- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
cok sag ol vanimmm benimmm iyiki varsinizaminnnn cok amin ❤❤❤...
mutlu yillar canim. cocuklarinla cokkkkk guzel bir omrun olsun ❤
sag ol cancazimmm benimSağlıklı mutlu ve sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun
dogum yaptigin hastane, dogumdan sonra 2. raporu veriyor isbasi tarihinin yazili oldugu rapor bunu isyerine veriyosunKızlar hayırlı geceler ❤ ben izin sürem bitince çalışıcam nasipse. 37. Haftaya kadar çalılabilir raporu almıştım. Sonrasında herhangi bşr rapor yada belge vermediler. Ama muhasebe istiyor bilgisi olan varmı bu konuda?
Dogum raporunu vereceksin is yerine tatlimKızlar hayırlı gecelerben izin sürem bitince çalışıcam nasipse. 37. Haftaya kadar çalılabilir raporu almıştım. Sonrasında herhangi bşr rapor yada belge vermediler. Ama muhasebe istiyor bilgisi olan varmı bu konuda?
Ee verdim raporu yok bu değil diyorlar anlamadım bendeDogum raporunu vereceksin is yerine tatlim
37. Haftada çalışamaz raporu alıp onu da veriyosun onu mu kastediyor acabaEe verdim raporu yok bu değil diyorlar anlamadım bende
Heh işte bana öle bişi vermediler37. Haftada çalışamaz raporu alıp onu da veriyosun onu mu kastediyor acaba
BenArkadaşlar spinal anestezi ile sezaryanim oldu bugün 4. Günüm. Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum ensemden başlayan ayakta olmak oturmak işkence yatınca geçiyor. Ağrı kesici etki etmiyor sürekli neskafe içiyorum bol su ama her gün daha kötüyüm. Bunu yaşayan var mi? Kaç gunde geçti? Bir tedavisi var mi? Sezaryan acim çok şükür azaldı ama bu tarif bile edemiycegim birsey
doğum günün kutlu olsun inşallah canimcok
sag ol canim benim neyseki hatrladi supriz yapti unuttugumu sandin diyor:)
gecmis olsun. ilk 1 yil hastaliklari bitmez ne yazik ki cnm.Kizlar oglum yine hasta oldu 2 yasina kadar hastalik bilmeyen oglum son 4 aydir hasta konusmasi artsin sosyallessin diye krese yolladim ama olmuyor boyle pes edecegim sanirim kresten almayi dusunuyorum yorulduk ailecek
yok yavru. biz 40.ci gun ille yaomayiz. 40 bitti ya ondan sonra bir gun birine bir gun birine... ohhhh ne zaman kime istersen. toplar dururuzKız saat geç oldu kime gidiyim bu saattr sanırım yapmayacam bi zararı olur mu
gecmis olsun. mutlaka parol al cnm. atesle beklenmez ve dr.a basvur.Kızlar ateşim var 38 derece ishal oldum. Bebek emziriyırum. Napıcam
cok sevindim o zaman ❤...Canim su yazdiklarini aralikli olarak okicam arada benim boyle bi yaziya ihtiyacim warmis... Sen belki farkinda degilsin ama bana cok iyi geldi yazdiklarij sagolasin ❤
gecmis olsun. doktorunuza danisin mutlaka. bebeginizi gule gule buyutun.Arkadaşlar spinal anestezi ile sezaryanim oldu bugün 4. Günüm. Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum ensemden başlayan ayakta olmak oturmak işkence yatınca geçiyor. Ağrı kesici etki etmiyor sürekli neskafe içiyorum bol su ama her gün daha kötüyüm. Bunu yaşayan var mi? Kaç gunde geçti? Bir tedavisi var mi? Sezaryan acim çok şükür azaldı ama bu tarif bile edemiycegim birsey
gule gule buyutun.Kızlar bende doğurdum bugün 1 hafta oldu. Normal doğum yaptım ama çok zordu 20 saat sancı çektim. Oğluma kavuştum dikişlerim biraz zorluyor ama şükürler olsun
