2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümesi ni nasip etsin inşallah.nice güzel.yillarin olsun bu arada

cok sag ol canim benimmm hepimiz basak burcluyiz anlafigim kadariyla

Mysonismysun bak ben aynen boyle yapiyorum. Ruzgarin dedikleri cok dogru. Mesela gogsumde uyumak istiyo bazen yatirinca uyaniyo bazen bnde oturur vaziyette yastkla destekliyorum kendimi o da gogsumde oylece uyuyoruz. Baska turlu yipranirsin bi orta yolu bulunuyor canim

ben beklemedeyim hala doktora yazdım hala sancını bekle diyor
Doktor inatçı , çocuuuum ondan inatçı çıktı

aynen canim an ajsama dogurursun bence benim nisan 5 te gelmisti diger gun acilmam 4 cmle doguma grdim 11 de dogurdum bak hemen yakin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Bizim daha 20günümüz var mevlüde ama ne yaptırsam yemek diye düşünüyorum. Etli pide ayran ve şöbiyet dağıtayım diyorum olur mu acaba
Bende nasipse pide ayran birde tatlı vercem nasipse birde dağıtmalık bişi yapyırcam ama ne süs olarak

cokkkkk sukur..doktor rengi cok iyi bosuna kan almaya gerek yok dedi. sariligi baya duzelmis dedi ...
kilo alimina masallah cok iyi dedi. anne sutune devam. 10gun sonra yine bir getirin kilosuna bakalim dedi ...
boyu yine uzamis hamd olsun...
asiyi da yaptilar. onu da hallettik..

doymasinin anlasilmasi kaka ve cis miktarina bagli dedi. gunde 7-8 kere kaka yaptigi icin cok iyi o zaman doyuyordur dedi.
artik saat basi uyandirmama gerek yokmus. eger doyduguna eminsen 3 saat uyuyabilir dedi. 3 saate bir besle diyor.

Msallah masallah.Benım sarılık sadece gozlerınde kaldı. Zayıf cocuk daha ıyı topluyor bızımde dıgerlerını yakaladı boy kılo ıyı masallah bugun aylık asımız vardı. Hangı asıyı yaptırdın canım bız bır aylık asısını bugun yaptırdık

Gözün aydın canım ya Bi ohh çek artık valla her daim güzel haberlerle inşallah

7 8 kere kaka mı yapıyor
Ben günde 1 kere olunca şükrediyorum, çiş o kadar oluyor bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…