- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Allah Allah nedenki acabaCanım basın donerse dr gıt hemsıre dırek bana basın donuyır mu dıye sırdu demek kı onemlı
gözün aydin canim ne mutlu sizeGünaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştumYarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm
ben molfix kullaniyorum memnunum sizdirma falan yapmiyor, bizim bebede paso calisiyo alt degistirmeye korkuyom artik yeni bezi takmaya kalmadan işiyor kakasini yapiyor.Bez dayanmiyordukızlar Prima dışında ondan daha uygun fiyatlı bez varmı güzel. Bizimki altını daha bağlarken bile yapıyor geve arka arkaya daha bağlamadan 4.bezi taktik birincisi pisti değiştirip altına yenisini koyduk kaka yaptı ,onu temizledik yenisini koyduk daha kapatmadan çiş yaptı performansı üst düzey
bu mantıklı geldi ,ne kadar kullanacağımı bilmedigim için 92lik aldım ama 9gunluguz geriye 10tane bez kaldı.ayni bebimki. cnm ben netten aliyrm. kargo dahil 92ligi 67tl. hepsiburadaya bak istersen. digerleriyle ayni fiyata geliyr o zaman birim fiyati.
benim kv köyde daha gelmedi esimle idare etmeye calisiyoz ben bebegi alip yatak odasina gecmek zorunda kaliyorum bebegi emzirmek icin gelen misafirle de ilgilenemiyorum, hastaneden geldigim 2. gun komşular almislar ellerine meyve sularini gelmislerdi neyseki annemle görümcem evdeydi de onlar yardim etmisti.Allahtan kv bebek kucuk gelın hasta mevlud yapcaz dıye oyaladı bur aıle geldı sımdıye kadar mevludde toplu agırlıycaz mıllet kendıne eglence arıyor laf arıyor.
2saat uyurdu emer tekrar uyurdu 2gündür gazdan uyku falan kalmadı tabiNaisl uykulari biraz daha duzene girdimi en azijdan 1 saatten fazla uyuyomubizimki yarim saati zor dolduruyo
Bende dün boyattım organik boyayla kendime geldim resmenBugün 36. Günümüz ve saçımı boyattim normal boya ile.
Benım emmıyor bırde ya sarılık hala gecmedı. gazdan uyur uyanık duruyor emmıyorda burnuda tıkalı2saat uyurdu emer tekrar uyurdu 2gündür gazdan uyku falan kalmadı tabi
Ay kuzum benim burnuna serum fizyolojik yap canım nefesi açılsınBenım emmıyor bırde ya sarılık hala gecmedı. gazdan uyur uyanık duruyor emmıyorda burnuda tıkalı
Sleppy kullanıyorum çok memnunum canım. Bize 84lü paketi 1hafta gidiyor. 84lüsünü 44tlye alıyorumBez dayanmiyordukızlar Prima dışında ondan daha uygun fiyatlı bez varmı güzel. Bizimki altını daha bağlarken bile yapıyor geve arka arkaya daha bağlamadan 4.bezi taktik birincisi pisti değiştirip altına yenisini koyduk kaka yaptı ,onu temizledik yenisini koyduk daha kapatmadan çiş yaptı performansı üst düzey
vallahi 30 gunluguz biz hala 1 beden kullaniyrz cnm. sanirim 6.ci paketi siparis ettimbu mantıklı geldi ,ne kadar kullanacağımı bilmedigim için 92lik aldım ama 9gunluguz geriye 10tane bez kaldı.1beden bez ne kadar süre kullanılır sence ona göre sipariş vereyim
koku ondan mi oluyir ay Allahım bitmeyen çile kadınlık
Benim saçım o kadar beyazlamisti ki dün boyatinca bende kendime geldim oh mis oldum. Perşembe günü de kırk mevludumuz var fon cektiricem isallah (hayale bakar mısın):)Bende dün boyattım organik boyayla kendime geldim resmen