Bendoğumdan çok baş ağrısında zorlandım diyebilirim 1 hafta boyunca çok şiddetli baş ağrım oldu haplar ağrı kesici iğneler serumla hiç biri fayda etmedi psikolojim bozulacaktı çok zorlandım en sonunda doğum yaptıiğım doktoruma gittim sana özel bi karışım serum yaptıracam dedi onu yapalım rahatlayacağına inanıyorum dedi 1 gün boyunca serum taktılar ağrı kesici iğne vurdular rahatladım çok şükür buda geçirmeseydi beyin emarı isteyecekti doğumda narkozdan belden vurulan iğneden beyinde bişey oluşabiliyomuş
Ben memurum 657li yani. 32 haftalıkken çalışabilir raporu almıştım sgk sayfasından bir belge çıktısı vermiştim o gün personel şefine. Geçen gün 37 haftalık çalışamaz raporu almaya gittim hastanedeki sekreter zaten 37 hafta dolduktan sonra isteseniz de çalışma hakkınız olmadığı için yeniden belge düzenleyemiyorum 32. Haftada çalışabilir diye verdigimiz belgede zaten izin baslama tarihi yazıyor o yeterli dedi. Gerçekten de o tarih yazıyor. Yine de sıkıntı olmasın diye personel şefini arayıp bu söylenenleri aktardım tamam o zaman dedi. Sadece doğum yapınca doğum belgemi ve aktarilan-kalan izinlerimi gösteren bir belge veriliyormuş onu getirirsin dedi (bu arada 32de çalışabilir raporu alıp 37 dolmadan çalışamaz raporuna çevirecek gebeler belge götürmeli diye biliyorum)Kızlar hayırlı geceler ❤ ben izin sürem bitince çalışıcam nasipse. 37. Haftaya kadar çalılabilir raporu almıştım. Sonrasında herhangi bşr rapor yada belge vermediler. Ama muhasebe istiyor bilgisi olan varmı bu konuda?
32. Haftada aldığımı vermiştim zaten kağıt olarak. Başkada bşr belge yok. Bşrde doğum raporu var.Ben memurum 657li yani. 32 haftalıkken çalışabilir raporu almıştım sgk sayfasından bir belge çıktısı vermiştim o gün personel şefine. Geçen gün 37 haftalık çalışamaz raporu almaya gittim hastanedeki sekreter zaten 37 hafta dolduktan sonra isteseniz de çalışma hakkınız olmadığı için yeniden belge düzenleyemiyorum 32. Haftada çalışabilir diye verdigimiz belgede zaten izin baslama tarihi yazıyor o yeterli dedi. Gerçekten de o tarih yazıyor. Yine de sıkıntı olmasın diye personel şefini arayıp bu söylenenleri aktardım tamam o zaman dedi. Sadece doğum yapınca doğum belgemi ve aktarilan-kalan izinlerimi gösteren bir belge veriliyormuş onu getirirsin dedi (bu arada 32de çalışabilir raporu alıp 37 dolmadan çalışamaz raporuna çevirecek gebeler belge götürmeli diye biliyorum)
Dün saat 2 gibi nişanım geldi. Sancılarım var ama doktor 5dk dan aşağıya düşmeden gelme dedi. Dayanılmayacak sancılar değil diye gitmedim. Duş falan aldım bekliyorum hala evde.
hadi hayirlisi canim bol bol hareket et insallah hemn düzenlenir sancılarda yavruna kavusursun sağ salimDün saat 2 gibi nişanım geldi. Sancılarım var ama doktor 5dk dan aşağıya düşmeden gelme dedi. Dayanılmayacak sancılar değil diye gitmedim. Duş falan aldım bekliyorum hala evde.
Sağol canımhadi hayirlisi canim bol bol hareket et insallah hemn düzenlenir sancılarda yavruna kavusursun sağ salim
inslalh güzel bi doğum yaşarsın canim evdeki hareketler çok yormaz devam et insallahSağol canımValla uyudum uyandım ben evi turladım bacaklarımı aça aça yürüyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Bir yandan da okuyorum normal Doğum için enerji gerekli çok yormayın kendinizi dinlenin diyen de var. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?