2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İlk doğumumda yaşamıştım kabus gibi serum falan hiç bişey fayda etmemişti bol bol bitter çikolata ve sütsüz sade yoğun nescafe bir de bol su içerek 1 haftada atlatmıştım. Allah acil şifalar versin

Dün saat 2 gibi nişanım geldi. Sancılarım var ama doktor 5dk dan aşağıya düşmeden gelme dedi. Dayanılmayacak sancılar değil diye gitmedim. Duş falan aldım bekliyorum hala evde.
oy canim. saglikla kavus insallah. cok kolay bir dogum olsun insallahhhhh.. guzel haberini bekliyoruz. kendjnden haberdar et.

Heh işte bana öle bişi vermediler
Canım onu isteyince veriyorlar bn doktor kontrole geldiğinde sormuştum çalışıyor muydun dedi evet deyince burdan verirler o zaman şöyle cikarken dedi çıkış işlemleri yapılırken onuda aldık ne zaman ise başlı ağım yazıyor üstünde muhasebeci kayıt aliyo onu SGK da ona göre paranı yatırıyor. Doğum raporu değil yani istirahat raporu

hastanede eve hindistan yagi dedi. hatta ‘butter’ dedi. kremler filan hepsi hikaye git onu al dedi. eczanede satiliyormus burda. aklinda bulunsun?

haha hastanede bir iki kez fön cektim saclarima, ayni sekilde hafif bi makyajda yaptim. esime muhtac olarak zaten aslinda dahil olmasini istemedigim kadar özelime dahil ettim. yeri geldi adam dustan sonra kulodumu giydirip bez bile yerlestirdi. kari koca iliskimize onem veririm, son iki uc gundur yeniden biraz daha ilgilenmeye basladim. sarilmalar minik opmeler filan. bu halime alismasin, orjinal halimin hala biyerlerde var oldugunu hissetsin.

bugun dogum gunum kimse kutlamadi esim bile kendimi ne kadr degersiz his ediyorum bu kadr mi bosum
tatliiim dogum gunun kutlu olsun Allah evlarlarini sana bagislasin!

yavrum hala uyumadi kaç saatte emiyo
geceleri annelerini uyutmayi. sevmi yo benim kızlar son çare. ayakta saliyom uyusa bende uyuyum
ah kiyamam. bakalim simdilik uc saat uyuyup 1,5/2 saati uyanik geciriyoruz geceleri. bu eger duzeni olursa mutlu olurum acikcasi.

Allah bi an once kavustursun, gozum haberinde vallahi! Allah saglik sihhatle tek avazda kucagina almayi nasip etsin!

Günaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştum Yarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm

hastanede eve hindistan yagi dedi. hatta ‘butter’ dedi. kremler filan hepsi hikaye git onu al dedi. eczanede satiliyormus burda. aklinda bulunsun
Onuda denerim napcagimi şaşırdım zaten hepsinden deniyorum azar azar sütyen takıyorum pedle yumuşak kaliyo kaniyo kurusun diye takmıyorum tişörte yapışıyor ama silikon göğüs ucu aldım emzirirken acimi azaltıyor şükür sinemist57 söylemişti Allah razı olsun.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah.mutlu yıllar

biktim bu bebek gormeye gelenlerden zaten mevlid yapicaz herkesi tek tek agirla hixmet et. cok tuhaf bi milletiz anlayis sifir.
Allahtan kv bebek kucuk gelın hasta mevlud yapcaz dıye oyaladı bur aıle geldı sımdıye kadar mevludde toplu agırlıycaz mıllet kendıne eglence arıyor laf arıyor.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah canım Dogum günün kutlu olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

hem dogum gunun hem dogumun kutlu mutlu olsun cnm. 2 gun daha sıksaydinda dogum gunlerinizi ayni olsaudi .

Bez dayanmiyordu kızlar Prima dışında ondan daha uygun fiyatlı bez varmı güzel. Bizimki altını daha bağlarken bile yapıyor geve arka arkaya daha bağlamadan 4.bezi taktik birincisi pisti değiştirip altına yenisini koyduk kaka yaptı ,onu temizledik yenisini koyduk daha kapatmadan çiş yaptı performansı üst düzey

cok cok sag ol balim

Canım hayırlı olsun mutlu yolların olsun sevdiklerinle inşallah

ayni bebimki. cnm ben netten aliyrm. kargo dahil 92ligi 67tl. hepsiburadaya bak istersen. digerleriyle ayni fiyata geliyr o zaman birim fiyati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…