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim saçım o kadar beyazlamisti ki dün boyatinca bende kendime geldim oh mis oldum. Perşembe günü de kırk mevludumuz var fon cektiricem isallah (hayale bakar mısın):)
gayette guzel olur cnm.Hayırlı uğurlu olsun inşallah❤ Bizim daha 20günümüz var mevlüde ama ne yaptırsam yemek diye düşünüyorum. Etli pide ayran ve şöbiyet dağıtayım diyorum olur mu acaba
gözünaydın canm Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştumYarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm
lohusa insan uzulmez kismini kimse anlamiyor.gözünaydın canm Allah analı babalı büyütsün
Bugün 15 günlük olduk. Gaz sancıları başladı 2-3 gündür. Özellikle geceleri sürekli mıkır mıkır ıkınıyor. Eşim salonda yatıyor hiç bir ses duymadığı için maşallah ne güzel uyudu dimi diyor
Süt için 2-3 bardak rezene, dereotu bol su tüketiyorum. bugün oğlum ilkokula başladı. şu an ev biraz sakin. Annem her sabah gelip kahvaltımı hazırlıyor, mutfağı toplayıp süslü pikelerle yatak yapıyor. Buna ek olarak kv hergün öğleden sonra geliyor, misafir bekliyorlar artık çok sıkıldım etrafımda sürekli insan olmasındanannem bile fazla geliyor bazen. 2 günde bir görümcem 3 yaşındaki oğluyla, Ablam ve kızı da geliyor.. ziyarete konu komşu geldi, bir kaç gelecek daha var.2 gündür Mevlüt işini düşünüyorum. İlk oğlumda ev de çok kalabalık yapmıştık. Bunda pek düşünmüyordum. Haksızlık yapmış oluyor muyum buna okutmazsam içim rahat etmeyecek gibi de geliyor.
Kv dün komşular soruyor Mevlüt yapacaksa 2 kere gitmeyelim mevlide gidelim diyor. Görümcemle ikisi durdu bana bakıyorlar, valla düşünmüyorum ya yapsam bile belki teyzeler halalar kendi kendimize olabilir, ya da eşime söylerim camide okunsun kimseyi çağırmadan cemaatle biz de bayan bölümünde dinleriz dedim. İkramlıkları cemaate dağıtırız dedim. Hiç sesleri çıkmıyor. Hoşlarına gitmedi sadece etrafa bakıyorlar. Ayy sinir oldum hallerini bir görseniz.... anne kız uyuz ediyorlar beni. Hele görümcem son günlerde sürekli emri vaki yapıp sana geliyorum bişey lazım mı diye msj atıp zınk geliyor. Ya çocuğun durmuyor görüyorsun koşup duruyor. 7 yaş küçük benden, 3 aylık hamile midem bulanıyor çok sıcak deyip oturuyor klimanın karşısına. Çok özledim yeğenimi halasının kuzusu diye diye dolanıyor ortada
Hele 20 gün olsun bakalım evde bulacak mısnız beni diyorum içimden
Çok dertliymişim ne yazdım beee
daha yazacak çok şey var da sizi de sıkmayayım bende durumlar böyle
Bende aynı senin gibiydim. Boynum tutuldu kımıldatamadim üç gün üstüne tansiyonumda çıkıyordu benim. Neskafe iç duş al dinlenmeye bak. Ben 7 yada 8 günde tam toparladım. Geçiyor ama kendini strese sokma.Arkadaşlar spinal anestezi ile sezaryanim oldu bugün 4. Günüm. Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum ensemden başlayan ayakta olmak oturmak işkence yatınca geçiyor. Ağrı kesici etki etmiyor sürekli neskafe içiyorum bol su ama her gün daha kötüyüm. Bunu yaşayan var mi? Kaç gunde geçti? Bir tedavisi var mi? Sezaryan acim çok şükür azaldı ama bu tarif bile edemiycegim birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?