2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bugun 1 ayimiz doldu doktor kontrolune gittik... Demistim ya cocuk agliyo acaba sut mu yetmiyo yok tartiya ciktim az gosterdi bilmemne.. hepsi yine husnukuruntu cikti tabii... Doktorun tartisinda grami gramina cikti ve gayet iyi kilo almis dedi doktor kendi kendine tartiya cikma yanlis sonuc alirsin boyle sonra telasa girersin dedi... Cocuga bide mama verseydim gazdan sancidan duramicakti cocuk... Surekli uyanmasinin yegane nedeni gazmis karnina sanci girdikce uyaniyomus acluk maclik degil... Hergun banyo yaptir aksamda ilik suya sok cikar sok cikar serinlesin dedi aylik asidanates cikarsa carpol vereyimmi dedim bana sormadan kesinlikle verme dedi hani asi olur olmaz dur cikmadan verim falan bunlara girme dedi... Bebekler asiri kalabliktan gergin konusmalardan iki kisinin arasimdaki huzursuz konusmadan annenin telasindan her seyden etkilenirmis her seyi hissedermis olabildihince sakinligini koru dedi agladigi zaman... Bu eve gelen giden guruhtan hem kalabalik olarak hem de enfejsiyon olarK etkilenir dedi... İste boyle

Aynen bazen bi günü bi günümü tutmuyor benimki 12 günlük dha uyku sorunu var dalamıyor rahat gecede gündüzde aynı hepimizin bebegi farklı iste o dedgin bende bi deneyim bi o nu dinletmemistim

Neeeey ? Hastane günü mü?
Biz evi temizledik de ama doğuramadığım için ev yine pislendi. Günlük süpürge yapıyoruz da Evde yaşandığı için heryer yine her yerde. Ne zaman doğurursam o zaman temizlikçi alıcam hastane çıkışında. Hastane günü insan gelir mi yahu bi de komşu. Ben anneler gelsin sadece dicem hastane çıkışında , temizlikçiyi çağırırız. evi halletsinler öyle gelsin misafir gelecekse.
Ne düşüncesizler ya

Lohusalık zor
Ama küçük çocuğu varsa görümcenin gelmemesi lazım bence. Zaten bir faydası olmaz bi de can sıkıyor. Bebek olunca insanlar neden bu kadar hevesleniyor anlamıyorum. Biraz büyüse ya kendine gelse, bağışıklığı artsa da öyle ziyaret etseler.

Densizlikten geliyolar canim qnlayissizliktan ben bebekli birinin evine 3 ayi dolmadan hic gitmedim hayatimda

severim seni. olsun yavru... az kaldi geldi gelecek kuzu...
Ay hadi inşallah canımm
Bügun inşallah ya suyum gelsin ya da şöyle sancılar başlasın
Ne kıymetli yüzü varmış kızanın göstermiyor gül cemalini.
Akıllı mı çıktı naptı zamlar ard arda geliyor napçam gelip de dünyaya mı diyor artık ne düşünüyorsa

Suan tam kacinci haftadasin canim aslinda normal surectesin 41 falandir muhtemelen normal dogumla rahat rahat kucagina alirsin insallah dikissiz sizisiz
Ay inşallah canım ağzın bal yesin
Evet 41 içindeyim. Nişanı gönderdi çocuuuum azıcık da suyu gönderse şöyle koştura koştura gitsek hastaneye. Sancılar periyodik değil çünkü.

Aynen öyle canm. Çocuğu o kadar ses yapıyor hiç rahatsız olmuyor. Onun yüzünden ben kendi oğluma kızıyorum koşma otur diye. Neyse ki okul açıldı artık. Ve haftaya doğru bu gelip gitme azalır diye ümit ediyorum sen de ne var ne yok canm? Bekliyorsun dimi hala?

lohusa insan uzulmez kismini kimse anlamiyor.
ogluma hayirli olsun okulu cnm.
benimki de persembe anasinifina basljyr. insallah bu sefwr ogretmenden yuzumuz guler.
Amin canm.
Hadi inşAllah bu sefer iyi öğretmen çıkar karşınıza huzurla gider gelir Rüzgar da. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…