- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümesi ni nasip etsin inşallah.nice güzel.yillarin olsun bu aradaGünaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştumYarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm
Bende lahmacun ayran ve lokum düşünüyorum :)en ideali bunlar benceHayırlı uğurlu olsun inşallah❤ Bizim daha 20günümüz var mevlüde ama ne yaptırsam yemek diye düşünüyorum. Etli pide ayran ve şöbiyet dağıtayım diyorum olur mu acaba
nisanin kacta geldiyse o saate yakin doguruyon totenin yanlis degilse oyle olcak insallahDün saat 2 gibi nişanım geldi. Sancılarım var ama doktor 5dk dan aşağıya düşmeden gelme dedi. Dayanılmayacak sancılar değil diye gitmedim. Duş falan aldım bekliyorum hala evde.
cok sag ol canim benimmm hepimiz basak burcluyiz anlafigim kadariylahastanede eve hindistan yagi dedi. hatta ‘butter’ dedi. kremler filan hepsi hikaye git onu al dedi. eczanede satiliyormus burda. aklinda bulunsun?
hahahastanede bir iki kez fön cektim saclarima, ayni sekilde hafif bi makyajda yaptim. esime muhtac olarak zaten aslinda dahil olmasini istemedigim kadar özelime dahil ettim. yeri geldi adam dustan sonra kulodumu giydirip bez bile yerlestirdi. kari koca iliskimize onem veririm, son iki uc gundur yeniden biraz daha ilgilenmeye basladim. sarilmalar minik opmeler filan. bu halime alismasin, orjinal halimin hala biyerlerde var oldugunu hissetsin.
tatliiim dogum gunun kutlu olsun ♥Allah evlarlarini sana bagislasin! ♥
ah kiyamam. bakalim simdilik uc saat uyuyup 1,5/2 saati uyanik geciriyoruz geceleri. bu eger duzeni olursa mutlu olurum acikcasi.
Allah bi an once kavustursun, gozum haberinde vallahi! Allah saglik sihhatle tek avazda kucagina almayi nasip etsin!
cnm uzulme lutfen. uzulmek sadece ruhen seni yorar ve enerjin hizla tukenir. tek basina bakmaktan korkma sakin. yapabilirsim kendine inan ve guven. kucaginda mi uyuyor sadece. birak uyusun. emerken mi rahat sadece birak emsin. ikinizin rahat edecegi sekilde davran. o zaman enerjin biraz daha yeter. senin kucaginda mi uuyor o zaman sen de uyu oldugun yerde. dinlen. birak hersey kalsin. bir de ohhhh bugun de bebegime kendim baktim de ve mutlu ol.
sicaktan oluyor canim optrme bide onun icin gul suyu tavsiye edrimkizlar bebeğinin suratı islik gibi içleri bazirlairn sulu gibi isilik mi başka bisey mi acaba
babasının öpmesi yetiyi sakalla zatrnsicaktan oluyor canim optrme bide onun icin gul suyu tavsiye edrim
aynen canim bak sonra faydasini goreceksin canim vallah yuzu boyle kirmizi olan cocugu ya sakalli biri opmustr yada regli kadin bakmistr derler:)babasının öpmesi yetiyi sakalla zatrn
insallh hakiki gülsuyu m vardı sileyim onla
ben beklemedeyim hala doktora yazdım hala sancını bekle diyorAynen öyle canm. Çocuğu o kadar ses yapıyor hiç rahatsız olmuyor. Onun yüzünden ben kendi oğluma kızıyorum koşma otur diye. Neyse ki okul açıldı artık. Ve haftaya doğru bu gelip gitme azalır diye ümit ediyorumsen de ne var ne yok canm? Bekliyorsun dimi hala?
Nişanım dün 14:00 gibi geldi. Bugun 14ü geçtiknisanin kacta geldiyse o saate yakin doguruyon totenin yanlis degilse oyle olcak insallah
Bende nasipse pide ayran birde tatlı vercem nasipseHayırlı uğurlu olsun inşallahBizim daha 20günümüz var mevlüde ama ne yaptırsam yemek diye düşünüyorum. Etli pide ayran ve şöbiyet dağıtayım diyorum olur mu acaba
İyice heyecan yaptırıyo deniz paşa hay anası onu ısırıp mıncıklayıp intikam alacak haberi yokNişanım dün 14:00 gibi geldi. Bugun 14ü geçtikBu totem tutmadı. Bu sabah yine devamı geldi nişanın. Demek ki parçalanıp gelebilen bişey.
Msallah masallah.Benım sarılık sadece gozlerınde kaldı. Zayıf cocuk daha ıyı topluyor bızımde dıgerlerını yakaladı boy kılo ıyı masallah bugun aylık asımız vardı. Hangı asıyı yaptırdın canım bız bır aylık asısını bugun yaptırdıkcokkkkk sukur..doktor rengi cok iyi bosuna kan almaya gerek yok dedi. sariligi baya duzelmis dedi...
kilo alimina masallah cok iyi dedi. anne sutune devam. 10gun sonra yine bir getirin kilosuna bakalim dedi...
boyu yine uzamis hamd olsun...
asiyi da yaptilar. onu da hallettik..
doymasinin anlasilmasi kaka ve cis miktarina bagli dedi. gunde 7-8 kere kaka yaptigi icin cok iyi o zaman doyuyordur dedi.
artik saat basi uyandirmama gerek yokmus. eger doyduguna eminsen 3 saat uyuyabilir dedi. 3 saate bir besle diyor.
Gözün aydın canım ya Bi ohh çek artık valla her daim güzel haberlerle inşallahcokkkkk sukur..doktor rengi cok iyi bosuna kan almaya gerek yok dedi. sariligi baya duzelmis dedi...
kilo alimina masallah cok iyi dedi. anne sutune devam. 10gun sonra yine bir getirin kilosuna bakalim dedi...
doymasinin anlasilmasi kaka ve cis miktarina bagli dedi. gunde 7-8 kere kaka yaptigi icin cok iyi o zaman doyuyordur dedi.
artik saat basi uyandirmama gerek yokmus. eger doyduguna eminsen 3 saat uyuyabilir dedi. 3 saate bir besle diyor.
7 8 kere kaka mı yapıyorcokkkkk sukur..doktor rengi cok iyi bosuna kan almaya gerek yok dedi. sariligi baya duzelmis dedi...
7 8 kere kaka mı yapıyor
Ben günde 1 kere olunca şükrediyorum, çiş o kadar oluyor bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?