- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Benim canımbuarada son gebemizArwien sen misin canim?
Aynen bazen bi günü bi günümü tutmuyor benimki 12 günlük dha uyku sorunu var dalamıyor rahat gecede gündüzde aynı hepimizin bebegi farklı iste o dedgin bende bi deneyim bi o nu dinletmemistim23 günlük olduk canım. Aslında çok değişkenlik gösteriyor. Başlarda iyi uyuyordu gece hatta emzirmek için uyandırmakla uğraşıyordum. Sonraları hiç uyumaz oldu bikaç gece sabaha kadar gözünü bile kırpmadı doktora götürdüm gaz dedi dayanacaksın dedi. Son 3-4 gündür gece 1 gibi uyuyor işte biraz rahatladım sayılır ama gündüzleri perişan haldeyim. Tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum yemek yemeyi unutuyorum. Yani demem o ki sabah 7den gece 1e kadar ruh gibi dolanıyorum evin içinde.
Buarada emzirmeden sonra gazını çıkarmaya çalışınca benim oğlan da uyanıyor ve uyutmakta zorlanıyorum. 3 gündür geceleri beyaz gürültü açıp dinletiyorum ve onun sayesinde uyuyor. Ama aynı beyaz gürültü gündüzleri işe yaramıyor. Delirmeceler yani.
severim seni. olsun yavru... az kaldi geldi gelecek kuzu...Benim canım
Kendimi bayrağı taşıyan Ulubatlı Hasan gibi hissediyorumHala gebeyim
masallah guzel haberlerine cnmİsitme testini de gectik 2. Yi
Suan tam kacinci haftadasin canim aslinda normal surectesin 41 falandir muhtemelen normal dogumla rahat rahat kucagina alirsin insallah dikissiz sizisizBenim canım
Kendimi bayrağı taşıyan Ulubatlı Hasan gibi hissediyorumHala gebeyim
Sagolasin canim dua edicem senin icinmasallah guzel haberlerine cnm
darisi bana insallah. birazdan gidecegiz bakalim. dilerim allhtan sarilik dusmustur ve kilo alimi da iyidur.
Neeeey ? Hastane günü mü?benim kv köyde daha gelmedi esimle idare etmeye calisiyoz ben bebegi alip yatak odasina gecmek zorunda kaliyorum bebegi emzirmek icin gelen misafirle de ilgilenemiyorum, hastaneden geldigim 2. gun komşular almislar ellerine meyve sularini gelmislerdi neyseki annemle görümcem evdeydi de onlar yardim etmisti.
Lohusalık zorgözünaydın canm Allah analı babalı büyütsün
Bugün 15 günlük olduk. Gaz sancıları başladı 2-3 gündür. Özellikle geceleri sürekli mıkır mıkır ıkınıyor. Eşim salonda yatıyor hiç bir ses duymadığı için maşallah ne güzel uyudu dimi diyor
Süt için 2-3 bardak rezene, dereotu bol su tüketiyorum. bugün oğlum ilkokula başladı. şu an ev biraz sakin. Annem her sabah gelip kahvaltımı hazırlıyor, mutfağı toplayıp süslü pikelerle yatak yapıyor. Buna ek olarak kv hergün öğleden sonra geliyor, misafir bekliyorlar artık çok sıkıldım etrafımda sürekli insan olmasındanannem bile fazla geliyor bazen. 2 günde bir görümcem 3 yaşındaki oğluyla, Ablam ve kızı da geliyor.. ziyarete konu komşu geldi, bir kaç gelecek daha var.2 gündür Mevlüt işini düşünüyorum. İlk oğlumda ev de çok kalabalık yapmıştık. Bunda pek düşünmüyordum. Haksızlık yapmış oluyor muyum buna okutmazsam içim rahat etmeyecek gibi de geliyor.
Kv dün komşular soruyor Mevlüt yapacaksa 2 kere gitmeyelim mevlide gidelim diyor. Görümcemle ikisi durdu bana bakıyorlar, valla düşünmüyorum ya yapsam bile belki teyzeler halalar kendi kendimize olabilir, ya da eşime söylerim camide okunsun kimseyi çağırmadan cemaatle biz de bayan bölümünde dinleriz dedim. İkramlıkları cemaate dağıtırız dedim. Hiç sesleri çıkmıyor. Hoşlarına gitmedi sadece etrafa bakıyorlar. Ayy sinir oldum hallerini bir görseniz.... anne kız uyuz ediyorlar beni. Hele görümcem son günlerde sürekli emri vaki yapıp sana geliyorum bişey lazım mı diye msj atıp zınk geliyor. Ya çocuğun durmuyor görüyorsun koşup duruyor. 7 yaş küçük benden, 3 aylık hamile midem bulanıyor çok sıcak deyip oturuyor klimanın karşısına. Çok özledim yeğenimi halasının kuzusu diye diye dolanıyor ortada
Hele 20 gün olsun bakalım evde bulacak mısnız beni diyorum içimden
Çok dertliymişim ne yazdım beee
daha yazacak çok şey var da sizi de sıkmayayım bende durumlar böyle
Densizlikten geliyolar canim qnlayissizliktan ben bebekli birinin evine 3 ayi dolmadan hic gitmedim hayatimdaLohusalık zor
Ama küçük çocuğu varsa görümcenin gelmemesi lazım bence. Zaten bir faydası olmaz bi de can sıkıyor. Bebek olunca insanlar neden bu kadar hevesleniyor anlamıyorum. Biraz büyüse ya kendine gelse, bağışıklığı artsa da öyle ziyaret etseler.
Ay hadi inşallah canımmseverim seni. olsun yavru... az kaldi geldi gelecek kuzu...
benim bildigim 40+2 sanirsam.Suan tam kacinci haftadasin canim aslinda normal surectesin 41 falandir muhtemelen normal dogumla rahat rahat kucagina alirsin insallah dikissiz sizisiz
Ay inşallah canım ağzın balSuan tam kacinci haftadasin canim aslinda normal surectesin 41 falandir muhtemelen normal dogumla rahat rahat kucagina alirsin insallah dikissiz sizisiz
Gümüş göğüs kapağı öneririmGöğüs ucu yara olan var mı çözüm bulan ben dayanimiyorum artık oğlumu bile ağlatıyorum meme vermicemdiye sonunda mecbur veriyorum ama çok zor çözüm bulan yazsin napcam bilemiyorum şuan ayva çekirdeği kullanıyorum
Teşekkür ederizz canım benimmGözün aydın sağlıkla büyüsün minnoş Allah bağışlasın inşallah
Aynen öyle canm. Çocuğu o kadar ses yapıyor hiç rahatsız olmuyor. Onun yüzünden ben kendi oğluma kızıyorum koşma otur diye. Neyse ki okul açıldı artık. Ve haftaya doğru bu gelip gitme azalır diye ümit ediyorumLohusalık zor
Ama küçük çocuğu varsa görümcenin gelmemesi lazım bence. Zaten bir faydası olmaz bi de can sıkıyor. Bebek olunca insanlar neden bu kadar hevesleniyor anlamıyorum. Biraz büyüse ya kendine gelse, bağışıklığı artsa da öyle ziyaret etseler.
Amin canm.lohusa insan uzulmez kismini kimse anlamiyor.
ogluma hayirli olsun okulu cnm.
benimki de persembe anasinifina basljyr. insallah bu sefwr ogretmenden yuzumuz guler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?