mi? Kaç gunde geçti? Bir tedavisi var mi? Sezaryan acim çok şükür azaldı ama bu tarif bile edemiycegim birsey

geçmeyen pisikte ev yapımı bez kullansanız super olur
ben ybb kullanıyorum gündüzleri kizimda pisik kalmadi çok sukur

Kızlar hayırlı geceler ben izin sürem bitince çalışıcam nasipse. 37. Haftaya kadar çalılabilir raporu almıştım. Sonrasında herhangi bşr rapor yada belge vermediler. Ama muhasebe istiyor bilgisi olan varmı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…