2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooo hey masallah super Allah daha iyi etsin canim gozunuz aydin

tam 1 aylik cnm..1 ay asisi hepatit b ikinci doz.
saol cnm. biz de kilo alisi onemliydi sarilik yuzunden. sukur alisi artti.
Gözün aydın canım ya Bi ohh çek artık valla her daim güzel haberlerle inşallah
saol cnmmm. aminnnn.

7 8 kere kaka mı yapıyor
Ben günde 1 kere olunca şükrediyorum, çiş o kadar oluyor bizim
evet cnm. 2-3 saatte aldigim bir degisiyrm bezini..
dr gunde en az 3 kez kaka yapmali demisti.

ama hepimizin dr.lari farkli birseyler diyr. o yuzden sakin bu konuda panik yapma
Ooo hey masallah super Allah daha iyi etsin canim gozunuz aydin
aminnn cnm.cok saol..

vallahi guzeller. Allah kimseyi cocuguyla sınamasın. cok zor cok aci. hepimizin bugunune sukur

7 8 kere kaka mı yapıyor
Ben günde 1 kere olunca şükrediyorum, çiş o kadar oluyor bizim
sizin de cis miktari iyi cnm. dolu dolu 5-6 kere cis yapmissa tamam dedi.
dedim primanin cis gostergeli bezini kullaniyrz. 2-3 saatte ful dolmus oluyor cizgisi tamam dedi..

Aynen 40 cıkınca tamemen sıler ınsallah sarılık

buarada dip not: diyetisyen kuzenle gorustum. gece 3-4 saat uyanik ayaktayiz. cok acikiyrm migdem gidecek ne tuketeyim gece. ya hurma+ceviz ya da kayisi+ceviz dedi. bilginize
Hurma gercekten cok ıyı süt yapıyor gece tavsıye ederım ben hep hurma yıyorum gecelerı hem anı kan sekerı duşmesını emgellıyor enerjı verıyor hemde bol süt yapıyor

ay hadi cok sukur gozun aydin canim! Masallah daim olsun artmasi kilosunun sende bi rahatla artik da, derin bi oh cek. keyif almaya bak

Kizlar bizimde sarilik dewam ediyor biz fototerapi gormedik sinirlardaydi suan sabirla bekliyoruz gecmesini bjalim
gecmis olsun canim! bol bol pencerenin onunde yatiriyomusun? gunesin altinda degil tabiki hastanedeyken sarilik oranimiz yukselmeye baslayinca pencere onune aldik, sik sik emzirdim, sukur dustu hic riski kalmadi. ama tabikide dikkat ediyorum rengine oglumun

Evet canim doktor uyardiydi hatta pencere onu de degil pencereyi aacarak cikar dedi 3 dakika yeterliymis bizim sarilik degeri cok yuksek degildi bastada yani fototerapi alacak kadar degildi daha dogrusu ama hala da tam gecmis degil... Evet anne sutu en buyuk ilaci insallah hepimizinki gecer Allah in izniyle

Kaç çıkmıştı biliburini? Bizim 12 cıktı şimdilik takipte
11 di sonra 8 oldu sonra bilmiyorum suan yuzundeki sarilik kirmizasmaya yanaklari pembelesmeye basladi bi daha kan alinmadi gozunden sari capaklar geldi bi ara gozunun sariligi azaldi o capaklarda yoksa ici sapsariydi

11 di sonra 8 oldu sonra bilmiyorum suan yuzundeki sarilik kirmizasmaya yanaklari pembelesmeye basladi bi daha kan alinmadi gozunden sari capaklar geldi bi ara gozunun sariligi azaldi o capaklarda yoksa ici sapsariydi

Ozaman sizinde sorun yapılacak düzeyde değil dusuyomusta insallah bizimde duser

kizlaaar:)) okuyorum ama cok alinti yapamiyorum ya ozluyorum buralari:) tek elle cok yazamiyorumda ogrenemedim kizlar henuz ya bide minigim kucagimdayken seyretmelere doyamiyorum kiii!

bugun evimizde ikinci gunumuz ilk gecemiz guzel gecti sukurler olsun. 2/2,5 saat uyku, 1/1,5 saat emzirme ve alt degistirme. ben alisabilirim bu duzene bebegimde uyarsa elbet:) esim benden once firliyo yataktan simdilik haha, zorla yataga gonderiyorum iki kisiyle emzirilmiuo malum:)

dün biz eve geldikten 1 saat sonra ebe geldi. 3 saat kaldi bol bol laf sifir icraat yordu beni. ilk banyomuzu yaptik gobek bagimiz bugun yarin dusecekmis oyle dedi. suyu cooook sevdi minigim! ama tum cildi soyuluyo su an. e yani cocuk karnimda 10 gun ekstradan kalinca yagi kalmamis, o yuzden boyle simdi. yaglamam gerekiyo bolca, ablam yagladi bu sabah yeniden aksamda ben yaglarim kuzumu.
bugun sabah erkenden ablam geldi, evimi sildi supurdu, camasirlarimi yikadi, uc tencere yemek yapti Allah ondan bin kere razi olsun. izinli gununde geldi bi ton yoruldu bende
o arada ebe geldi, bunda daha baskin davrandim, lafa soze degil icraate ihtiyacim oldugunu anlasin diye. banyolarimi wclerimi temizledi, bebegin biraz camasirini yikadi, yatagimin nevresimini degistirdi. yarin utu yaptirmayi dusunuyorum, bide supurur evi tekrardan olduda bitti. basimda oturup bana ne anlaticak ki canim. persembeye kadar gunde 3 saat gelecek sukur.

ev bi sekilde yuvarlanip gider, ben daha cok bu duygusalligi napicaz onu dusunuyorum. annem turkiye ye gitti, aklima geldikce agliyorum. bebegim gozlerimin icine icine baktikca hungur hungur agliyorum. esim banyo yaptirirken agliyorum. hep bi aglama modundayim. bukadar mutlu ve huzurluyken yakismiyo bu gozyaslari. nekadar suruyo bu hamilelik huznu kizlar?

Ne guzel canim vallahi ebenin gelipte boyle yardimci olmasu vallahi harika seyler... ben de 12 gun kadar surmmustu sonra bir anda kesildi o gunden sonra hatta bi daha aglamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…